- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #3.961
kutulardan hoşlanmıyorum yaa 100 lira diyolar bi nevresim parası
22 ye girdiğim gün söz olcak
23 e 2 ay filan kalada düğün
Aşkın yaşı olmaz ki. Ama belki de dedigin gibidir. Peki görüşüyor musunuz hocanizla?
Yok şimdi ikimizde görüşmeyi kestik. Daha doğrusu erkek arkadaşım arkasından iş çevirdiğini duyunca kesti konuşmayı haklı olarak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hakkınızda hayırlısı olsun güzelim
Bizim durumumuz karışık biraz :) Erkek arkadaşım deniz astsubayı Bodrum'da,izin vermiyorlar izin verirlerse bayramdan sonra izin vermezlerse 6 Eylül'de kismetse her şeyimiz hazır elbiseler alyanslarimiz bekliyoruz gelebilsin diye :)Amin. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım. Siz ne zaman düşünüyosunuz nişanı :)
Bizim durumumuz karışık biraz :) Erkek arkadaşım deniz astsubayı Bodrum'da,izin vermiyorlar izin verirlerse bayramdan sonra izin vermezlerse 6 Eylül'de kismetse her şeyimiz hazır elbiseler alyanslarimiz bekliyoruz gelebilsin diye :)
oyy bıraktım gittiBırak kız gözlüğü falan o vakit
Çok diyorlarmiş yahu :/ Ailen ne diyor bu evlilik fikrine? :)
şu ifade yine beni benden aldııı
günaydınnnnn
yaa nevresim başka bişey bende 6 tane nevresim
2 pike takımı
1 evlilik seti oldu
hala ayy nevresim alcam yaa diyorum
iyiyimcanım 3 te son sınavım var onun stresini yaşıyorum önümde bi ton not kk ve ben
yav hatunum siz niye bu kadar ev eşyalarını seviyorsunuz. dun kuzenımle evinin kileride temizledik tam 3 tane fincan takımı çıktı kyllanılmamış. nevresim çaydanlık takımı .onun unuttukları düşünün. bir takım alın herşeyden zaten ilerde eşyaların başına bişey gelince yenilerini alıyorsunuz. nevresimden çok almam valla en fazla 3 tane
iyiyimcanım 3 te son sınavım var onun stresini yaşıyorum önümde bi ton not kk ve ben
çaydanlığa fincana öyle hevesim yok valla bi takım aldım bide yemek takımımın içinde var yeter
ama nevresim öyle mi
değil tabi ki
ayyy ben düşünüyorum beyaz pudra pembesi yatak örtüsü renkli nevresimlerrrbu demek oluyorki siz nevresimi bahane ediyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzönemli olan o yatak odası.şimdi düşünemiyorummm yatak odasının halini :26:
Kız notlarına bak bırak akşam bakarsın kk ya
ayyy ben düşünüyorum beyaz pudra pembesi yatak örtüsü renkli nevresimlerrr
büte kalırsam kk yüzünden
şaka bi yanada öyle karışık not almışım ki 11 haftadır kendimi çözemedim
büte kalırsam kk yüzünden
şaka bi yanada öyle karışık not almışım ki 11 haftadır kendimi çözemedim
Amin canım inşallahAyy inşallah izin verirlerde hemencecik olur canım ya. Bizimde asker dönüşü olacak herhalde. Yani mart nisan gibibu 1 ayda annemi ikna etmem çok zor. Ama nişandan sonra düğün için beklemeyiz inşallah bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?