Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

bende bir olsun istiyorum ama kimse yanaşmıyo

Kız bırak olmasın söze nasıl olsa son bir ayda hazırlanırım diye hiç umursamıyordum şimdi bir telaş sardı Yarın gidip teyzeme nişanlık modelini söylüycem son 1 ay kalaya elimde bulunsun istiyorum. ( Biraz fazla heyecan yapıyorum farkındayım . ) Daha çeyizi var hediyeliği var sevgilime almamız gerekenler var onun ailesinin bana alması gerekenler var . Kaynanamla alışverişe çıkmamız gerek o hiç sorun değil ama görümceme sinir oluyorum onunla alışveriş bir eziyet resmen Ohoo daha neler neler yandım Allah yandım .

bu işlerde tabi heyecan olur canım
bizim sadece yüzüklerimiz ve benim kıyafetim yok
geriye kalan herşey tamam hediyelikler nişan tepsisi ev için ayrıntıllar menüm bile hazır

bu işlerde tabi heyecan olur canım
bizim sadece yüzüklerimiz ve benim kıyafetim yok
geriye kalan herşey tamam hediyelikler nişan tepsisi ev için ayrıntıllar menüm bile hazır

oh maaşallah yarın çarşıya çıkıp yüzükleri sipariş vercez . O sırada gidip tepsi filan da alcam hediyelikleri mumdan yaptırcam hepsi için görüşcem herşeyi hallediyim de şu çeyiz ve eşya almaya devam edebiliyim birikmiş param varken hala nişanlık filan çıkartıyım aradan Oh sen rahatsın sadece en zevkli yeri elbise seçimi kalmış

ayyy bi günde yüzükleride kıyafetide alırız rahatlarım
ben çeyizi yarıladım zaten
baya az kaldı inşallah bi sorun yaşamayız

ayyy bi günde yüzükleride kıyafetide alırız rahatlarım
ben çeyizi yarıladım zaten
baya az kaldı inşallah bi sorun yaşamayız

ben sadece daha küçük ev eşyalarını , beyaz eşyaları aldım yatak odasını da ben alcam geri kalan herşey onların sonra gecelik , kıyafet havlu filan basit şeyler kalıyor ben sonradan zorlanmayım diye 1 yıl önceden başlamıştım zaten hiç sıkışmadım . Babamda biraz nakit yardımda bulundu çeyiz için . Yanında olamıyorum hiç bari maddi yardım yapıyım dedi böylelikle hiç sıkışmadım bu konuda çok rahatım.

ben baya ıvır zıvır alıyorum o da heves ettiğimden sevgilime kalsa hiçbişeye gerek yok
düğünümüz seneye inşallah tüm beyaz eşyaları obilyaları seneye alcaz kasımdan sonra bakmaya başlarız artık şu an parkeler kapılar mutfak dolaplarıyla filan ugraşıyoruz ben bişey begenemiyorum ki

Bizim evimiz hazır ama bi kaç ufak tadilat gerekiyor benim durumum çok iyi değil ama erkek arkadaşımın ailesinin durumu çok çok iyi . Onlar yaptıracak. Ben böyle olunca biraz çekiniyorum ama napıyım. Sizin bölüşmeniz güzel olmuş .

bölüşmedik ki seninle aynı durumdayız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…