- 4 Nisan 2014
- 1.931
- 83
- 83
- Konu Sahibi balbocegi35
- #4.221
napalım canım aynı sınavlar bitti rahatladım
Sevindimmm :))
Hazirliklar ne alemde hic takip edemedim ne oldu ne bitti
Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napalım canım aynı sınavlar bitti rahatladım
Sevindimmm :))
Hazirliklar ne alemde hic takip edemedim ne oldu ne bitti
Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...
söz kutusu hazırlıycam canım içinde isimlerimizin yazılı olduğu havlu söz mendili bide lavanta kesesi olcak isimlerimizin yazdığı
anne havlularımı yapıyor evlilik setiyle bi tane daha nevresim takımı aldım
sende durumlar ne
İzmir de yaşıyorum 22 yaşındayım çalışıyorum. 18 mayıs pazar günü sözüm var :132: yavaş yavaş hazırlıklara başladım . Çok beğendiğim aynalı tepsi var yakında onu alıcam ve yüzükler için yükselti yapıyorum çok az kaldı içime sindi . Tüm kemeraltını talan ettim benimkinden güzeli yok diyemiycem 1tane buldum gümüş boncuk işlemeli 50tl idi tanesi bende kendim yapmaya karar verdim ve çok güzel oluyor söz mendilim içinde ahşap kutu süslemeyi düşünüyorum bitince sizlerle paylaşacğm
hayırlısı olsun. çok mutlu olun. hemşerim olduğunuz içinde ayrıca çok mutlu oldum. bende nişanlanacağım. fekat bu işleri hiç bilmiyorum. bizim memleketin adetlerinden biraz tiyo alabilir miyim acaba dedim:26:
Slmmmm kızlaaarrr :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kizlar....
selammmm
napıyosunuz hatunlar
Napayım valla misafirim gelecek hazırlık yaptım oturuyorum :) sen napıyosun :)
bende çeyizlerimi dağıtmışım onları toparlıyorum
Ayy ne güzel ya. Bende çeyiz yapayım diyorum da memlekte uzağım şimdi alsam götürmesi sorun bende para biriktireyim düğüne yakın alırım dedim:)
valla ben para biriktiremiyorum:26:
cebimde duran para beni rahatsız ediyor ama evde duran çeyizlerimle çok mutluyumm
valla şanslısın burda kapıya çıksan para altta arket var ee abur cubur yemeden olmuyoCanım bende biriktiremem normalde. Ama şimdi yaşadığım yerde harcıyack bişe yok o yüzden cebimde kalıyo:)
günaydın hatunnnGünaydın herkese Eki Görüntüle 1161813
Günaydınnnn benimde isteme ve söz birlilte olacak ama babam ramazanda olmaz dedi bayramdan sonrada sevgilim yurt disina gidiyo kizlar akil verin lutfen
Canım Ramazan girmeden eğer ayarlıysa ev ve siz yapın ama erkek arkadaşın ne zaman dönecek döndüğünde yapın diycem ama :26:Günaydınnnn benimde isteme ve söz birlilte olacak ama babam ramazanda olmaz dedi bayramdan sonrada sevgilim yurt disina gidiyo kizlar akil verin lutfen
günaydın hatunnn
Günaydın herkese Eki Görüntüle 1161813
valla şanslısın burda kapıya çıksan para altta arket var ee abur cubur yemeden olmuyo
günaydın hatunnn
günaydınn
eee bayramdan sonra hemen gitcek mi?
ne kadar süre orda kalcak gelince sözlenin:26:
Günaydınnnn benimde isteme ve söz birlilte olacak ama babam ramazanda olmaz dedi bayramdan sonrada sevgilim yurt disina gidiyo kizlar akil verin lutfen
Canım Ramazan girmeden eğer ayarlıysa ev ve siz yapın ama erkek arkadaşın ne zaman dönecek döndüğünde yapın diycem ama :26:
Günaydın canımcım nasılsın
Günaydın kızçeler :) nasıl geçiyo gününüz :)