Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Benim de işim çok rahat bir yanım buruk o yüzden ama zaten şuan gidemiyorum kadro yokmuş Ben askerliği hiç istemedim deniz olunca kabul ettim bizimkisi biz beraberken astsubay oldu da

Üçümüz aynı kaderi paylaşıyoruz
Bende polis eşi olacağım nasipse.
Doğu görevini yaptı benim paşacım.
O yüzden en az 10 yıl bu şehirdeyiz.
10 yılın sonunda 2 yıllık bi şarj görevimiz var ondan sonra bi yerde emekliliğe kadar kalacağız.
Önceki erkek arkadaşım Hava Üsteğmen Pilottu askerlerin çok daha fazla çıkıyor tayinleri.
En fazla bi yerde 6 yıl kalıyordu.
Ama polislerin öyle değil daha uzun.

Napsın çocukçağız bilmiyor hayatında kaç kere nişanlanmış Sinirlenme sen bak en tatlı heyecanlar bu yapılcak şu yapılcak diyerek içine sinenini yaptır, erkekler düz mantık çok takılmamak gerek bizim gibi teferruatlı düşünemiyorlar Mesela dün kandildi ben onun ailesini aradım bizimkinde tık yok, bir fırçaladım bunu sen neden aramıyorsun bundan sonra ben de aramayacağım diyerek, bana diyor ki daha kandil bitmedi akşam olmuş ertesi gün aramayı planlıyor herhalde unuttuğuna adım gibi eminim bir de üste çıkıyorSonra aradı mecbur dedim bir dahaki sefer ben hatırlatmayacağım sen aramazsan ben de aramayacağım seninki aile de ben ağaç kovuğundan mı çıktım dedim

Bilirim canım benim de babam polis :) Etrafımda asker polis çok Bizimki Bodrum'da 4 yıl kalacak gerisi Allah kerim. Ben en çok istediğim tarz mobilyaları alamayacağıma üzülüyorum taşınırken mahvoluyorlar e mahvolacak bir şeye de o kadar para verilmez di mi Bazen çok kızıyorum niye asker oldu diye ama yapacak bir şey yok

Daha kandil bitmedi mi dedi ay koptum
Ya bunlar hep aynılar valla ya biri diğerinin aynısı.
İnsan olur olmaz sinirleniyor ama bebeğim.
Bak bende onun ailesini sık sık ararım ama o düşünüpte aramaz.
Annemlere karşı çok utangaç.
Dün hastaneye gitmişti annemde aramış oğlum özge söyledi hastanede diye neyin vaar falan demiş annem diyor ki abartısız 30 saniye kekeledi diyor heyecandan
Daha nişanımıza 8 gün kaldı hala alışamadı ya

Aynen ben de annesiyle konuşurum ararım, bizimkisi aramaz hiç. Anneme karşı rahatta babamdan çok utanıyor babam despottur biraz. Ben ne diyeceğim nasıl konuşacağım çok utanıyorum deyip durdu sonunda aradı

Boşver kuzum hayırlısı böyleymiş
Sonuçta onlarla mutluyuz.
Benim eşyalarım 10 yıl kadar sağlam duracak sonrası kaderimiz aynı mahvolacak
Bende kendimi hiç polisle hayal etmezdim.
Eski Erkek arkadaşımla uzun süre birlikteydik hep diyordum Subay eşi olacağım diye ama ayrıldık ve Polis oldu.
Ki Polisleride hiç sevmezdim sanırım büyük konuştum
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun kuzucum

Aynen ben de annesiyle konuşurum ararım, bizimkisi aramaz hiç. Anneme karşı rahatta babamdan çok utanıyor babam despottur biraz. Ben ne diyeceğim nasıl konuşacağım çok utanıyorum deyip durdu sonunda aradı

Benim babam Pamuk gibidir ama aşkkuşum yin utanır ya.
Benki onun ailesinin yanında çok rahatım.
Şakalaşırız babası ile kahkahalar havada uçuşur ama o öyle değil maalesef.

Kaderde böylesi varmış demekki canım Aynen hepimizin hakkında hayırlısı varsın mobilyam az beğendiğim olsun sevdiceğim yanımda olsun

Bensizzzz kaynatmakkk haaaaaaa :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

offff son sınavım benim bugün yaa çalışmadım çalışasım yokkkk
geçme notuda 70 miş
45 alsam 70 le geçerim

offff son sınavım benim bugün yaa çalışmadım çalışasım yokkkk
geçme notuda 70 miş
45 alsam 70 le geçerim

kız hiç sorma hayat boyu devamlı sınav ya. benim sevgilimde tutturmuş neden üniversite okumuyorsun sınava gir dışardan oku diyor. aklımı karıştırdı okusammı acep. o iki yıllık okudu. yapabilirmiyim ya. dedim evlenince çalıştırırsın sınavlara girerm tamm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…