• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kuzum ya sende aynı benim gibisin asla ezmem kendimi.
Bide damarım tuttu mu asla affedemiyorum içimden gelmiyor.
Aslında çok yumuşak başlıyımdır ama benim sabrımı zorlamayacak.
Geçen pazar bi arıza çıkarmışım artık öyle direttim ki çalışıyordu üniformalı geldi evin önüne nolur beni daha fazla üzmediyor boncuk gözlerini yere indirerek dayanamadım oyyyyyyyyyyy :16::16::16::16::16::16::16:
İyi madem öpeyime bağladım hemen :52:
Özür dilerse senin ki o kadar uzatma kuzum ilişkinize yazık ama gerçekten oda abartmış yni biraz.

Ah mesajlarını okusan birazcık çok hafif kaçar :52: Zaten hemen direk çizmeli kedi gibi bakış atarlarr bizde saf dayanamıoz, bazen kızarım hemen nye barışıon niye gülüon diye ama :41: huyum kurusun , bu kez çekecek kestim cezasını onun :49:

Aynen canım ortada bişi yok , o kavga çıkarmasa ben çıkarmıyorum zaten. Bende akşam ağır laflar ettim , ben telefonu kapatan sevgili istemiyrm dio çocuklk ediomuşum , halbu ki diyorum konu uzamasn kavga etmeyelim diye ama yine bnde suç , bende defol git dedim o da allahndan bul dedi :41::47: özür dilemio , iş yerime bir kez çiçek göndermedi , artık çiçek bile almaz oldu zatn :41: barışmıcam tuttu koçluğum bi kere.
Taylanda mı kaçsak ne yapsak
:52::52::52: orda erkekler işkence görüo

İyide asıl çocukluk eden kendi. Bu erkeklere bi yerden esip geliyo kavga çıkarıyolar. Bide bizleri suçlu çıkarırlar :mad: canım benim gitmeme gerek yık ben ona zaten çenemle eziyet ediyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İyide asıl çocukluk eden kendi. Bu erkeklere bi yerden esip geliyo kavga çıkarıyolar. Bide bizleri suçlu çıkarırlar :mad: canım benim gitmeme gerek yık ben ona zaten çenemle eziyet ediyorum :)

:10: çekilin ben gidiyorummm , Tayland beni bekle .... huuu huuu
:10:

Nasil bi kültür farki cnm bnmde öyle bi sorunun var bnmkide bursada yasiyo

ben Mardinliyim sevdiceğimmm Samsunlu.

babam istemediği için öyle yapıyo evet demesine bile sevinemedim çok canım sıkıldı bu duruma :( babamla aramızda aşırı bi bağlılık var yani normalde hiç anlaşamayız ama diğer kardeşlerimden farklıyımdır hep ilk çocuk olmaz avantajı mı dezavantajı bilemicem :(

Bunu misafirler gelince kullanırım o zaman kuzucum evet bernardonun.
Normal çaydanlık fiyatları ortalama ne acaba?

Canım ortalama aynı fiyat. Ama görüpte al derim ben :)

kızlar napıyosunuz yaa ölcem yorgunluktan bi temizlik telaşı var sormayın bu işler hep böyle mi olur
halılar yıkamaya gitti annem düzenli olarak hergün koltukları silmeye karar verdi
mutfagı temizledik bizde ne çok tabak çanak var ya:25:
koca bi kitaplıktaki tüm kitapları indirip toz alıcam şimdi:27:
dahada çokkkk işimiz varr:19:

kolay gelsin canım bize de zaman gelse de bizde yorulsaakk :52:

:10: çekilin ben gidiyorummm , Tayland beni bekle .... huuu huuu
:10:

Sen niye gidiyosun kuzu:) bence erkekleri gönderelim orda eziyet görüp gelsinler sonra bizleri el üstünde tutsunlar:)

Ah mesajlarını okusan birazcık çok hafif kaçar :52: Zaten hemen direk çizmeli kedi gibi bakış atarlarr bizde saf dayanamıoz, bazen kızarım hemen nye barışıon niye gülüon diye ama :41: huyum kurusun , bu kez çekecek kestim cezasını onun :49:

Oh bebeğim istikraarrrrrrrrr :46::46::46::46:
Valla benimki dün iftara geldi yeminle bi hareketleri var uyuz oldum herşeyi gözüme battı.
Boğaç gibi tatlı tatlı yemek yemek diyip diyip durdu.
Ben biran mala bağladım noluyoz lan diye.
Dünki davranışları nedense çok itici geldi.
Bi iş yapıyorum rahat bırakmıyor sarılıyor saçlarımdan öpüyor koluma dokunuyor vs vs
Sanki ben Polisim o sivil bi görsen ki nasıl cıvıktı.
Annem bana diyor saçmalama ne yapıyor çocuk sevindirik olmuş işte d
yor ama bilmiyorum dün herşeyi battı yavrum bi kere daha suratsız sert erkeklerden hoşlndığımı anlamış oldum.
Neyse ki 1 günlük bi karakter değişimine uğradı yoksa hep serttir :16::16:

Canım ortalama aynı fiyat. Ama görüpte al derim ben :)

Evet canım ya en güzeli aslında ama hiç gezmeyi sevmiyorum ya herşeyime netten bakıyorum ama mecbur çıkıp bi mağaza mağaza bakmam gerek :50:

Back