- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #4.301
Himm sizin gorusmenizi istemeyen birimi acaba annene bisiler dedi her duyduguna inanmamak gerek
Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...
öyle deme şaşkın
çok iyi fikir bende marshmallowlarımı koyarım
heves ediyorum kız öyle becerekli değilim
daha sabunlar yastıklar keseler var beni işim çok
onlar ikeada var canım ben züccaciyeden aldım
Senin hediyelerinin yanında benim ki deve de kulak kalır yaniBende bulurum yani lazım onlar marshmallowlarımı çikolataya batırıp dizeceğim daha
aynı şeyleri düşünüyoruz ayy bu arada şarkhanda pek bişey yokÖyle öyleTabi şekerler de alabilirsin çok şey koyulur o güzelliklerin içerisine
Sizi böyle görünce bende daha çok sabırsızlanıyorum :) bi bakarsınız ben sizden önce söz nişan yaparımtabi böyle hazırlık yapamadan olur :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynı şeyleri düşünüyoruz ayy bu arada şarkhanda pek bişey yok
insanın yaptıkça yapası geliyor
Nasip kısmet canım daha biz sevgilüyken hiç sevgilisi olmayan arkadaşım tanıştı evlendi çocuğu yaşına bile girecek gerçi onlar o kadar acele hızlı yaptı ki aralarını falanSizi böyle görünce bende daha çok sabırsızlanıyorum :) bi bakarsınız ben sizden önce söz nişan yaparımtabi böyle hazırlık yapamadan olur :)
aynı şeyleri düşünüyoruz ayy bu arada şarkhanda pek bişey yok
bize anlatmadan yapmayı planlamıyosun inşallahBi tarih belli olsa ben neler yapcm neler:)
Hadi demek ki fazla heves etmemek gerek kesin tüller konuşma balonları falan da yoktur ne etcem ben
Nasip kısmet canım daha biz sevgilüyken hiç sevgilisi olmayan arkadaşım tanıştı evlendi çocuğu yaşına bile girecek gerçi onlar o kadar acele hızlı yaptı ki aralarını falanbu işler kısmet yani herşeyin hayırlısı
Hadi demek ki fazla heves etmemek gerek kesin tüller konuşma balonları falan da yoktur ne etcem ben
bize anlatmadan yapmayı planlamıyosun inşallah
yok canım durum o kadar vahim değil tül görmedim hiç asetat kutuda yoktu ama geri kalanlar var
yıldız şeklinde kalp şeklinde şişeler vardı
Ne kadar ne kadar kalpli şişeler bakmadım deme yüreğime indirmeyok canım durum o kadar vahim değil tül görmedim hiç asetat kutuda yoktu ama geri kalanlar var
yıldız şeklinde kalp şeklinde şişeler vardı
Hayırlısı olsn canım hakkımızda :)
Ne kadar ne kadar kalpli şişeler bakmadım deme yüreğime indirme
Amin canım inşallah
İnanmıyorum ne kadan uygun öyle büyükleri alırım ama içi boş dimi içine nasıl renkli şeylerden koyarım nasıl bulurum kolonya mı lavanta mı ne suyu onlar bak bunlar kuzum
Eki Görüntüle 1163393 Eki Görüntüle 1163394
evet canım bunlarda vardı içleri boş ikinci kattaki dükkanlarda gördüm
çok karmaşık bi yer ama bişeyi görmek için dikkatli bakmak lazım
tek hediye olsaydı bende bunları tercih ederdim
Bende belki yanlarına ek olarak ya söz mendili ya da söz kurabiyesi düşünebilirim canım yeterli olur değil midikkatlice gözlerimi açarak bakacağım Eki Görüntüle 1163416
kurabiyeyi kendin yapıycak mısın canım bence söz mendili özel sevdiceğime vericem sadece
Yok canım yaparsam eğer yaptırırım o kadan becerikli değilim kisöz mendilini herkese dağıtmıyor muyuz adet sadece erkeğe mi :44: gerçi herkese söz vermiş gibi
evet canı sadece erkeğe
Mutluhatun Eminönü'ne gittin sanırım :) Sarkhan'da sabunlar var mıydı gül dokulu kalpli filan? Buarada ben fikrimi degistirdim galiba jüt kumasindan lavanta kesesi dikip süsleyip icine de lavanta doldurup dagitacagim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?