- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #4.701
ben şu an çok kararsızım
Tabi hayalinde ne varsa onu yap.
Ben hayalimdeki gibi bi elbise hayalimde ki adam ve hayalimdeki bir mekanda nişanlandım
Şiir gibi konutum heyt beeeeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben şu an çok kararsızım
İyidir yawrum sen nasılsın bakim ?
Allah tan bizim öle meraklıkları yokk yoksa ayvayı yerm :18::18::18:
Gııı ben değil mutluhatun nişanı teknede yapacakmış yavrucum ayrıcana keşke evlensem aşkıma kavuşsam
2014/2015 Yılında sözlenecekler ஐ nişanlanacaklar bu topikte toplanıyoruz
:123:Heyecanımızı , aşkımızı , hazırlıklarımızı , çeyizimizi hep beraber paylaşalımm :123:
:124: Tarihlerimizi paylaşalım , geri sayım başlasın :124:
Ah bende oruç başıma vuruo şeytan dürtüo ah bi evlenseydikk
Belli olmaz şeytan dürtüverir
İyidir yawrum sen nasılsın bakim ?
Ben çok şükür söz merasimini atlattım
15 ağustosta nişanım var. Ama ne nişanlığım ne bohçam ne de çeyize dair bir şeyim vardı, moralim o kadar bozuktu ki
Allahıma bin şükür ramazan bereketli geldi yaa ilk gün nişanlığımı ve bohçayı hallettik, 2. gün de sözlümle pide almaya giderken bütün çeyizi bir mağazadan hallediverdik
Geldim bile canımHayırlıı haftalarr toptannnnnnn
Hayırlı olsun canımcım Rabbim tamamına erdirsin inşallahönümüzdeki hafta yaparsın ne olacakİnşallah bitanemm.
Bu arada ben Tiramisuyu yapamadım haftasonu
Cumartesi teyzemi istemeye geldiler.
Pazarda full nişanlımla birlikteydim
Havuz başı olabilir kır mekanı olabilir restorant tarzı klas bir yer olabilir o fiyata bulursunuz rahatlıkla kuzum benceSağol canımaklıma ilk tekne geldi niye bilmiyorum aslında hayallerimi süsleyen bişey değildi:26: çok geçmiş olsun bu arada canım
Selaamm kızlar bende gelebilir miyiimmm ? :)
Geldim bile canım
Hayırlı olsun canımcım Rabbim tamamına erdirsin inşallahönümüzdeki hafta yaparsın ne olacak
Havuz başı olabilir kır mekanı olabilir restorant tarzı klas bir yer olabilir o fiyata bulursunuz rahatlıkla kuzum benceSağol canım
Gell tabikidee sendee gelllll Naılsın neler yapıyorsun
Selaamm kızlar bende gelebilir miyiimmm ? :)
Hoşgeldiiinnnnnnnnn
Bende iyiym balımmm sabırzılıklaa bayram ve ramazanın bitmesini bekliyorum :123::124::119::122:
Teşekkürleerr
İyiyim sizler nasılsınız uzun zamandır takip ediyordum ara ara mutluhatuna yazıyordum sonunda bende katıldıımm
Azıcık bahsedeyim kendimden 20 yaşındayım okuyorum ünv.3.sınıfım söz için 2015 i bekliyorum bekle bekle bitmiyor
Ben çok şükür söz merasimini atlattım
15 ağustosta nişanım var. Ama ne nişanlığım ne bohçam ne de çeyize dair bir şeyim vardı, moralim o kadar bozuktu ki
Allahıma bin şükür ramazan bereketli geldi yaa ilk gün nişanlığımı ve bohçayı hallettik, 2. gün de sözlümle pide almaya giderken bütün çeyizi bir mağazadan hallediverdik
Geçer canım insan sevdiğiyle olduktan sonra beklemeyi öğreniyor :) Umarım bu geçen zaman mutlu ve huzurlu bi şekilde gecer hepimz için