• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

sabun görmedi canım jüt kumaşı nasıl bişey:26:
bu şu an havlularla sabunlarıı süslüyorumm:16:

Bildiğin çuval kumaşı :) sen cok fazla sey dagitiyosun bunlari kac kisi icin yapiyosun? Bu söylediğin seyleri 50 kisiye yapcak olsam.ben en az 500 tl ye patlardi :) sabunlarinin şekli nasıl?

Bildiğin çuval kumaşı :) sen cok fazla sey dagitiyosun bunlari kac kisi icin yapiyosun? Bu söylediğin seyleri 50 kisiye yapcak olsam.ben en az 500 tl ye patlardi :) sabunlarinin şekli nasıl?

hangi 500 tl canım:1:
duru sabun çiçek desenli sabunlar yapmış canım onlardan aldım onlar süslenicek:1:
havlular ve sabunlar 10 tane canım çok yakınlara halalara teyzelere verilcek :) $onur 172.jpg havlularım süslenmeye başladı yarın tam olarak görülür sabunlarla :)

yastıklar ve şişeler tam olarak 40 kişi için yapılıyor canım :)

Son düzenleme:
hangi 500 tl canım:1:
duru sabun çiçek desenli sabunlar yapmış canım onlardan aldım onlar süslenicek:1:
havlular ve sabunlar 10 tane canım çok yakınlara halalara teyzelere verilcek :)Eki Görüntüle 1163569 havlularım süslenmeye başladı yarın tam olarak görülür sabunlarla :)

yastıklar ve şişeler tam olarak 40 kişi için yapılıyor canım :)

Tamam şimdi oldu yoksa bu yaptiklarin cok pahaliya malolur. Benim isteme-soz-nisan birarada olacak 50 kişi gelir. O yüzden sadece lavanta kesesi dagitacagim sabunlar icin en kötüsü için (kutulu hali) 3.5 tl istiyorlar 50 kişi için 200 e yakin tutuyor yoksa ben de sise-sabun ve kese üçlüsünü dağıtmak istiyordum :(

Tamam şimdi oldu yoksa bu yaptiklarin cok pahaliya malolur. Benim isteme-soz-nisan birarada olacak 50 kişi gelir. O yüzden sadece lavanta kesesi dagitacagim sabunlar icin en kötüsü için (kutulu hali) 3.5 tl istiyorlar 50 kişi için 200 e yakin tutuyor yoksa ben de sise-sabun ve kese üçlüsünü dağıtmak istiyordum :(

$DSCN9665 copy.jpg sabunlar böyle olucak canım:16:

Günaydın kızlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın canım:16:

evet kalıp sabun:9:
ama çok tatlı görünüyor:23: böyle sabunlarla lavanta keseleride dağıtıyorlar asetat kutularda:16:

Kızlar annemle konuştum biraz daha iyi gibiydi 3aydır olan konuşmaya göre. Sesi yumuşak geliyodu. Annem bana çiçeğim derdi hep bugün yine günaydın çiçeğim diyerek açtı telefonu 3ay aradan sonra :)

Son düzenleme:
Kızlar annemle konuştum biraz daha iyi gibiydi 3aydır olan konuşmaya göre. Sesi yumuşak geliyodu. Annem bana çiçeğim derdi hep bugün yine günaydın çiçeğim diyerek açtı telefonu 3ay aradan sonra :)

anne tabi kıyamadı çiçeğinee:16::16:
senin hazırlıklarda başlar yakında:23:

anne tabi kıyamadı çiçeğinee:16::16:
senin hazırlıklarda başlar yakında:23:

Eveeeet :) kızlar ben dikiş öğrencem seneye:) sevdiceğim askerdeyken uğraş olur bana çeyiz yaparım :)

Tünaydın kızlar :) sabahtan bu yana ev işi yapıyorum :( çok yoruldum ama sevdiceğimde yardım etti beraber yaptık :)

Back