- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #4.841
Kabul eder insallah kendime olmus kadar sevindim inankiCanım annemle gelmeden bi kaç gün önce düzelmiştik :) şimdi de geldiğimden beri her gün bi görücü haberi geliyo :) annemde dedi insanlara ne diyeceğimi şaşıyorum dedi. Bende dedim adını koyalım sende kurtul bende kurtulayım dedim:) annemde babamla konuşacak . Babam kabul ederse bayramda söz olur:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlaaar günaydın :) sanırım bizimde bayramda sözümüz olacak :)
Gunaydn cnm ne mutlu sna sevdgin kişiden iki kere evlenme teklifi almak darısı tum sevenlere olsun resimlerini bekliyoruz İnşallah hep mutlu olursunuz istediğiniz herşey istediğiniz zaman olsun cnm İnşallah
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim tatlim Rabbim hepiminizin gönlüne gore versin insallah :)Çok ciciler cnm renklerine bayldm
Olsun canim ne guzel oynamissinizdir :))Ben evde olacak diye az yaptırmıştım ama dışarıda olunca davetli sayımızda arttı tatlım o yüzden yetmedi.
Ani bi kararla dışarıda yaptık nişana 1 hafta kala
Olsun canim ne guzel oynamissinizdir :))
günaydınnn maşallahımız var ne güzel haberler alıyoruz
İnşallah cnm ne güzel haberler geliyor bugün maşallah hepimize :nazar
Napıyosunuz hatunlar bensiz hı bakim?
Kaynatıyoruz yavriiiimmm sen nörüyonn
Ben de isterdim disarda olsun :) babam disarda yapilan nisanlari kulfet gordgunden cok sicak bakmiyordu ama sen istiyosan yapalim dedi bizimki deo Bodrum da olunca evde olsun dedim.Hiç durmadım valla 4-5 saat boyunca 12 cm topuklularla oyna babam oyna
elim işte gözüm oynaştaaNapıyosunuz hatunlar bensiz hı bakim?
Evet canım maşallah bize:) inşallah babam kabul eder ya:) daha sevdiceğime diyemeden sizle paylaştım :)
bende geldim kiiiiiiönce kendmi tanıtıyorum 20 yaşındayım istanbulda yaşıyorumm. 3 senedir birlikte olduğum aşkım hayatım bitanemle artık ciddi bi adım atmaya karar verdik 2 ay önce annemle tanıştırdım kendisinii 2 haftadırda babam biliyo yani isteme gelceklerin haber ettiler tabiki babam kabul etmedi başta kültür farkı var diye bursa da oturuyo filan diye en sonunda artık geçen gün beni karşısına aldı kararlı oldğumu fark edince izin vericeğini ama herhangi bir problem karşısında babam yokmuş gibi davranmamı söyledi yani evlnirsen artık benimle bir ilgin olmasın demeye getirdi mutlu bile olamadım izin verdiğine
Hosgeldin :) belki de yasin ufak oldugu icin baban istememistir. Memeleketler neresi cok mu kultur farki var?bende geldim kiiiiiiönce kendmi tanıtıyorum 20 yaşındayım istanbulda yaşıyorumm. 3 senedir birlikte olduğum aşkım hayatım bitanemle artık ciddi bi adım atmaya karar verdik 2 ay önce annemle tanıştırdım kendisinii 2 haftadırda babam biliyo yani isteme gelceklerin haber ettiler tabiki babam kabul etmedi başta kültür farkı var diye bursa da oturuyo filan diye en sonunda artık geçen gün beni karşısına aldı kararlı oldğumu fark edince izin vericeğini ama herhangi bir problem karşısında babam yokmuş gibi davranmamı söyledi yani evlnirsen artık benimle bir ilgin olmasın demeye getirdi mutlu bile olamadım izin verdiğine
Dün benim eşeğe sinirlenip hattımı kırdımbugün yenisini çıkarttım açılmasını bekliyorum kuzum
elim işte gözüm oynaştaa
ayyy çok iyi yaptın
Ben de isterdim disarda olsun :) babam disarda yapilan nisanlari kulfet gordgunden cok sicak bakmiyordu ama sen istiyosan yapalim dedi bizimki deo Bodrum da olunca evde olsun dedim.
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim tatlim Rabbim hepiminizin gönlüne gore versin insallah :)
Biz ev kiralamaya gitcektik bu hafta içi. Cuma günüde bizim ay dönümümüz :) bizim ilişkimizde kuru fasulyenin çok büyük bi yeri var :) o yüzden her ay dönümümüzde kuru fasulye yiyoruz. Eğer babam kabul ederse o zaman söylicem :)
Evet canım maşallah bize:) inşallah babam kabul eder ya:) daha sevdiceğime diyemeden sizle paylaştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?