Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Nasil bi kültür farki cnm bnmde öyle bi sorunun var bnmkide bursada yasiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neeeee
Neden ya noldu ki bu kadar sibirlendin?
Hadi telefonu trip için kapatırsında artist misin sen hattı kırıyorsun ya??

Saçma bi muhabbetten dolayı bana demediği kalmadı kıs Bir iki laf söyledim sonra aç telefonunu kavga etçez diyor bende açmıyorum uzamasın diye , aç aç diye tutturuyor kapattım teli snra dayanamadım açtım , bana haksızlık ettiğinin farkında değil baktım mesaj yağmuruna tuttu , kalbmi kırdığı için düzelteceğine son olarak allahından bul dedi Kavga çıkardı kavgayı büyüttü beni suçlu etti çok snirlendim , oruçluydum da zaten snirler zıpladı akşama kadar nasıl sakin kaldım hayret ediyorum Bana ulaşamasında görsün dedim kırdım attım ama barışmıcam
Katil edecek benii en son o olcak :104:

Daha barışmadınız mı
Zaten erkeklere göre suçlu hep biziz
Yinede fazla uzatmayın ama kuzum ya

Daha barışmadınız mı
Zaten erkeklere göre suçlu hep biziz
Yinede fazla uzatmayın ama kuzum ya

Nişanlık bakmaya gittiğimiz yerdekiler bize küçük gösteriyorsunuz demişti , sonra dün muhabbet açıldı

-kardeşin denizden geldi mi ? diye sordu
-geldi , zenci gibi olmuş , bnde yanınca çok esmerleşiyorum hemen dedim
- o da bana kürt gibi oluyosundr dedi ama nasıl kahkaha atıp gülüoo
ikimizde gülüyoruz ben sana demiş olsam sen komplex yapardın daha önce yaptığın gibi küçük gösteriyorsun diyince bozulmştn hani dedim , bu yine bozuldu ses tonu deişti , ne kadar kçük dedi 15 yaşında da değil heralde bu iyi bişey neden bozuldun dedim,genç görüneceksn dedim ben içeri grym diyip kapattı telefonu , sonra mesajlar başladı saygısızlık etmickmişim sevgli gbi knuşmuyomuşum sonrasıda malum patladı gitti
Bu büyütülcek bişey mi ya ? Ben bozulmuom bana öküz gibi güldü ama o hemen bozuluo yok yere barışmıcam sürünsünnn beter olsun , çoluk çocuk mhabbeti gibi oldu aynıı

Son düzenleme:

Yani eniştede harbi çocuklaşmış ne var bunda ya.
Boşver kuzum sen yazma arama bakalım ne yapacak.
Hayır gerçekten kavga edilecek bir konu olsa tamam diyeceğimde bu şaka gbi olmuş yani epey abartmış.

Yani eniştede harbi çocuklaşmış ne var bunda ya.
Boşver kuzum sen yazma arama bakalım ne yapacak.
Hayır gerçekten kavga edilecek bir konu olsa tamam diyeceğimde bu şaka gbi olmuş yani epey abartmış.

Aynen yavrum , böyle basit konuyu kaldıramıyorsa evlenmeyiz olur biter. Ben sıkıntıya strese huzursuzluğa gelemem , kıskançlığını nasıl çektim onca zaman şaşılacak bişey, seviyorum ediyorum bazı şeyleri görmezden geliyorum da o da sıkıntı yaratmasın boş muhabbetten canım çekilmez öle huysuz insan ben çekemem . Bilmiyorum ne yapacak ama dün annemden aradı beni diyor ki hala ben sana naptım ayy sinirden gülüom hala haklısın aşkım ben kavga çıkardım tamam desem laflarını yutsam benden iyisi olmaz ama o beni tanıyamamış hı hı tmm dick bri değilm haklıysam ezillmem asla kıskaçlığı zaten bunaltıo beni başka stres istemem

Ooo bizim sevgilmle birbirimize söylediğimiz duysanız siz bunda bişe yok. Sen gülüp geçmişin o niye bu kadr büyüttüyse ki ortada bişe de yok büyütcek. Ama biz alttan almasak ilişki zaten yürümez.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzum ya sende aynı benim gibisin asla ezmem kendimi.
Bide damarım tuttu mu asla affedemiyorum içimden gelmiyor.
Aslında çok yumuşak başlıyımdır ama benim sabrımı zorlamayacak.
Geçen pazar bi arıza çıkarmışım artık öyle direttim ki çalışıyordu üniformalı geldi evin önüne nolur beni daha fazla üzmediyor boncuk gözlerini yere indirerek dayanamadım oyyyyyyyyyyy
İyi madem öpeyime bağladım hemen
Özür dilerse senin ki o kadar uzatma kuzum ilişkinize yazık ama gerçekten oda abartmış yni biraz.

bernardo u markası canım? bi kaç yerde çok şikeyet okumuştum bu çaydanlıkla ilgili tabanı çok ince çay hemen soğuyo gibi ama görüntü olarak çok tatlı

Bunu misafirler gelince kullanırım o zaman kuzucum evet bernardonun.
Normal çaydanlık fiyatları ortalama ne acaba?

Aynen canım ortada bişi yok , o kavga çıkarmasa ben çıkarmıyorum zaten. Bende akşam ağır laflar ettim , ben telefonu kapatan sevgili istemiyrm dio çocuklk ediomuşum , halbu ki diyorum konu uzamasn kavga etmeyelim diye ama yine bnde suç , bende defol git dedim o da allahndan bul dedi özür dilemio , iş yerime bir kez çiçek göndermedi , artık çiçek bile almaz oldu zatn barışmıcam tuttu koçluğum bi kere.
Taylanda mı kaçsak ne yapsak
orda erkekler işkence görüo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…