• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Sevindimmm :))

Hazirliklar ne alemde hic takip edemedim ne oldu ne bitti

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

söz kutusu hazırlıycam canım içinde isimlerimizin yazılı olduğu havlu söz mendili bide lavanta kesesi olcak isimlerimizin yazdığı:1:
anne havlularımı yapıyor evlilik setiyle bi tane daha nevresim takımı aldım:8:
sende durumlar ne:1:

söz kutusu hazırlıycam canım içinde isimlerimizin yazılı olduğu havlu söz mendili bide lavanta kesesi olcak isimlerimizin yazdığı:1:
anne havlularımı yapıyor evlilik setiyle bi tane daha nevresim takımı aldım:8:
sende durumlar ne:1:

Bi gelisme yok :) beklemedeyizz eheheh

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

İzmir de yaşıyorum 22 yaşındayım çalışıyorum. 18 mayıs pazar günü sözüm var :132: yavaş yavaş hazırlıklara başladım . Çok beğendiğim aynalı tepsi var yakında onu alıcam ve yüzükler için yükselti yapıyorum çok az kaldı içime sindi . Tüm kemeraltını talan ettim benimkinden güzeli yok diyemiycem 1tane buldum gümüş boncuk işlemeli 50tl idi tanesi bende kendim yapmaya karar verdim ve çok güzel oluyor :16: söz mendilim içinde ahşap kutu süslemeyi düşünüyorum bitince sizlerle paylaşacğm:52:

hayırlısı olsun. çok mutlu olun. hemşerim olduğunuz içinde ayrıca çok mutlu oldum. bende nişanlanacağım. fekat bu işleri hiç bilmiyorum. bizim memleketin adetlerinden biraz tiyo alabilir miyim acaba dedim:26:

hayırlısı olsun. çok mutlu olun. hemşerim olduğunuz içinde ayrıca çok mutlu oldum. bende nişanlanacağım. fekat bu işleri hiç bilmiyorum. bizim memleketin adetlerinden biraz tiyo alabilir miyim acaba dedim:26:

merhabaa:3::3:
hoşgeldin aramıza kendinden bahsetsene biraz:16:

Slmmmm kızlaaarrr :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende çeyizlerimi dağıtmışım onları toparlıyorum:1:

Ayy ne güzel ya. Bende çeyiz yapayım diyorum da memlekte uzağım şimdi alsam götürmesi sorun :( bende para biriktireyim düğüne yakın alırım dedim:)

Ayy ne güzel ya. Bende çeyiz yapayım diyorum da memlekte uzağım şimdi alsam götürmesi sorun :( bende para biriktireyim düğüne yakın alırım dedim:)

valla ben para biriktiremiyorum:26:
cebimde duran para beni rahatsız ediyor ama evde duran çeyizlerimle çok mutluyumm:1:

valla ben para biriktiremiyorum:26:
cebimde duran para beni rahatsız ediyor ama evde duran çeyizlerimle çok mutluyumm:1:

Canım bende biriktiremem normalde. Ama şimdi yaşadığım yerde harcıyack bişe yok o yüzden cebimde kalıyo:)

Günaydınnnn benimde isteme ve söz birlilte olacak ama babam ramazanda olmaz dedi bayramdan sonrada sevgilim yurt disina gidiyo kizlar akil verin lutfen

Canım bende biriktiremem normalde. Ama şimdi yaşadığım yerde harcıyack bişe yok o yüzden cebimde kalıyo:)

valla şanslısın burda kapıya çıksan para altta arket var ee abur cubur yemeden olmuyo:9:
günaydın hatunnn:1:
Günaydınnnn benimde isteme ve söz birlilte olacak ama babam ramazanda olmaz dedi bayramdan sonrada sevgilim yurt disina gidiyo kizlar akil verin lutfen

günaydınn
eee bayramdan sonra hemen gitcek mi?
ne kadar süre orda kalcak gelince sözlenin:26:

Son düzenleme:
Canım Ramazan girmeden eğer ayarlıysa ev ve siz yapın ama erkek arkadaşın ne zaman dönecek döndüğünde yapın diycem ama :26:

Günaydın canımcım nasılsın:21:

valla şanslısın burda kapıya çıksan para altta arket var ee abur cubur yemeden olmuyo:9:

günaydınn
ne kadar süre orda kalcak gelince sözlenin:26:

Günaydın kızçeler :) nasıl geçiyo gününüz :)

abur cubur yasak bana sevdiceğim tarafından yasaklandı o yüzden almıyorum :)

Sevgilin ne zaman gelecek peki?

Canım Ramazan girmeden eğer ayarlıysa ev ve siz yapın ama erkek arkadaşın ne zaman dönecek döndüğünde yapın diycem ama :26:

Günaydın canımcım nasılsın:21:

günaydınn
ne kadar süre orda kalcak gelince sözlenin:26:[/QUOTE]

Yaa 1 agustosta gidiyo 1 eylulde donecek o kadar uzamasin istiyoruzz :(

Back