Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

doru kuzum okumuştumm aklımdan çıkmış. Ne can sıkıcı bir durum ya umarım seni birdaha rahatsız edemezler o aileylede hiçbir şekilde görüşme bence özürleri senden uzak olmaları olsun

Canım zaten görüşmüyorum. Olmadı seneye yazlığa da gelmem artık kocişle:) ayyy ya seneye yaza evli olacam :)

çok şükür bin şükür seni bana verene....

Benim babam da yapsaya öyle bir şey gerçi anlıyor gibi ama çaktırmıyor

ay darısı benim babama

Benimki kötü bi şekilde öğrendi ama sonu iyi oldu:) biz sevdiceğimle memleketten dönüyoduk. Yolda bi arkadaşının evine uğradık.orda kalacaktık. Ben anneme geldik dedim. Annemde 3g ile görüşmek istedi. Orda da yalan söyleyemedim. Zaten anneminde gönlü yoktu babam duydu :) ama şimdi iyiz:)

Nasıl öğrenmiş öğrenmiş sonu güzel olmuş ya

Ohh n güzeelll kuzum darısı bize artık

İnşallah siz benim yaşadığım süreçten daha kolay bi süreç yaşarsınız. Babacıklarınız hemencecik kabul ederler :))

Ne güzel bir dua bu böyle Amin inşallah Rabbim hepimizin gönlünün istediğini nasip etsin

Konu açmıştım ya tatlım onun eski sevgilisine ben bakmıştım, sonra bi gün baktım ki bütün kayıtlar silinmiş o kızla ilgili.
Halbuki ben bakmıştım yani benimkiler dahi yok.
Sonra 1 aydır hemen hemen takip ediyorum ama bi türlü yakalayamadım baktığını.
Dün zarf attım, eski sevgiline bakmıştın, kayıtlarını sildin ama geç kaldın ben çoktan gördüm falan dedim.
Oda hemen bülbül gibi şakıdı bi iki defa baktım oda meraktan değil sürekli özel no rahatsız ediyordu beni vs de vs.
Dün bütün günüm ağla ağla zehir oldu.

Kuzum meraktan da bakmış olabilir baktığında onu düşündüğü anlamına gelmez ki seni seviyor seninle yoluna devam ediyor adı üstünde eski evet bakması hoş değil ama ilişkinizi zedelemesine izin verme

Valla kuzum biranlık öfke ile neredeyse bitti diyecektim kendimi tuttum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…