Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Bu kadar ayrıntıyı düşünüyosun bence bi hata yapmazsın :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk kez olcak ya bide daha önce böyle şeylere şahit olmadım kuzenlerim evlendiğinde bacak kadardım kimse beni umursamıyodu

ilk kez olcak ya bide daha önce böyle şeylere şahit olmadım kuzenlerim evlendiğinde bacak kadardım kimse beni umursamıyodu

Bende de o heyecan var canım kimsede şahit olmadım meraklıyım birde bizimkiler çok özen göstermiyor çevremdeki ben ufak ayrıntıyı önemsiyorum detay hastasıyım ben zaten

Anca eksikler alınır ah o Eminönüne neleri sakladım bir bilsen almak için Eki Görüntüle 1159946

Bende de o heyecan var canım kimsede şahit olmadım meraklıyım birde bizimkiler çok özen göstermiyor çevremdeki ben ufak ayrıntıyı önemsiyorum detay hastasıyım ben zaten

senin eminönü maceralarını merakla bekliyorummm neler alcaksın
bizimkilerde pek önemsemez canım en son bi kuzenim evlendi ocak ayında amann isteme söz nişan nasıl olur hepinize ders vericem dedim
bende detay hastasıyım:)

Son düzenleme:

Benimde çevremde yoktu. Arkadaşlarım yaptı ama onların ki çok acele oldu kimse bişe hazırlayamadı :)

Nişan elbisem için takılarımı aldım çok mutluyum kızlar sevdiceğim de gelebilse de nişanlansak artık Haftaya ben onun yanına gidiyorum gitmişken takıverelim yüzükleri diyorum

Çok şey alacağım diyorum ama bir şey bulamazmışım gör tüller olacak kapı süsü ek olarak renkli kurdeleler minik tüller alacağım ya da ben keseceğim ince alıp konuşma balonları,çerçeve,balon masa üstünde tavana tutturulmuş şeklinde süs yapmak istiyorum olur dimi 6 tane falan yüzük tepsim makasım süsleme eşyaları bel ki tyüzük yükseltisi işte öyle boncuk çiçek sevmiyorum sadeciyim benkolonya şişeleri boş dolu farketmez ama özellikle kalpli istiyorum şekillerini söz mendillerinden bulursam alırım sonra işlettiririm birilerini bulursampastanın yanında kola falan içmek için özel gelin damat kadehleri bulursam alırım pasta kesmek için alt tabla böyle uzun bacaklı özel tabak ve çatalda alabilirimsüslü kürdanların ucuna takmak için boncuk alacağım tek renk rengime karar verirsem eğer trufflarıma ya da lokumlarıma ilave olacak onlarsevdiceke özel fkahve fincanı da yaptırabilirim
Benimde çevremde yoktu. Arkadaşlarım yaptı ama onların ki çok acele oldu kimse bişe hazırlayamadı :)

Benimde kuzenlerimin falan hep aceleci şekilde oldu hiç hazırlık göremedim güzel şeyler aniden olurmuş derler inşallah bize bir süpriz olmaz

Nişan elbisem için takılarımı aldım çok mutluyum kızlar sevdiceğim de gelebilse de nişanlansak artık Haftaya ben onun yanına gidiyorum gitmişken takıverelim yüzükleri diyorum

İnsan birşeyler aldıkça heyecan yapıyor dimi bende hazırlıklar için acele etmeyeyim diyorum yoksa hemen sözlenmek nişanlanmak gelir içimden

bize göstermiycek misin

aynı yolda ilerliyoruz canım bakalı sonumuz ne olcakbalon yerine bunları tavsiye ederim canım

Kizlar nasilsinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…