Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

sabun görmedi canım jüt kumaşı nasıl bişey:26:
bu şu an havlularla sabunlarıı süslüyorumm

Bildiğin çuval kumaşı :) sen cok fazla sey dagitiyosun bunlari kac kisi icin yapiyosun? Bu söylediğin seyleri 50 kisiye yapcak olsam.ben en az 500 tl ye patlardi :) sabunlarinin şekli nasıl?

Bildiğin çuval kumaşı :) sen cok fazla sey dagitiyosun bunlari kac kisi icin yapiyosun? Bu söylediğin seyleri 50 kisiye yapcak olsam.ben en az 500 tl ye patlardi :) sabunlarinin şekli nasıl?

hangi 500 tl canım
duru sabun çiçek desenli sabunlar yapmış canım onlardan aldım onlar süslenicek
havlular ve sabunlar 10 tane canım çok yakınlara halalara teyzelere verilcek :) havlularım süslenmeye başladı yarın tam olarak görülür sabunlarla :)

yastıklar ve şişeler tam olarak 40 kişi için yapılıyor canım :)

Son düzenleme:

Tamam şimdi oldu yoksa bu yaptiklarin cok pahaliya malolur. Benim isteme-soz-nisan birarada olacak 50 kişi gelir. O yüzden sadece lavanta kesesi dagitacagim sabunlar icin en kötüsü için (kutulu hali) 3.5 tl istiyorlar 50 kişi için 200 e yakin tutuyor yoksa ben de sise-sabun ve kese üçlüsünü dağıtmak istiyordum

sabunlar böyle olucak canım

Günaydın kızlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın canım

evet kalıp sabun
ama çok tatlı görünüyor böyle sabunlarla lavanta keseleride dağıtıyorlar asetat kutularda

Kızlar annemle konuştum biraz daha iyi gibiydi 3aydır olan konuşmaya göre. Sesi yumuşak geliyodu. Annem bana çiçeğim derdi hep bugün yine günaydın çiçeğim diyerek açtı telefonu 3ay aradan sonra :)

Son düzenleme:

anne tabi kıyamadı çiçeğinee
senin hazırlıklarda başlar yakında

anne tabi kıyamadı çiçeğinee
senin hazırlıklarda başlar yakında

Eveeeet :) kızlar ben dikiş öğrencem seneye:) sevdiceğim askerdeyken uğraş olur bana çeyiz yaparım :)

Tünaydın kızlar :) sabahtan bu yana ev işi yapıyorum çok yoruldum ama sevdiceğimde yardım etti beraber yaptık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…