• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Hayırlı haftalar yavruşum :16:
Valla dünü aşkitomla geçirdiğim için fazlası ile mutluyum :16:
Sen nasılsın yavrucummm

Bende iyiym balımmm :27: Ohh ne güzelll aşk dolu bir pazar olmuş :16::16: Bugün biizm ikizlern doğum günü onlara hediye alcam çıkınca :52:

He ben Diş çıkma kutlamasını ilk doğum günleri sanmıştım :9:
Ne alacaksın tatlım aklında birşey varmı?

Kuzucum valla ailenin ilk torunları olduklarından okdar şanslılarki resmennn benim papucumuu dama attılarr halbüki en sevilen en tatlı ben küçük bendim :9::9::9: hihihih :9::9::9:
Babam abim ve benden 3 ayrı hediye gidicek malum herkez çalışıyor herkezin kendi hediyesi ablamlar dış çekim yaptırcaklar minnoşlarla hatıra olsn die babam elbise alıcak o yüzden :24:
Ben sallanan atlı karınca düşünüyorum :44::44:
Abimde ev salıncağımı alır artık ne alır hiç kestiremiyorum kuzucum akşam iş çıkısı koşturcam anlıcagın :9:
Sence ne alabilirim :44::44:

Kuzucum valla ailenin ilk torunları olduklarından okdar şanslılarki resmennn benim papucumuu dama attılarr halbüki en sevilen en tatlı ben küçük bendim :9::9::9: hihihih :9::9::9:
Babam abim ve benden 3 ayrı hediye gidicek malum herkez çalışıyor herkezin kendi hediyesi ablamlar dış çekim yaptırcaklar minnoşlarla hatıra olsn die babam elbise alıcak o yüzden :24:
Ben sallanan atlı karınca düşünüyorum :44::44:
Abimde ev salıncağımı alır artık ne alır hiç kestiremiyorum kuzucum akşam iş çıkısı koşturcam anlıcagın :9:
Sence ne alabilirim :44::44:

Olabilir Kuzucum atlıkarınca güzel ..
Beyaz renkte alırsın :16:
Bi gider dolanırsın gözüne çarpan güzel birşey görürsen bakarsın tatlım.
Hiç bebeğe bir hediye almadım biraz düşüneyim bende ne alabilirsin diye.
Aklıma birşey gelirse Whatsapptan yazarım bebişim

Günaydınnnn Hatunlarrrrr :21::80::80:
Günaydın canım:16:
İnşallah Kuzum benim bunu herşeyden çok istiyorum dilerim rabbim herkese nasip eder :16:
Amin canım Rabbim hepimize tattırsın bu duyguyu inşallah:nazar::emir_bebek::38:
100 kişi kokteyli 4 binmiş canım:26:

:53:Düğün gibi mübarek :31:Nasıl istiyorsan ama canım içinde kalmasın:16:

Herkese hayırlı haftalar Hayırlı Ramazanlar:42:
Ben pek iyi değilim babam Cuma günü bacağının üst baldırını kesti elektrikli motorla kemiğe kadar inmiş 1 saat ameliyatta kaldı şimdi alçıya aldılar 1 ay alçıda kalacak o yüzden morallar sıfır ama Rabbime şükürler olsun ki ne kemiğe ne sinirlere denk gelmiş sadece kasları parçalamış onları onardılar yoksa sakat kalabilirdi:14:

Back