- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #4.341
Tünaydın kızlar :) sabahtan bu yana ev işi yapıyorumçok yoruldum ama sevdiceğimde yardım etti beraber yaptık :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın herkese hayırlı haftalar ben hala hastayım dün çok ateşlendim ateşim düştü ama boğazlarım çok acıyor
günaydın hatunn çok geçmiş olsunnn
ben özgeyi çok merak ediyorumm nasıl geçti nişanı acaba
Kuzularımmm canlarım ballarımmmmmmmm
Sizi çok özledim nişan telaşından hiç giremedim.
Cumartesi günü nişanımız oldu.
Normalde evde planlıyorduk babam sürpriz bir şekilde havuzbaşını sevdiğim için havuzbaşı bi yer tuttu nişanımız orada oldu.
Tıpkı düğün gibiydi.
Elbisem kırık beyaz üstüme oturan balık model bi kıyafetti.
Herkes bi duvağın eksik dedi gerçekten gelinliği andırıyordu
Bir kaç saat önce gidip açık hava foto çekimlerimizi tamamladık.
Ayyy günün bombasıda şuydu; Biranda Motor ve Polis siren sesleri duymaya başladık ama o kadar yoğundu ki müziği dahi kesti çalgıcılar
Allahım sonra bi baktık nişanlımın Yunus arkadaşları, hepsi içeri bi doluştu benimkini kucaklarına alıp hoplattılar herkes şoka girdi çok güzeldiiiii
Allahım rüya gibiydi nişanım yerimde hiç durmadım 14 cm topuklularla oynayıp durdum hoplayıp zıpladım
Nasıl mutlu olduğumu anlatamam canlarım keşke hepiniz yanımda olsaydınız mutluluğuma ortak olabilseydiniz.
Tek kötü tarafhediyeliklerim yetmedi çünkü az yaptırmıtım evde olacak diye, geln giden istedi valla
kııızzzzzzzzzz özgeeeeeeeee. çok sevindim kuzum aklıma da geldin pazar günü hee. yerim yaaaa maşallaahhhh. hemen foto istiyoreeee
ayyy bizi hatunn artık nişanlı vayyy beeeeKuzularımmm canlarım ballarımmmmmmmm
Normalde evde planlıyorduk babam sürpriz bir şekilde havuzbaşını sevdiğim için havuzbaşı bi yer tuttu nişanımız orada oldu.
Tıpkı düğün gibiydi.
Ayyy günün bombasıda şuydu; Biranda Motor ve Polis siren sesleri duymaya başladık ama o kadar yoğundu ki müziği dahi kesti çalgıcılar
Allahım sonra bi baktık nişanlımın Yunus arkadaşları, hepsi içeri bi doluştu benimkini kucaklarına alıp hoplattılar herkes şoka girdi çok güzeldiiiii
Allahım rüya gibiydi nişanım yerimde hiç durmadım 14 cm topuklularla oynayıp durdum hoplayıp zıpladım
Nasıl mutlu olduğumu anlatamam canlarım keşke hepiniz yanımda olsaydınız mutluluğuma ortak olabilseydiniz.
Tek kötü tarafhediyeliklerim yetmedi çünkü az yaptırmıtım evde olacak diye, geln giden istedi valla
ayyy bizi hatunn artık nişanlı vayyy beeee:13:
Kuzularımmm canlarım ballarımmmmmmmm
Tıpkı düğün gibiydi.
Ama atamam Monark'ım millet araklar diye çok korkuyorum
Özgem çok sevindim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallahhayal ettim de harika bir gece gözümün önüne geldi güzel arkadaşım benim mutluluklar dilerim
Özgem çok sevindim hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşallahhayal ettim de harika bir gece gözümün önüne geldi güzel arkadaşım benim mutluluklar dilerim
yaaaa ama çatlarım ben(( özelden rica etsem olar mı?
Anemm hangi bayraklarkuzucum açık büfe için bayraklarımızı unutmayalım
Canım arkadaşım Zeynebim
Dilerim en güzelini sen nişanında yaşarsın.
Öyle güzel bir his ki bu anlatamam.
Onlarca insan senin için geliyor.
Senin sayende oyunlar oynuyor kahkahalar atıyorlar.
Senin için toplanıyorlar.
Herşey başlı başına harika gerçekten.
Dilerim herkes yaşar
Anemm hangi bayraklarben açık büfe yapmıycam ama kuzum artı olarak tabi masada krepler kurabiyeler falan bulunacak bak
benimde öyle olcak kızz ama bayrak şartEki Görüntüle 1165887 bunlardan bahsediyorumm
Bunları nereden bulacağım ne yazcak mesela hepsinin ortasına tabağa bir tane koysak olmuyor mu hepsine mi koyacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?