• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

bayrama ne zaman nişanın kuzum haber vermeyi unutma bana :29:

Nasılsın yawrum ?
Bayramın 2.günü, haber vermez olur muyum hiç :52: mutlaka haber vericem , gelmezsen o zaman kaç :10:

Yeni avatarını çok hoş bulduğumu belirtmek isterimm sevgili böcüğümmm :16:

Ay teşekkür ediyorumm canımm :54: Övünmek gibi olmasın benim avatarımdır o , avatarların birtanesi , tek geçerim avatarımı , avatarımı çekemeyen anten taksın , avatarımı beğenmeyen benimle bir daha konuşmasın , avatarımı beğenmeyenin avatarını karışlarım , avatarıma laf ettirtmem , avatarıma kötü söz söyleyeni 10. köydende kovarım , :kkk: benim AVATAR
:9::60::9::60::9::60::9::60::9::60::9::60::9::60::9::60::9::60::9::60:

bilmiyorum ki aklıma tekne geldi ama:1:

öglen oldu hatun:52::52:

Anca daha ayılıyoruz , işim gücüm yeni bitti kuzu orucum da fena susadımm :27:

Nasılsın yawrum ?
Bayramın 2.günü, haber vermez olur muyum hiç :52: mutlaka haber vericem , gelmezsen o zaman kaç :10:

Ay teşekkür ediyorumm canımm :54: Övünmek gibi olmasın benim avatarımdır o , avatarların birtanesi , tek geçerim avatarımı , avatarımı çekemeyen anten taksın , avatarımı beğenmeyen benimle bir daha konuşmasın , avatarımı beğenmeyenin avatarını karışlarım , avatarıma laf ettirtmem , avatarıma kötü söz söyleyeni 10. köydende kovarım , :kkk: benim AVATAR

eger gercekten birrr önüme engel gecmezse gelicemm canım benimmm masamı ayırtt dicem sanaaa olummmmm ona göree haaaa :23::23::23::23::23:

Olabilir Kuzucum atlıkarınca güzel ..
Beyaz renkte alırsın :16:
Bi gider dolanırsın gözüne çarpan güzel birşey görürsen bakarsın tatlım.
Hiç bebeğe bir hediye almadım biraz düşüneyim bende ne alabilirsin diye.
Aklıma birşey gelirse Whatsapptan yazarım bebişim
tmm aşkitom
Günaydınlarrrr , Hayırlı ramazanlar hatunlar :65::66::64::79:

Gunaydın fıstıgım nasılsın bakalım :16:

bilmiyorum ki aklıma tekne geldi ama:1:

öglen oldu hatun:52::52:

canım tekneye herkez binebilirmi çoğu insanı tekne tutar riskli bi iş bence :26:

Günaydın canım:16:

Günaydınn hayırlı haftalar naslsın cnm :16:

Amin canım Rabbim hepimize tattırsın bu duyguyu inşallah:nazar::emir_bebek::38:

:53:Düğün gibi mübarek :31:Nasıl istiyorsan ama canım içinde kalmasın:16:

Herkese hayırlı haftalar Hayırlı Ramazanlar:42:
Ben pek iyi değilim babam Cuma günü bacağının üst baldırını kesti elektrikli motorla kemiğe kadar inmiş 1 saat ameliyatta kaldı şimdi alçıya aldılar 1 ay alçıda kalacak o yüzden morallar sıfır ama Rabbime şükürler olsun ki ne kemiğe ne sinirlere denk gelmiş sadece kasları parçalamış onları onardılar yoksa sakat kalabilirdi:14:

Hayırlıı haftalarr toptannnnnnn :52::9::9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın canım:16:

Amin canım Rabbim hepimize tattırsın bu duyguyu inşallah:nazar::emir_bebek::38:

Herkese hayırlı haftalar Hayırlı Ramazanlar:42:
Ben pek iyi değilim babam Cuma günü bacağının üst baldırını kesti elektrikli motorla kemiğe kadar inmiş 1 saat ameliyatta kaldı şimdi alçıya aldılar 1 ay alçıda kalacak o yüzden morallar sıfır ama Rabbime şükürler olsun ki ne kemiğe ne sinirlere denk gelmiş sadece kasları parçalamış onları onardılar yoksa sakat kalabilirdi:14:

