Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Merabayınn hatunlarr ..
Gergin sabah geçirdim bugün
Azıcık sizinle stres atmaya geldim nasılsınız bebeklerim?

​Hayırdır inşallah canım neden gerildin?

İşyeri ile ilgili sorunlar kuzum.
Kınamak gibi olmasın bi arkadaş varda tam 6 aydır basit bir konu öğretiyorum 6 ayın sonunda ee herhalde artık kendi yapabilir dedim ama eline yüzüne bulaştırmış çıldırdım.
Ona sakin davranıyorum ama artık gerilmeye başladım gerçekten

benim erkek arkadaşım da astsubay ama karacı

Boşver canım sıkma canını iş başa düşünce elbet öğrenecek. Biraz elinin eteğini çek bakalım o da öğrenmek zorunda kalır

erkek arkadaşım diye söylediğim son 8 gün sanırım:)) sözlüm mü dicem artık çok garip geliyo

aynı şehirde görev yapıyoruz şu an, kasımda nikah yapıcaz sonra tayinciyiz ama doğu değil, ankara eskişehir vs

Bizim de doğu görevimiz yok deniz kıyılarını gezeceğiz. Aynı şehirde olmak büyük nimet kıymetini bilin, kasımda biz de nikah yapacağız ama bakalım benim tayin dururum nasıl olacak Bodrum'da çalışabileceğim kurumda şuan kadro yok

Boşver canım sıkma canını iş başa düşünce elbet öğrenecek. Biraz elinin eteğini çek bakalım o da öğrenmek zorunda kalır

Haftaya 4 gün izine ayrılıyorum bakalım bensiz ne yapacak fırça yiyip durur
Ayy nişanımada az kaldı çok mutluyum allahım
Bugün kuaförümü ayarlayayım.
Nişan pastamı falanda bi araştırmam lazım benim sevdiceğim maşallah çok rahat herşeyde ben uğraşıyorum.

bizim doğumuz var maalesef, şimdilik daha iyi bi yere tayin olcaz sadece. Benim de burdaki işim rahattı bir yanım hiç gitmek istemiyor ama ankarayı da çok seviyorum veya eskişehir çok güzel olurdu

biz burda tanıştık o yüzden aynı şehirdeyiz sizin de ne güzelmiş deniz şehirleri olması :)

Fırçaları yediği zaman aklı başına gelir belki Evet tatlım çok az kaldı ben bile heyecanlandım burdan Boşver rahat olmasa her şeye karışsa o zaman da karışıyo diye kızardın biz hep kızacak bir şeyler buluruz Hem kendin beğenmen daha iyi içine sinen olur

Son düzenleme:

aa daha ayarlamadın mı ben şimdiden soruşturdum daha 2 ay var nişanıma :)

ne dağıtıcaksın nişanda

Aynen öyle canım ya.
Ama diyorum ki alınacak çiçek öyle sıradan bi çiçek değil askim diyorum bana dün diyor ki aa nasıl ki çelenk falan mı diyor
Gelde sinirlenme.
Diyorum nişan pastası yaptıracağız daha, oda diyor ki ee o düğünde olmaz mı ya diyor

Benim de işim çok rahat bir yanım buruk o yüzden ama zaten şuan gidemiyorum kadro yokmuş Ben askerliği hiç istemedim deniz olunca kabul ettim bizimkisi biz beraberken astsubay oldu da

aa daha ayarlamadın mı ben şimdiden soruşturdum daha 2 ay var nişanıma :)

ne dağıtıcaksın nişanda

Sende epey erken başlamışsın 2 ay önceden
Kuaförüm zaten hazır sadece randevumu alacağım ben.
Nişanda Lavanta şişeleri ve minik tatlı aynalar dağıtacağım süslü püslü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…