- 7 Ocak 2014
- 50
- 2
- 18
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #4.141
hoşgeldin aramıza:)
söz nişan bir mi olcak yoksa ayrı mı:)
beni gibi ayrıntılara çok takılıyorsan liste uzar gider ama sade olsun dersen kısa ve öz oluyor
Hoş buldum :) Söz olmayacak direk nişan yapmayı düşünüyoruz ama zaten evde olacak öyle çok büyük bir şey olmayacak :)
ohhh ne rahat
bizim isteme söz nişan ayrı olcak hepsi teferruat ama babalar işte
nasıl bişey düşünüyosun kaç kişi olur :)
hediyelik dağıtcak mısın
Söz nişan ayrı ayrı yapılması masraf, sözde yapacağımız masrafı düğünümüz için kullanırız diye düşündük ve tek nişan olsun istedik :) En fazla 50-60 kişi olur büyük ihtimalle ama bakalım :) Hediyelik de isterim aslında hatıra kalsın diye ama nasıl bir şey olur bilmiyorum :)
kesnlikle haklısın canım :)
önce karar vermelisin :)
aynalı tepsi ve aynalı yüzük yükseltileri kullanacağım :)
Eki Görüntüle 1159870 hediyelikleri böyle olcak :) inik yastık şişede kolonya minik sabun asetat kutularda olucak:)
ayrıca 10 adet havlu ve sabun saten keselerde çok yakınlara verilcek :)
söz mendili için bi kutu olcak içinde söz mendili isimlerimizin yazılı olduğu havlu ve lavanta kesesi olcak :)
ev tüllerle süslencek
kapı süsü olcak :)
konuşma balonları çerçeveler:)
menüde açık büfe olarak hazırlancak
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718058 burda paylaşıyorum planlarıı hazırlıklarımı
Çok beğendim :) Sen baya bi teferruatlı hazırlanmışsın :) Benim bu kadar ayrıntı olmayacak zaten aynı yerde olduğumuz için de öyle yemektir falan olmaz.. Ama bu konuşma balonları falan nedir merak ettim doğrusu? :) Ve bu minik yastıkları bir yerlerden mi aldın canım?
komik oluyo dimi
tatildeyken benim odun bi düştü yanımda
insanlar geldi bişey oldu mu diye soruyo ben gülmekten bişey diyemiyorum gözlerimden yaş gelmişti gülmekten
o da bana kızmıştı sanki ben düşürdümm
Eki Görüntüle 1159880 konuşma balonları bunlar canım :) çerçevelerde oluyor :)
yastıkları diktirdim canım kumaş aldım terziye verdim sonra içlerini elyaf sabun rendesiyle doldurdum :) süslemeleri kaldı
nişanda yinede bişeyler ikram edersiniz canım
Eki Görüntüle 1159880 konuşma balonları bunlar canım :) çerçevelerde oluyor :)
yastıkları diktirdim canım kumaş aldım terziye verdim sonra içlerini elyaf sabun rendesiyle doldurdum :) süslemeleri kaldı
nişanda yinede bişeyler ikram edersiniz canım
Kuzum söz mendillerine isimleri siz mi işlediniz nasıl yaptın merak ettim
Anladım :) Çok güzellermiş gerçekten ben de düşünebilirim :) Bir şeyler ikram edilir tabi artık bakalım :) Ben de değişik şeyler yapmak isterim, seninkiler de çok iyiymiş :)
yok canım kendim yaparım dedim ama zor oluyormuş pikocuya yaptırcam canım söz mendiline havluya lavanta kesesine işleticem
o gün bi gelsin herşeyi tü detaylarıyla paylaşıcam burda çok özeniyorum inşallah bi sorun çıkmaz
yapabilirler diye düşünüyorum canım
çokk güzel olur
Eki Görüntüle 1159901 Eki Görüntüle 1159906 çok şık duruyolar dimi
amin canım inşallahİnşallah canım, Allah gönlüne göre yapmayı nasip eder inşallah her şey çok güzel olur :)
1.resimdekine bayıldım
bende bayılıyorum ipek kumaş nerden bulunur ki:26:
Eminönüne inşallah bir gitmek nasip olursa soracağım
bi yolumuz düşmüyor bu nasıl iş ben anlamadım
perşembe bişey çıkmazda giderim inşallah
o gün bi gelsin herşeyi tü detaylarıyla paylaşıcam burda çok özeniyorum inşallah bi sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?