Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Ben çok şükür söz merasimini atlattım
15 ağustosta nişanım var. Ama ne nişanlığım ne bohçam ne de çeyize dair bir şeyim vardı, moralim o kadar bozuktu ki
Allahıma bin şükür ramazan bereketli geldi yaa ilk gün nişanlığımı ve bohçayı hallettik, 2. gün de sözlümle pide almaya giderken bütün çeyizi bir mağazadan hallediverdik

Ah bende oruç başıma vuruo şeytan dürtüo ah bi evlenseydikk

Ya dün bütün gün birlikteydik sonra benim annem babam ve kardeşimi alıp hep beraber sinemaya gittik, bizi akşam eve bırakınca biran ben kendi evimde değilde annemelri bırakıp aşkitomla kendi evimize gitmemiz gerekmiş gibi bir hisse kapıldım.
Hiç inesim gelmedi arabadan

İyidir yawrum sen nasılsın bakim ?

hoşgeldin canım İşler yoluna giriyor canını sıkma bak ne güzle snenkilerde hallluvermş . Ama maşallah sana bütün çeyiz bir mağazadan ben ilk çeyiz alışverişmde bütün çeyiz mağazalrını gezmiştim

Hayırlıı haftalarr toptannnnnnn
Geldim bile canım
İnşallah bitanemm.
Bu arada ben Tiramisuyu yapamadım haftasonu
Cumartesi teyzemi istemeye geldiler.
Pazarda full nişanlımla birlikteydim
Hayırlı olsun canımcım Rabbim tamamına erdirsin inşallahönümüzdeki hafta yaparsın ne olacak
aklıma ilk tekne geldi niye bilmiyorum aslında hayallerimi süsleyen bişey değildi:26: çok geçmiş olsun bu arada canım
Havuz başı olabilir kır mekanı olabilir restorant tarzı klas bir yer olabilir o fiyata bulursunuz rahatlıkla kuzum benceSağol canım

Sağol kuzucum.
Evet resminide atacağım sanaa

Gell tabikidee sendee gelllll Naılsın neler yapıyorsun

Teşekkürleerr
İyiyim sizler nasılsınız uzun zamandır takip ediyordum ara ara mutluhatuna yazıyordum sonunda bende katıldıımm
Azıcık bahsedeyim kendimden 20 yaşındayım okuyorum ünv.3.sınıfım söz için 2015 i bekliyorum bekle bekle bitmiyor

Günaydın kızlaaaar :) ramazan ve tatil ancak uyanabildim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçer canım insan sevdiğiyle olduktan sonra beklemeyi öğreniyor :) Umarım bu geçen zaman mutlu ve huzurlu bi şekilde gecer hepimz için

Hoşgeldinnn, hayırlısı olsun

Pide almaya giderken mi

Geçer canım insan sevdiğiyle olduktan sonra beklemeyi öğreniyor :) Umarım bu geçen zaman mutlu ve huzurlu bi şekilde gecer hepimz için

Beklemeyi öğreneli çok oldu da bu ayrı bir heyecan bildiğiniz üzere :)
inşallah mutlu huzurlu geçer ve sonu hayırlı olur hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…