• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Selaamm kızlar bende gelebilir miyiimmm ? :)
hoşgeldinn canımmm:16:
Geldim bile canım:29:

Hayırlı olsun canımcım Rabbim tamamına erdirsin inşallah:nazar:önümüzdeki hafta yaparsın ne olacak:54:

Havuz başı olabilir kır mekanı olabilir restorant tarzı klas bir yer olabilir o fiyata bulursunuz rahatlıkla kuzum bence:12:Sağol canım:54:
nişanı bilmiyorum şimdi sosyal tesislere takıldım olur mu ki?:26:
Günaydın kızlaaaar :) ramazan ve tatil ancak uyanabildim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

akşam oldu hatunn:27:

Ya dün bütün gün birlikteydik sonra benim annem babam ve kardeşimi alıp hep beraber sinemaya gittik, bizi akşam eve bırakınca biran ben kendi evimde değilde annemelri bırakıp aşkitomla kendi evimize gitmemiz gerekmiş gibi bir hisse kapıldım.
Hiç inesim gelmedi arabadan :27::27::27:

Ahh ahhhhh :24::24::24:

Sağol kuzucum.
Evet resminide atacağım sanaa :38:
Tamam kuzum bekliyorum:29:
nişanı bilmiyorum şimdi sosyal tesislere takıldım olur mu ki?:26:

Olur neden olmasın canım 100 kişi için daha uygun fiyatlar çıkartırsınız evet istediğin gibi olsun herşey ama daha düğünü var eşyası avr pastası müziği herşeyi var bu işlerin:16:

hoş buldum canım baktım öteki taraf yürümüyor hoopp buradayım :52:
iyi yaptın valla:32:
Tamam kuzum bekliyorum:29:

Olur neden olmasın canım 100 kişi için daha uygun fiyatlar çıkartırsınız evet istediğin gibi olsun herşey ama daha düğünü var eşyası avr pastası müziği herşeyi var bu işlerin:16:

çok iyi araştırma lazım nasıl çıkıcam bu işin içinden bilmiyorum:27:

Selamin aleykum arkadaşlar bende geleblirmiyim aranıza :)

Kızlar birşey sorcamm nişanda damat illa siyah takımmı giymesi lazım ya :44: Bizim aklımızda bazı fikirler varda

Kızlar birşey sorcamm nişanda damat illa siyah takımmı giymesi lazım ya :44: Bizim aklımızda bazı fikirler varda

İlla siyah olmasına gerek yok bnce cnm bnm cevremde beyaz lacivert mavi giyenler bile var o gün sizin istediğiniz renk gidebilirsiniz bnce cnm

$10352088_850019878361235_624552791459547680_n.jpg ben nişanda bu renk takım istiyorum canım:9:

Eki Görüntüle 1173152 ben nişanda bu renk takım istiyorum canım:9:

Çok güzel cnm bizim aile dostumuzun ogluda bu renk takım elbise giydi hemde düğünde tabi bazıları laf etti o ne öyle fln die ama sanatta gelinde gayet mutlu ve memnundu tercihlerinden :)

İlla siyah olmasına gerek yok bnce cnm bnm cevremde beyaz lacivert mavi giyenler bile var o gün sizin istediğiniz renk gidebilirsiniz bnce cnm

kuzucum bizde erkekte siyah pantlon lacivert ceket siyah papyon düşünüyoruz bnde ceket renginde abiye bulabilirsem tabi aklımızda şık birşeyler var ama insan kafasındaki bulmakta zorlanıyor bazen işte :27:

Bu uyumdan bahsediyorum biizm hayal ettiğimzde tam böyle sanki bnm hayalimi dinlemiş bu yönetmen :9::9::9: tabi bnm elbisem daha gzl olcak :D :D

$c48e1_Lacivert_Smokin.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Back