Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Tünaydın kızlar :) sabahtan bu yana ev işi yapıyorum çok yoruldum ama sevdiceğimde yardım etti beraber yaptık :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tünaydınn bende sevdiceğile beraberdik güzel bi kahvaltıyla yürüyüş yaptık beni eve bıraktııı

Günaydın herkese hayırlı haftalar ben hala hastayım dün çok ateşlendim ateşim düştü ama boğazlarım çok acıyor

Kuzularımmm canlarım ballarımmmmmmmm
Sizi çok özledim nişan telaşından hiç giremedim.
Cumartesi günü nişanımız oldu.
Normalde evde planlıyorduk babam sürpriz bir şekilde havuzbaşını sevdiğim için havuzbaşı bi yer tuttu nişanımız orada oldu.
Tıpkı düğün gibiydi.
Elbisem kırık beyaz üstüme oturan balık model bi kıyafetti.
Herkes bi duvağın eksik dedi gerçekten gelinliği andırıyordu
Bir kaç saat önce gidip açık hava foto çekimlerimizi tamamladık.
Ayyy günün bombasıda şuydu; Biranda Motor ve Polis siren sesleri duymaya başladık ama o kadar yoğundu ki müziği dahi kesti çalgıcılar
Allahım sonra bi baktık nişanlımın Yunus arkadaşları, hepsi içeri bi doluştu benimkini kucaklarına alıp hoplattılar herkes şoka girdi çok güzeldiiiii
Allahım rüya gibiydi nişanım yerimde hiç durmadım 14 cm topuklularla oynayıp durdum hoplayıp zıpladım
Nasıl mutlu olduğumu anlatamam canlarım keşke hepiniz yanımda olsaydınız mutluluğuma ortak olabilseydiniz.
Tek kötü tarafhediyeliklerim yetmedi çünkü az yaptırmıtım evde olacak diye, geln giden istedi valla

kııızzzzzzzzzz özgeeeeeeeee. çok sevindim kuzum aklıma da geldin pazar günü hee. yerim yaaaa maşallaahhhh. hemen foto istiyoreeee

ayyy bizi hatunn artık nişanlı vayyy beeee:13:

Özgem çok sevindim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallahhayal ettim de harika bir gece gözümün önüne geldi güzel arkadaşım benim mutluluklar dilerim

Özgem çok sevindim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallahhayal ettim de harika bir gece gözümün önüne geldi güzel arkadaşım benim mutluluklar dilerim

Canım arkadaşım
Dilerim en güzelini sen nişanında yaşarsın.
Öyle güzel bir his ki bu anlatamam.
Onlarca insan senin için geliyor.
Senin sayende oyunlar oynuyor kahkahalar atıyorlar.
Senin için toplanıyorlar.
Herşey başlı başına harika gerçekten.
Dilerim herkes yaşar

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzularım Nişan Dans şarkımda Ravi İncigöz- Şeker'di

Son düzenleyen: Moderatör:
kuzucum açık büfe için bayraklarımızı unutmayalım
Anemm hangi bayraklar ben açık büfe yapmıycam ama kuzum artı olarak tabi masada krepler kurabiyeler falan bulunacak bak

Kız özeldeki ismi burada yazma
Amin kuzum benim inşallahEvde yapacağız biz oynama olmaz ama o duyguları yaşarım inşallah heyecanı mutluluğu bambaşkadır eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…