- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #5.081
Yakınmış maaşallah canım mutluluklar. :) daha tanışmadı mı aileler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sende Eylülemi benzedin ajanlık yapıyorsun Eki Görüntüle 1175465 o da duyar adını gelir bak şimdiBulurum, her yerde bulurum seni, takip ediyorum
Eki Görüntüle 1175462
Allah yardimcin olsun canım benim. O zaman nişan da çok masraf çıkarma da iyice sıkışma.
Sende Eylülemi benzedin ajanlık yapıyorsun Eki Görüntüle 1175465 o da duyar adını gelir bak şimdi
Amin canım cümlemizin inşallah sağolYok zaten evde olacak mekandan daha az gideceğine eminim
anneler az çok tanıyoda birbirlerini ta olarak aileler ilk kez karşı karşıya gelicek canım çok heyecanlıyım
Valla canım benim gibi yaparsan çıkar. :) elbisemi şimdiden kararlaştırdım. Yaklaşık 550 lira tutacak ayakkabısı saçı takısı filan derken 800 lirayı bulur obizde söz de erkeğe hediye de alınır onları şimdiden almaya başladım yaklaşık 2000 lirada o bulur. Allah' tan birikmiş 6300 liram var.
Bende çok heyecan yaşamıştım anlayabiliyorum şu an seni ama bizimkilerin tanışması ırk sebebiyle bayağı sürtüşmeli geçmişti ama bizim için sustular.sizinkiler iyi anlaşır umarım.
Canım benim elbise tamam yüzüklerimizin ödemesi de nasipse ödeniyor yarılandı bile ayakkabım falan evden kullanacağım evde olduğu için çok görende olmayacak maksimum 50 kişi falan olmak istiyoruz evdesaçım erkek arkadaşımın kardeşi bayan kuaförü ona emanet edeceğim nişan için bakalım damata altın ya da saat takılır bizde saati nasipse düğünde takacağız o yüzden altın takılır büyük ihtimal bohça işini düğüne yakın yapacağız onlar bana nişan günü getirebilirler ama bilemiyorum henüz tanışma bile olmadığı için ev süslemeleri falan fazla tutmaz pastam ve hediyelikler de herhalde maksimum 300 falan tutsa sanırım yırtacağız
benim hala bi elbisem yok
Tanışma için yok henüz benimdeevdekilerden ayarlayabilirim ya da ince hafif bir şeyler alabilirim ama emin değilim elbise mi olsun etek şık bir bluz mu ben hiç etek giymem ama tanışma da ağır olur diye düşünüyorum hep elbiseciyim ben
Canım benim elbise tamam yüzüklerimizin ödemesi de nasipse ödeniyor yarılandı bile ayakkabım falan evden kullanacağım evde olduğu için çok görende olmayacak maksimum 50 kişi falan olmak istiyoruz evdesaçım erkek arkadaşımın kardeşi bayan kuaförü ona emanet edeceğim nişan için bakalım damata altın ya da saat takılır bizde saati nasipse düğünde takacağız o yüzden altın takılır büyük ihtimal bohça işini düğüne yakın yapacağız onlar bana nişan günü getirebilirler ama bilemiyorum henüz tanışma bile olmadığı için ev süslemeleri falan fazla tutmaz pastam ve hediyelikler de herhalde maksimum 300 falan tutsa sanırım yırtacağız
inşallah canım çok zor bi döneiş temizlik menü ne giycem hepsi dert oldu bana
Ya da bende böyle bir şey yapacağım sıfır kol bir elbise alıp ince ceketle falan kombinleyeceğim etek sevmiyorum çünkü pantolon da giymemtanışma için evden giycemde siyahlı pembeli bişey söz için elbise yok benim
İnşallah canım kredi borcunu öderim de işte diğer eşyalar falan biraz zor sıkışacağız ama bakalım nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız elbetEğer nisan böyle olursa sen kredi borcunu hayli hayli ödersin canım benim ne güzel herşey ayarlanmış çok güzel çok sevindim senin adına. :)
Ben çok sade krem rengi bir elbise, üstüne de mecburen ( kollarım kapansin diye.) aynı renkte bir hırka ve babet gitmiştim. Benim saçlarım belimde onları da düzleştirdim böyle çok hanım hanımcık bir kız oldum menüye de yoldan gelecekleri için aç olurlar diye yaprak filan yardım, kofteler yaptım, börekler yaptım, tatlılar yaptım neler neler gözlerine gircem ya güya. O gece bizde kaldılar bir de sabah kalktım erkenden süslendim yine hanım hanımcık başka bir elbise giydim çok sade kahvaltı hazırladım çok güzel sonra biraz kayseriyi gezdirip yolcu ettik zaten. sen neler yapmayı planlıyorsun
Ya da bende böyle bir şey yapacağım sıfır kol bir elbise alıp ince ceketle falan kombinleyeceğim etek sevmiyorum çünkü pantolon da giymem
Ya da bende böyle bir şey yapacağım sıfır kol bir elbise alıp ince ceketle falan kombinleyeceğim etek sevmiyorum çünkü pantolon da giymem
İnşallah canım kredi borcunu öderim de işte diğer eşyalar falan biraz zor sıkışacağız ama bakalım nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız elbet
mercimek yada yayla çorbası
zeytinyağlı sarma
gül böregi
arnavut cigeri
küçük güveçlerde tavuk
islim kebabı
salata
üzümlü pilav
yoğurtlu 2 çeşit meze
tatlı olarakda şu an tavuk gögsü düşünüyorum canım
kıyafet olarakda siyahlı pembeli bi elbise ipek şal ispanyol paça siyah pantolon giyicem
İnşallah canımayyy şu günler bi gelsede şu stresi üstümüzden atsak
Evet canım öyle. Mutluluklar size. :)
Kapalı misin canım. :) maaşallah anlaşılan sende döktürcen benim gibi.
Merhabalar kızlar :) Benim de her seyim hazır elbise ayakkabi hediyelikler. Nisan evde olacak. Ben annemi yormak istemiyorum. Disaridan 2 tepsi su boregi 2 tepsi baklava bir de su yuvarlak pizza gibi olan pogocalardan alacagim. Nisan pastasi da olacak. Baska ne eklenir bu menüye. Sarma cok zor olur ben de çalışıyorum 50 kisiye de sar sar bitmez baska ne eklenir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?