İnşallah bitanemm.
Bu arada ben Tiramisuyu yapamadım haftasonu :50:
Cumartesi teyzemi istemeye geldiler.
Pazarda full nişanlımla birlikteydim :50:

[/B]
aklıma ilk tekne geldi niye bilmiyorum aslında hayallerimi süsleyen bişey değildi:26: çok geçmiş olsun bu arada canım:31:
Bence pahalı canım.
Biz komple nişanı 4-4500 falana yaptık oda içinde takımız, mekan, pasta vs herşey dahildi.
sizin mekan neresiydi canım?
biz o fiyata kurtulamıycaz heralde
gerçi benim odun şey dedi eğer istersen bizim sitenin bahçesinde yapalım yani zaten sitede yapancı yok 8 ev var sadece...
organizasyon firmasıyla anlaşırız bi kaç değişiklik yaparlar:26:
canım tekneye herkez binebilirmi çoğu insanı tekne tutar riskli bi iş bence :26:
binerler yaa niye binmesinler:1:

Nasılsın yawrum ?

Ahahahaha :52::52::52::52::52:
Noluyonuz uleyn :27::27::27:
Avatarın bacımızdır canımızdır :3::33:

aklıma ilk tekne geldi niye bilmiyorum aslında hayallerimi süsleyen bişey değildi:26: çok geçmiş olsun bu arada canım:31:

sizin mekan neresiydi canım?
biz o fiyata kurtulamıycaz heralde
gerçi benim odun şey dedi eğer istersen bizim sitenin bahçesinde yapalım yani zaten sitede yapancı yok 8 ev var sadece...
organizasyon firmasıyla anlaşırız bi kaç değişiklik yaparlar:26:

binerler yaa niye binmesinler:1:

Canım ben hep isteme nişan bir arada olur diyordum, Havuzbaşı hayalim olduğu için babam sürpriz yapıp havuzbaşı bi yer kiralamıştı.
Ama yağmur yağma ihtimaline karşı havuzbaşının iç mekanında yaptık nişanımızı.
Ayrıca Efuli haklı yaşlı insanlarda gelecek ben bu yaşımda teknede fazla kalamıyorum bayılacak gibi oluyorum tutuyor beni tekne. :37:

sen niye bizim tilkilik bölümüne uramazz oldn bakimm insanların senden örnecekleri cok şey var :24:

Sonra sözlüm girsin , o tilkilik çakallık yazılarımı okusunda beni parpinçik etsinnnn :27::37:
Buraya bile az yazar oldum kuzu ya , geçen hafta paso uyukladım kolumu kaldıramıodumm kıs mevsim geçişimi bilmiyorum da kime desem bende bende öyleyim dio , ondan biraz takılıp çıkıyorum :82:

Canım ben hep isteme nişan bir arada olur diyordum, Havuzbaşı hayalim olduğu için babam sürpriz yapıp havuzbaşı bi yer kiralamıştı.
Ayrıca Efuli haklı yaşlı insanlarda gelecek ben bu yaşımda teknede fazla kalamıyorum bayılacak gibi oluyorum tutuyor beni tekne. :37:

Hacıııııı nerden çıktı tekne işi , düğün için mi aha :52::52::52:Evlenio musun kıs sen ?

ben şu an çok kararsızım:1:

Sonra sözlüm girsin , o tilkilik çakallık yazılarımı okusunda beni parpinçik etsinnnn :27::37:
Buraya bile az yazar oldum kuzu ya , geçen hafta paso uyukladım kolumu kaldıramıodumm kıs mevsim geçişimi bilmiyorum da kime desem bende bende öyleyim dio , ondan biraz takılıp çıkıyorum :82:

kız nişanlına niye buranın şifresini veriyon laaa :1::1::1::1:
heeee sonradan aklıma geldiiii dışardan okunabiliyodu dimiii :1::1::1:

Back