Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

saçma bir davranış olmuş ama boşver canım gerilme

ya ben de cok sevdim :) çok tatlı :) ama o ana kadar hep acılı tuzlu icecegini sansın

biraz kapris yaparsın geçer

yap canım sende seninde değişik fikirlerin var mı

Şuan sindireceğim birşey olmamış gibi, bir tane daha bahane duyarsam o zaman söz, nişan yok benim isteğim öldü, tekrar gelmesini bekleyin. Eylüle kadar da gelmeyi düşünmüyormuş diyeceğim..

benimkisi çok sushi yiyor ben cok sevmiyorum o zaman bi keresinde gülüp senin kahvene wasabi koyucam göreceksin gününü demiştim
baya bi korkmuştu
şu an ben bile korktum
Şuan sindireceğim birşey olmamış gibi, bir tane daha bahane duyarsam o zaman söz, nişan yok benim isteğim öldü, tekrar gelmesini bekleyin. Eylüle kadar da gelmeyi düşünmüyormuş diyeceğim..

eylül güzel fikir bence

Haklısın kuzumm böyle sizinle oturup konuşmadan kendi başlarına karar almaları can sıkıcı malesef. Ama böyle zamanlarda istemediğimiz aksilikler oluyor hep sen canını sıkma kuzum güç olcagına geç olsun. Onlarda hatalarını anlar umarım

Ben geldim kızlar nerdesinizzz ?
Haftaya söz alışverişine çıkıcam fotoğrafları atarım artıkın

benim açık büfemde az çok buna benziycek tabi daha güzel olcak çatal bıçaklarıda unutmuyorum bu örnek olsun diye kurabiyelik kurdele ile ne kadar farklı görünmüş ben boşuna detaylara takılmıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…