• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Himm sizin gorusmenizi istemeyen birimi acaba annene bisiler dedi her duyduguna inanmamak gerek

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

Evet. Sevgilimn eski ev arkadşı benimde dersaneden öğretmnim anlatn kişi. Yakn olunca inanıyo işte

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

heves ediyorum kız öyle becerekli değilim:27:
daha sabunlar yastıklar keseler var beni işim çok:27:
onlar ikeada var canım ben züccaciyeden aldım:29:

Senin hediyelerinin yanında benim ki deve de kulak kalır yani:27:Bende bulurum yani lazım onlar marshmallowlarımı çikolataya batırıp dizeceğim daha:60:

Sizi böyle görünce bende daha çok sabırsızlanıyorum :) bi bakarsınız ben sizden önce söz nişan yaparım :p tabi böyle hazırlık yapamadan olur :)

Öyle öyle :52:Tabi şekerler de alabilirsin çok şey koyulur o güzelliklerin içerisine :21:
aynı şeyleri düşünüyoruz ayy bu arada şarkhanda pek bişey yok:1:
Sizi böyle görünce bende daha çok sabırsızlanıyorum :) bi bakarsınız ben sizden önce söz nişan yaparım :p tabi böyle hazırlık yapamadan olur :)

insanın yaptıkça yapası geliyor:1:

Nasip kısmet canım daha biz sevgilüyken hiç sevgilisi olmayan arkadaşım tanıştı evlendi çocuğu yaşına bile girecek gerçi onlar o kadar acele hızlı yaptı ki aralarını falan:60:bu işler kısmet yani herşeyin hayırlısı :27:
aynı şeyleri düşünüyoruz ayy bu arada şarkhanda pek bişey yok:1:

Hadi demek ki fazla heves etmemek gerek kesin tüller konuşma balonları falan da yoktur ne etcem ben :60:

Son düzenleme:
Bi tarih belli olsa ben neler yapcm neler:)

bize anlatmadan yapmayı planlamıyosun inşallah:1:
Hadi demek ki fazla heves etmemek gerek kesin tüller konuşma balonları falan da yoktur ne etcem ben :60:

yok canım durum o kadar vahim değil tül görmedim hiç asetat kutuda yoktu ama geri kalanlar var :1:
yıldız şeklinde kalp şeklinde şişeler vardı:1:

Nasip kısmet canım daha biz sevgilüyken hiç sevgilisi olmayan arkadaşım tanıştı evlendi çocuğu yaşına bile girecek gerçi onlar o kadar acele hızlı yaptı ki aralarını falan:60:bu işler kısmet yani herşeyin hayırlısı :27:

Hayırlısı olsn canım hakkımızda :)

bize anlatmadan yapmayı planlamıyosun inşallah:1:

yok canım durum o kadar vahim değil tül görmedim hiç asetat kutuda yoktu ama geri kalanlar var :1:

Tarih belli olsun ilk size söylicem zaten:) hiç anlatmadan yapar mıyım:)

Ne kadar ne kadar kalpli şişeler bakmadım deme yüreğime indirme :27:
Hayırlısı olsn canım hakkımızda :)

Amin canım inşallah:nazar::38:

valla minikler 80 kuruştu büyüklerde 1 lira filandır heralde canım:1:

İnanmıyorum ne kadan uygun öyle büyükleri alırım ama içi boş dimi içine nasıl renkli şeylerden koyarım nasıl bulurum kolonya mı lavanta mı ne suyu onlar bak bunlar kuzum :27:

$530b7ab17a19a.jpg $ask-iksiri3.jpg

:69:

İnanmıyorum ne kadan uygun öyle büyükleri alırım ama içi boş dimi içine nasıl renkli şeylerden koyarım nasıl bulurum kolonya mı lavanta mı ne suyu onlar bak bunlar kuzum :27:

Eki Görüntüle 1163393 Eki Görüntüle 1163394

:69:

evet canım bunlarda vardı içleri boş ikinci kattaki dükkanlarda gördüm:27:
çok karmaşık bi yer ama bişeyi görmek için dikkatli bakmak lazım:9:
tek hediye olsaydı bende bunları tercih ederdim:21:

evet canım bunlarda vardı içleri boş ikinci kattaki dükkanlarda gördüm:27:
çok karmaşık bi yer ama bişeyi görmek için dikkatli bakmak lazım:9:
tek hediye olsaydı bende bunları tercih ederdim:21:

Bende belki yanlarına ek olarak ya söz mendili ya da söz kurabiyesi düşünebilirim canım yeterli olur değil mi :17:dikkatlice gözlerimi açarak bakacağım Eki Görüntüle 1163416 :60:

Mutluhatun Eminönü'ne gittin sanırım :) Sarkhan'da sabunlar var mıydı gül dokulu kalpli filan? Buarada ben fikrimi degistirdim galiba jüt kumasindan lavanta kesesi dikip süsleyip icine de lavanta doldurup dagitacagim :)

Mutluhatun Eminönü'ne gittin sanırım :) Sarkhan'da sabunlar var mıydı gül dokulu kalpli filan? Buarada ben fikrimi degistirdim galiba jüt kumasindan lavanta kesesi dikip süsleyip icine de lavanta doldurup dagitacagim :)

sabun görmedi canım jüt kumaşı nasıl bişey:26:
bu şu an havlularla sabunlarıı süslüyorumm:16:

Back