• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Oyyy kuzumm nedne çıkardıki seni ev sahibii :26:

Ya ben eşyalı evde oturuyodum. 2ay o kullancaktı. Eylül 1de evi boşaltması lazımdı. Muhtemelen boşaltamayacak oondn dolayı. Yok boyaları şöyle yok banyo böyle bişeleri bahane etti. Daha da boya parası isteyip çık diyo bana. Ben tek kalıyodum ne yapcaksam evin boyasına. Çocuklu misafirim bile gelmedi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya ben eşyalı evde oturuyodum. 2ay o kullancaktı. Eylül 1de evi boşaltması lazımdı. Muhtemelen boşaltamayacak oondn dolayı. Yok boyaları şöyle yok banyo böyle bişeleri bahane etti. Daha da boya parası isteyip çık diyo bana. Ben tek kalıyodum ne yapcaksam evin boyasına. Çocuklu misafirim bile gelmedi :)

Anladım kuzum ev sahipleri genelde böyle kendilerini çok uyanık sanıyorlar işte. Bu arada öğrencimiydinn yeniden ev tutcaksın ozman şimdi :31:

Anladım kuzum ev sahipleri genelde böyle kendilerini çok uyanık sanıyorlar işte. Bu arada öğrencimiydinn yeniden ev tutcaksın ozman şimdi :31:

Öğretmenim canım. Evet ev tutmak için gidiyorum zaten :( bide o geldi eve ben beyefendi mağdur olmasın diye 3gün rapor aldım erken çktm evden müdürümle kötü oldum.

Öğretmenim canım. Evet ev tutmak için gidiyorum zaten :( bide o geldi eve ben beyefendi mağdur olmasın diye 3gün rapor aldım erken çktm evden müdürümle kötü oldum.

Anladım kuzumm sıkma canını her işte vardır bi hayır :31:

İnşallah canım :) ayrı bi heyecan:) dua edin bana :))

Güzel geçer eminim canım bende çok heycanlanmşştımm ama umdugumdan daha güzeldi süper geçtmişti sennkide öyle olur inş

Günaydın kızlaaarrr:)

Gunaydin kuzular :)

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

günaydın hatunlarrrr :52:

Günaydın cancanlar :)

tünaydınnn ben geldimmmmmm:27::27:

Hergün temizlik yapıonuz yavrimmm yaa bitmedimi dahaa :26: Bende iyiymm napim ofisteyimm rutinn :55:

ayyyy bitmiyo ki kuzucum perdeler yıkandı camlar silindi koltuklar silindi gümüşlüğün içi temizlendi bugün:25:
yarında salondaki halı silincek beyaz halıdan artık nefret ediyorum daha çok iş var kapılar banyo ...:53:

Hic tatlı canını sıkma boyle şeyler illaki oluyor mecbur normale donucekler oğullarının mutlu olmalarını istiyorlarsa hic olmadı eninde sonunda senin nasıl biri olduğunu anlarlar cnm sabret ve Allahtan yardım iste ondan başka kimse yardım edemez

Canım çok sağol desteğin için...

ayyyy bitmiyo ki kuzucum perdeler yıkandı camlar silindi koltuklar silindi gümüşlüğün içi temizlendi bugün:25:
yarında salondaki halı silincek beyaz halıdan artık nefret ediyorum daha çok iş var kapılar banyo ...:53:

off off temizlik yapmaktan nefret ediyorum :84::84:

Back