• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Hoş buldum :) Söz olmayacak direk nişan yapmayı düşünüyoruz ama zaten evde olacak öyle çok büyük bir şey olmayacak :)

ohhh ne rahat
bizim isteme söz nişan ayrı olcak hepsi teferruat ama babalar işte:9:
nasıl bişey düşünüyosun kaç kişi olur :)
hediyelik dağıtcak mısın:17:

ohhh ne rahat
bizim isteme söz nişan ayrı olcak hepsi teferruat ama babalar işte:9:
nasıl bişey düşünüyosun kaç kişi olur :)
hediyelik dağıtcak mısın:17:

Söz nişan ayrı ayrı yapılması masraf, sözde yapacağımız masrafı düğünümüz için kullanırız diye düşündük ve tek nişan olsun istedik :) En fazla 50-60 kişi olur büyük ihtimalle ama bakalım :) Hediyelik de isterim aslında hatıra kalsın diye ama nasıl bir şey olur bilmiyorum :)

Söz nişan ayrı ayrı yapılması masraf, sözde yapacağımız masrafı düğünümüz için kullanırız diye düşündük ve tek nişan olsun istedik :) En fazla 50-60 kişi olur büyük ihtimalle ama bakalım :) Hediyelik de isterim aslında hatıra kalsın diye ama nasıl bir şey olur bilmiyorum :)

kesnlikle haklısın canım :)
önce karar vermelisin :)
aynalı tepsi ve aynalı yüzük yükseltileri kullanacağım :)
$images.jpg hediyelikleri böyle olcak :) inik yastık şişede kolonya minik sabun asetat kutularda olucak:)
ayrıca 10 adet havlu ve sabun saten keselerde çok yakınlara verilcek :)
söz mendili için bi kutu olcak içinde söz mendili isimlerimizin yazılı olduğu havlu ve lavanta kesesi olcak :)
ev tüllerle süslencek
kapı süsü olcak :)
konuşma balonları çerçeveler:)
menüde açık büfe olarak hazırlancak:1:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718058 burda paylaşıyorum planlarıı hazırlıklarımı:9:

kesnlikle haklısın canım :)
önce karar vermelisin :)
aynalı tepsi ve aynalı yüzük yükseltileri kullanacağım :)
Eki Görüntüle 1159870 hediyelikleri böyle olcak :) inik yastık şişede kolonya minik sabun asetat kutularda olucak:)
ayrıca 10 adet havlu ve sabun saten keselerde çok yakınlara verilcek :)
söz mendili için bi kutu olcak içinde söz mendili isimlerimizin yazılı olduğu havlu ve lavanta kesesi olcak :)
ev tüllerle süslencek
kapı süsü olcak :)
konuşma balonları çerçeveler:)
menüde açık büfe olarak hazırlancak:1:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718058 burda paylaşıyorum planlarıı hazırlıklarımı:9:

Çok beğendim :) Sen baya bi teferruatlı hazırlanmışsın :) Benim bu kadar ayrıntı olmayacak zaten aynı yerde olduğumuz için de öyle yemektir falan olmaz.. Ama bu konuşma balonları falan nedir merak ettim doğrusu? :) Ve bu minik yastıkları bir yerlerden mi aldın canım?

Çok beğendim :) Sen baya bi teferruatlı hazırlanmışsın :) Benim bu kadar ayrıntı olmayacak zaten aynı yerde olduğumuz için de öyle yemektir falan olmaz.. Ama bu konuşma balonları falan nedir merak ettim doğrusu? :) Ve bu minik yastıkları bir yerlerden mi aldın canım?

$114474073_tn50_0.jpg konuşma balonları bunlar canım :) çerçevelerde oluyor :)
yastıkları diktirdim canım kumaş aldım terziye verdim sonra içlerini elyaf sabun rendesiyle doldurdum :) süslemeleri kaldı:32:
nişanda yinede bişeyler ikram edersiniz canım:9:

komik oluyo dimi
tatildeyken benim odun bi düştü yanımda:27::27:
insanlar geldi bişey oldu mu diye soruyo ben gülmekten bişey diyemiyorum gözlerimden yaş gelmişti gülmekten:52::52:
o da bana kızmıştı sanki ben düşürdümm:27:

Bende gülerdim kesin:) benimki de geçen üzerine ayran döktü ben güldüm diye kızdı :) başka bigün o benim üzerime döktü ben güldüm geçtim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1159880 konuşma balonları bunlar canım :) çerçevelerde oluyor :)
yastıkları diktirdim canım kumaş aldım terziye verdim sonra içlerini elyaf sabun rendesiyle doldurdum :) süslemeleri kaldı:32:

Kuzum söz mendillerine isimleri siz mi işlediniz nasıl yaptın merak ettim :16:

Eki Görüntüle 1159880 konuşma balonları bunlar canım :) çerçevelerde oluyor :)

Anladım :) Çok güzellermiş gerçekten ben de düşünebilirim :) Bir şeyler ikram edilir tabi artık bakalım :) Ben de değişik şeyler yapmak isterim, seninkiler de çok iyiymiş :)

Anladım :) Çok güzellermiş gerçekten ben de düşünebilirim :) Bir şeyler ikram edilir tabi artık bakalım :) Ben de değişik şeyler yapmak isterim, seninkiler de çok iyiymiş :)

o gün bi gelsin herşeyi tü detaylarıyla paylaşıcam burda çok özeniyorum inşallah bi sorun çıkmaz:16:

o gün bi gelsin herşeyi tü detaylarıyla paylaşıcam burda çok özeniyorum inşallah bi sorun çıkmaz:16:

Bende sana sorcam sen bi yapta sözü:) seneye hazırlamaya başlıcam bende :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back