• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kızlaaaar yarın sevdiceğimle görev yaptığımz yere gitcezzzz. Dönüştede de sevgilimin ailesi ile tanışcam. Ani oldu ama çooooook heyecanlandım. Daha önce bi abisi ve yengesiyle tanışmıştım şimdi 2abi 2yenge ve anne babayla tanışcam :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende öğrenciyim mütercim tercümanlık. :)

bende fizyoterapi ne zaman mezunsun:1:
Kızlaaaar yarın sevdiceğimle görev yaptığımz yere gitcezzzz. Dönüştede de sevgilimin ailesi ile tanışcam. Ani oldu ama çooooook heyecanlandım. Daha önce bi abisi ve yengesiyle tanışmıştım şimdi 2abi 2yenge ve anne babayla tanışcam :D

ne giyceksin ayyy çok heyecanlı:1:

2016 da mezun olcam sen ? :1:
seneye mezunum ben inşallah:32::32::32:
Yaaa bilmiyorum hiç:) bide 10 saat yoldan gelip tanışcam napcam acep yol yorgunluğuyla :(

ayyy ben hiç çekemem uzun yolları:25:
sevgilimle kuşadasına gittik otobüsle ayy bütün yol ben mıyy mıyy söylenip durdum burası çok dar sıkıldım acıktım bu kulaklıktan ses gelmiyo:27:(otobüsle gidelim diye ısrar edende bendim:42:)
bide mola yerinde lavaboya çıktım sola doğru yürümek yerine saga dönüp başka adamın masasına oturdum niye bana çorba almadın diye söyleniyorum adama:52:
adam şok tabi gözlerimi bi açtım bıyıklı biri karşımda Allahtan sevgili buldu beni o kalabalıkta:1:
tatil boyunca söylendi bi daha senle otobüse binmem dedi uçakla döndük:27:

Son düzenleme:

sevgilimle kuşadasına gittik otobüsle ayy bütün yol ben mıyy mıyy söylenip durdum burası çok dar sıkıldım acıktım bu kulaklıktan ses gelmiyo:27:(otobüsle gidelim diye ısrar edende bendim:42:)
bide mola yerinde lavaboya çıktım sola doğru yürümek yerine saga dönüp başka adamın masasına oturdum niye bana çorba almadın diye söyleniyorum adama:52:
adam şok tabi gözlerimi bi açtım bıyıklı biri karşımda Allahtan sevgili buldu beni o kalabalıkta:1:

:) ne güzel bitmis seninki.

Biz kendi arabamızla gidiyoz ya öyle skntım yok Allahtan:) koltuğu geriye çekip ben bi yayılıyorum koltuğa :) sesim çıkmıyo:) mola için durduğumuzdada bi liste sayıyorum abur cubur onları bitircem derken yol bitiyo:)

Günaydın kızlaaarrr:)

Nasılsınızz canlarımmm :24::24: Nasıl geçiyor gününüzz :16:

Sevdiceğimin yanıma gidiyorum 1saat sonra yanındayım:) o yüzden süper benim günüm:) senin günün canım:)

Sevdiceğimin yanıma gidiyorum 1saat sonra yanındayım:) o yüzden süper benim günüm:) senin günün canım:)

oowwww süperr bugünün şanslısı sensinn :10::8: Ben de ofisteyimm canımm benm yerimede eğlen :34::32:

oowwww süperr bugünün şanslısı sensinn :10::8: Ben de ofisteyimm canımm benm yerimede eğlen :34::32:

Evet canım ev sahibim evden çıkarınca sevdiceğimi görme şansım oldu:) bu bi kaç gün sevdiceğimleyim :) yolda ne kadar eğlenebilirsek artık:))

Kızlar bizim damatlardan da bu performansı bekliyorumm :9::9::9::9::9::9::9::9:

[video=youtube;BT0hj6VTFzU]http://www.youtube.com/watch?v=BT0hj6VTFzU[/video]

Evet canım ev sahibim evden çıkarınca sevdiceğimi görme şansım oldu:) bu bi kaç gün sevdiceğimleyim :) yolda ne kadar eğlenebilirsek artık:))

Oyyy kuzumm nedne çıkardıki seni ev sahibii :26:

Back