• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

bize göstermiycek misin:9:

aynı yolda ilerliyoruz canım bakalı sonumuz ne olcak:1:balon yerine bunları tavsiye ederim canımEki Görüntüle 1159984

Aynı şeyleri düşünmüşüz de kuzum masanın üzerinde yok ortada avize ve büyük yuvarlak bir lamba olacak ucundan sarkıtacak süsü bulamam masa üstü balon süslemesi olmaz mı kız çocuk mevlütü gibi mi olur acep :60:

$100_6801.jpg

Ay kuzum senin dediğini anladım bak tavana da yapılıyormuş bunlar sarkar böyle çok güzelmiş nereden bulunur bu güzellikler :17:

$suslemeler.jpg

Tabiki göstereceğim yeterki siz isteyin:9: Seversiniz inşallah...

Eki Görüntüle 1160009
bu çok şık çok sade güzel günlerde kullan inşallah ee kıyafet nerde:9:
Kizlar nasilsinizz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biz iyiyiz kuzucum sen nasılsın nerelerdesiin:1:
Aynı şeyleri düşünmüşüz de kuzum masanın üzerinde yok ortada avize ve büyük yuvarlak bir lamba olacak ucundan sarkıtacak süsü bulamam masa üstü balon süslemesi olmaz mı kız çocuk mevlütü gibi mi olur acep :60:

Eki Görüntüle 1160012

Ay kuzum senin dediğini anladım bak tavana da yapılıyormuş bunlar sarkar böyle çok güzelmiş nereden bulunur bu güzellikler :17:

Eki Görüntüle 1160020
balon olmaz ama böyle güzel olur canım hazır bulamazsın ama yapılan kağıtları bulursun sanırım:9:

Son düzenleme:
Siz hepsini yapın söz için bende sizden öneri alacam:)

Yakin zamanda nisanlanacaklar alyanslarini da koyabilir mi fikir olur :) ben nasil bisi istedigime bile karar veremedim

Bu arada bizim cenazemizden dolayi sozum ertelenmisti. Nisan soz bir arada mi olsun sizce kizlar veya 10 gun once isteme soz mu olsun... Ben ikisi ayri olsun istiyodum elbiselerim falan da hazirdi :(

Bu arada bizim cenazemizden dolayi sozum ertelenmisti. Nisan soz bir arada mi olsun sizce kizlar veya 10 gun once isteme soz mu olsun... Ben ikisi ayri olsun istiyodum elbiselerim falan da hazirdi :(

Canım bence sen nasıl istiyosan öyle olsun bence. Eğer düğününüz yakın değilse söz olur sözden bi kaç ay sonra nişan yaparsınız.

Kızlar bugün lazer epilasyon için seansım vardı ama o kadar sinirlendim ki ortalığı birbirne kattım oda yetmedi genel merkezi aradım şikayet ettim rahatladım:)

Ya ben dedim ki sözleşmeyi yaparken tek bi estesisyenle çalışcam dedim onlarda tmm dedi. Bugün 6.seansıma gittim bana dedi ki o kız bacağını başka biri alsın sonra devam edeyim ben dedi bende tmm dedim sonra dediler kolunu da alalım sonra dediler. Bende ona tmm derken kızın başka müsterisi gelmiş ondan sonra dediler ben sinirlendm tabi kızın seansı 4buçukta benim 2buçukta beni 2saat oyalamışlar ve ben hala bekleyen oluyorum. Normalde 5te işim bitecekken 17.10da sadece yarısı bitmişti bende sinirlendim bağırdım çıktım ki ilk buda değil daha önce de başka sorunlar yaşamıştım

Son düzenleme:
Ya ben dedim ki sözleşmeyi yaparken tek bi estesisyenle çalışcam dedim onlarda tmm dedi. Bugün 6.seansıma gittim bana dedi ki o kız bacağını başka biri alsın sonra devam edeyim ben dedi bende tmm dedim sonra dediler kolunu da alalım sonra dediler. Bende ona tmm derken kızın başka müsterisi gelmiş ondan sonra dediler ben sinirlendm tabi kızın seansı 4buçukta benim 2buçukta beni 2saat oyalamışlar ve ben hala bekleyen oluyorum. Normalde 5te işim bitecekken 17.10da sadece yarısı bitmişti bende sinirlendim bağırdım çıktım ki ilk buda değil daha önce de başka sorunlar yaşamıştım

gerçekten haklıymışsın ben bile sinirlendim:47:

gerçekten haklıymışsın ben bile sinirlendim:47:

Hiç sorma canım ya. Bende patronlarını aradım şikayet ettim. Adam tekrar beni aradı diyo müşterisi varmış diye bende dedim peki o müşterinin seansı kaçtaymış dedim. Adamada gerekeni saydım. Diyo ki tmm o zman bundn sonrakilerde sizle o bayan ilgilensin. Bende dedim ki ben bu şube de devam etmicem merkeze gelcm dedim kabul ettiler. Ama daha onlarla işim bitmedi öyle güzel reklamlarını yapacam ki ben onların :D

Back