- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #4.181
bize göstermiycek misin
aynı yolda ilerliyoruz canım bakalı sonumuz ne olcakbalon yerine bunları tavsiye ederim canımEki Görüntüle 1159984
Sabırsızlanıyor insanAynen öyle :) Beklemek çok zor
Kibar oldukça şık canım aşkla tak
İyiyim canım sen nasılsınKizlar nasilsinizz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu çok şık çok sade güzel günlerde kullan inşallah ee kıyafet nerde
biz iyiyiz kuzucum sen nasılsın nerelerdesiinKizlar nasilsinizz
balon olmaz ama böyle güzel olur canım hazır bulamazsın ama yapılan kağıtları bulursun sanırımAynı şeyleri düşünmüşüz de kuzum masanın üzerinde yok ortada avize ve büyük yuvarlak bir lamba olacak ucundan sarkıtacak süsü bulamam masa üstü balon süslemesi olmaz mı kız çocuk mevlütü gibi mi olur acep
Eki Görüntüle 1160012
Ay kuzum senin dediğini anladım bak tavana da yapılıyormuş bunlar sarkar böyle çok güzelmiş nereden bulunur bu güzellikler
Eki Görüntüle 1160020
Sabırsızlanıyor insan
Kibar oldukça şık canım aşkla tak
İyiyim canım sen nasılsın
Bulamaz mıyım ben nasıl yaparım ki bunubalon olmaz ama böyle güzel olur canım hazır bulamazsın ama yapılan kağıtları bulursun sanırım
İnşallah canım elbiseme uygun oldu herkeste çok beğendi bakalım annem ne diyecek
Bulamaz mıyım ben nasıl yaparım ki bunu
Beğenir canım çok zarif
pelur yada graafon kagıdından yapılıyoruş canı nette anlatımı var
Nereden buldun canım bana gönderir misin kafama taktım yapacağım bulamazsam
http://zeynepharikalardiyarinda...............tr/2012/10/kagttan-cicekler-yapalm-hic-solmasnlar.html burda anlatılıyor canım ve eminönünde varış bu kağıtlar
Oradan bulacağız artık ah Eminönü ah sen nelere kadirsin
çok tatlı duruyo bu çiçekler ben bile yapabilirim
Bu arada bizim cenazemizden dolayi sozum ertelenmisti. Nisan soz bir arada mi olsun sizce kizlar veya 10 gun once isteme soz mu olsun... Ben ikisi ayri olsun istiyodum elbiselerim falan da hazirdi
Kızlar bugün lazer epilasyon için seansım vardı ama o kadar sinirlendim ki ortalığı birbirne kattım oda yetmedi genel merkezi aradım şikayet ettim rahatladım:)
nedennnn
Ya ben dedim ki sözleşmeyi yaparken tek bi estesisyenle çalışcam dedim onlarda tmm dedi. Bugün 6.seansıma gittim bana dedi ki o kız bacağını başka biri alsın sonra devam edeyim ben dedi bende tmm dedim sonra dediler kolunu da alalım sonra dediler. Bende ona tmm derken kızın başka müsterisi gelmiş ondan sonra dediler ben sinirlendm tabi kızın seansı 4buçukta benim 2buçukta beni 2saat oyalamışlar ve ben hala bekleyen oluyorum. Normalde 5te işim bitecekken 17.10da sadece yarısı bitmişti bende sinirlendim bağırdım çıktım ki ilk buda değil daha önce de başka sorunlar yaşamıştım
gerçekten haklıymışsın ben bile sinirlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?