- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Sevgilimin yeğenleri her sene okul kapanınca memlekete giderler, abisi de yıllık iznine denk getirir.
Mesele bu, hazır ailesi gelmişken hep beraber gitmek.
Yalnız biz Mayıs diyoruz tamam diyorlar, gün vermiyorlar olmaz da demiyorlar sonradan şans eseri Haziran olmasının daha doğru olduğunu düşündüklerini duyuyoruz.
Beni geren de maalesef hareket edişleri oluyor, beklemek değil.
Bu kadar savsaklanıp, önemsenmeyecek bir konu değil çünkü bu, aksine çok ciddi bir mesele, tesadüfen öğrenmeseydik ne olacaktı Allah bilir..
saçma bir davranış olmuş ama boşver canım gerilme
o güne özel kapı süsü oluyo canım:)
evin içinde kapı kollarına sandalyelere tül :)
güzel bir açıkbüfe :)
fotograflar için konuşma balonları çerçeve filan canım:)
fincan kulbuna kurdele hatta böyle küçük detaylar :)Eki Görüntüle 1093368
biraz kapris yaparsın geçer1-2 gün trafo etkisi olacak şimdi bende çaresiz..
Hazmetmem lazım bu umursamazlık ve rahatlıklarını..
ya ben de cok sevdim :) çok tatlı :) ama o ana kadar hep acılı tuzlu icecegini sansın
yap canım sende seninde değişik fikirlerin var mı
biraz kapris yaparsın geçer
yap canım sende seninde değişik fikirlerin var mı
şu an ben bile korktumbenimkisi çok sushi yiyor ben cok sevmiyorum o zaman bi keresinde gülüp senin kahvene wasabi koyucam göreceksin gününü demiştim
baya bi korkmuştu
Şuan sindireceğim birşey olmamış gibi, bir tane daha bahane duyarsam o zaman söz, nişan yok benim isteğim öldü, tekrar gelmesini bekleyin. Eylüle kadar da gelmeyi düşünmüyormuş diyeceğim..
Sevgilimin yeğenleri her sene okul kapanınca memlekete giderler, abisi de yıllık iznine denk getirir.
Mesele bu, hazır ailesi gelmişken hep beraber gitmek.
Yalnız biz Mayıs diyoruz tamam diyorlar, gün vermiyorlar olmaz da demiyorlar sonradan şans eseri Haziran olmasının daha doğru olduğunu düşündüklerini duyuyoruz.
Beni geren de maalesef hareket edişleri oluyor, beklemek değil.
Bu kadar savsaklanıp, önemsenmeyecek bir konu değil çünkü bu, aksine çok ciddi bir mesele, tesadüfen öğrenmeseydik ne olacaktı Allah bilir..
1-2 gün trafo etkisi olacak şimdi bende çaresiz..
Hazmetmem lazım bu umursamazlık ve rahatlıklarını..
Ben geldim kızlar nerdesinizzz ?
Haftaya söz alışverişine çıkıcam fotoğrafları atarım artıkın
neler alcaksın canım
Elbise ayakkabı , kahve için tepsi erkek arkadaşımda orta sehpa tabağı çikolata koyacak ve vazosu takım olarak alalım dedik
çok mantıklı düşünmüşsünüz
benimde agustosda başlar telaşım
Zaman su gibi akıyor çabucak geliverir o gün .
Ben ağustosta asker beklemiş olacağımm
ne güzel işte canımtez zamanda biter hemen kavuşursunuz
işte o zaman zaman geçmiooo
şimdiden onun stresini yaşama bak kaç gün kaldı sözleniyosun ayrıntılarını düşün o günü hayal et
Eki Görüntüle 1094612 çatal bıçaklarıda unutmuyorum bu örnek olsun diyeEki Görüntüle 1094609 kurabiyelik kurdele ile ne kadar farklı görünmüş ben boşuna detaylara takılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?