Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Ay sölediğimiz gün nele rolcak bakalım burda hihihh

günaydın hatunlar takip ettiğiniz bloglar var mı
dekorasyon ve sofra sunumları için

Masa dizaynı istiyorsan bebeğim bence bloğa gerek yok kendi zevkini kullanarak ufak dokunuşlarla çok şık masalar elde edebilirsin . Ben çok severim masa süslemeyi hazırlamayı.
Utanmasan her akşam kadehle içiçem meşrubatımı evde

Günaydın kızlar :) napıyosunuz. Benim başımda bi bela vardı 2gündür halloldu gibi görünüyo şimdilik. Nasıl gidiyo?

çok şükür bin şükür seni bana verene....

iyiyz kuzum hayırmı ne oldu

Kuzum 2konu açmıştım zaten o meseleyle ilgili. Eski erkek arkadaşımın eşi evimi bastıda dün. Ahlaksız bi kadındı zaten. Ama kzı gönderdiler boşanıyolarmış. Aileside özür diledi. Bende uzak durun yeter dedim.

doru kuzum okumuştumm aklımdan çıkmış. Ne can sıkıcı bir durum ya umarım seni birdaha rahatsız edemezler o aileylede hiçbir şekilde görüşme bence özürleri senden uzak olmaları olsun

Henüz büyük güne gelemedik babalara söyleme günü ama daha kararsız kararsız düşünüyoruz

Ben babamla konuşmadan babam konuştu :) kurtardı beni :) zaten biliyodu benm durumu:) ama açıkca konuştuk :) şubatta kesinleşti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…