• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

:16: 2014/2015 Yılında sözlenecekler ஐ nişanlanacaklar bu topikte toplanıyoruz:16:
:123:Heyecanımızı , aşkımızı , hazırlıklarımızı , çeyizimizi hep beraber paylaşalımm :123:

:124: Tarihlerimizi paylaşalım , geri sayım başlasın :124:​

Ben çok şükür söz merasimini atlattım :3:
15 ağustosta nişanım var. Ama ne nişanlığım ne bohçam ne de çeyize dair bir şeyim vardı, moralim o kadar bozuktu ki :14:
Allahıma bin şükür ramazan bereketli geldi yaa ilk gün nişanlığımı ve bohçayı hallettik, 2. gün de sözlümle pide almaya giderken bütün çeyizi bir mağazadan hallediverdik :64:

Ah bende :16: oruç başıma vuruo şeytan dürtüo :16: ah bi evlenseydikk :38:

Ya dün bütün gün birlikteydik sonra benim annem babam ve kardeşimi alıp hep beraber sinemaya gittik, bizi akşam eve bırakınca biran ben kendi evimde değilde annemelri bırakıp aşkitomla kendi evimize gitmemiz gerekmiş gibi bir hisse kapıldım.
Hiç inesim gelmedi arabadan :27::27::27:

İyidir yawrum sen nasılsın bakim ?:51:

15 ağustosta nişanım var. Ama ne nişanlığım ne bohçam ne de çeyize dair bir şeyim vardı, moralim o kadar bozuktu ki :14:
Allahıma bin şükür ramazan bereketli geldi yaa ilk gün nişanlığımı ve bohçayı hallettik, 2. gün de sözlümle pide almaya giderken bütün çeyizi bir mağazadan hallediverdik :64:

hoşgeldin canım :16::16: İşler yoluna giriyor canını sıkma bak ne güzle snenkilerde hallluvermş . Ama maşallah sana bütün çeyiz bir mağazadan ben ilk çeyiz alışverişmde bütün çeyiz mağazalrını gezmiştim :9::9:

Hayırlıı haftalarr toptannnnnnn :52::9::9:
Geldim bile canım:29:
İnşallah bitanemm.
Bu arada ben Tiramisuyu yapamadım haftasonu :50:
Cumartesi teyzemi istemeye geldiler.
Pazarda full nişanlımla birlikteydim :50:
Hayırlı olsun canımcım Rabbim tamamına erdirsin inşallah:nazar:önümüzdeki hafta yaparsın ne olacak:54:
aklıma ilk tekne geldi niye bilmiyorum aslında hayallerimi süsleyen bişey değildi:26: çok geçmiş olsun bu arada canım:31:
Havuz başı olabilir kır mekanı olabilir restorant tarzı klas bir yer olabilir o fiyata bulursunuz rahatlıkla kuzum bence:12:Sağol canım:54:

Geldim bile canım:29:

Hayırlı olsun canımcım Rabbim tamamına erdirsin inşallah:nazar:önümüzdeki hafta yaparsın ne olacak:54:

Havuz başı olabilir kır mekanı olabilir restorant tarzı klas bir yer olabilir o fiyata bulursunuz rahatlıkla kuzum bence:12:Sağol canım:54:

Sağol kuzucum.
Evet resminide atacağım sanaa :38:

Gell tabikidee sendee gelllll :27: Naılsın neler yapıyorsun

Teşekkürleerr :52:
İyiyim sizler nasılsınız uzun zamandır takip ediyordum ara ara mutluhatuna yazıyordum sonunda bende katıldıımm :21:
Azıcık bahsedeyim kendimden 20 yaşındayım okuyorum ünv.3.sınıfım söz için 2015 i bekliyorum bekle bekle bitmiyor :1:

Günaydın kızlaaaar :) ramazan ve tatil ancak uyanabildim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkürleerr :52:
İyiyim sizler nasılsınız uzun zamandır takip ediyordum ara ara mutluhatuna yazıyordum sonunda bende katıldıımm :21:
Azıcık bahsedeyim kendimden 20 yaşındayım okuyorum ünv.3.sınıfım söz için 2015 i bekliyorum bekle bekle bitmiyor :1:

Geçer canım insan sevdiğiyle olduktan sonra beklemeyi öğreniyor :) Umarım bu geçen zaman mutlu ve huzurlu bi şekilde gecer hepimz için

Hoşgeldinnn, hayırlısı olsun :42:

Pide almaya giderken mi :1::1::1:

Geçer canım insan sevdiğiyle olduktan sonra beklemeyi öğreniyor :) Umarım bu geçen zaman mutlu ve huzurlu bi şekilde gecer hepimz için

Beklemeyi öğreneli çok oldu da bu ayrı bir heyecan bildiğiniz üzere :)
inşallah mutlu huzurlu geçer ve sonu hayırlı olur hepimiz için

Back