Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Sözde çok bir ayrıntı olmuycaz . Nişanı süslemek istiyorum tabi onu düşünüorum bende

neler var aklında

bizim nişan dışarda olcak büyük olasılıkla o yüzden söze çok özeniyorum
ilk gelcekler tanışma isteme olcak akşam yemegi yicekler 1 hafta sonra tekrar yüzük takmak için gelcekler:18:

canım bahçeniz varsa cok rahat olur ev olursa da misafirlere kucuk hediyeler hazırlarsın, söz magnetleri yada keseleri gibi mesela

terazi burcu olmanın avantajı mı dezavantajı mı bilmiyorum ama detaylarda boğuluyorum
her ayrıntıyı tek tek düşünüyorum tabi herşeyin fotoğrafı elimde olucak canım

İnşallah dilediğin gibi olur canım . Bende bakıyorum nişan masa süslemelerine de ortaya şamdan yana çiçekler pastalar börekler çörekler çok güzel olur bakim kiralama yeri var mı

İnşallah dilediğin gibi olur canım . Bende bakıyorum nişan masa süslemelerine de ortaya şamdan yana çiçekler pastalar börekler çörekler çok güzel olur bakim kiralama yeri var mı

aslında evimin bahçeli olmasını çok isterdim o zaman herşeyimle kendim ilgilenirdim

terazi burcu olmanın avantajı mı dezavantajı mı bilmiyorum ama detaylarda boğuluyorum
her ayrıntıyı tek tek düşünüyorum tabi herşeyin fotoğrafı elimde olucak canım

Terazi burcu romantik olur genelde sende taşıosun bunu üzerinde belli

Ah fotoğrafları görünce içim gitti. Memuriyeti olursa erken nikah yapmak zorunda kalırsak kızlar ben nikahımı büle yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…