- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Sözde çok bir ayrıntı olmuycaz . Nişanı süslemek istiyorum tabi onu düşünüorum bende
Ama kötü bi görünüm ya çiçek bağlamak daha güzel olur minik minik tomurcuk çiçekler
neler var aklında
bizim nişan dışarda olcak büyük olasılıkla o yüzden söze çok özeniyorum
ilk gelcekler tanışma isteme olcak akşam yemegi yicekler 1 hafta sonra tekrar yüzük takmak için gelcekler:18:
Eki Görüntüle 1094633 bunlarda hediyeliklerimEki Görüntüle 1094632 bu yüzük yastığım olucak canım :)
Çok güzeller maşallah ince düşünülmüş detaylar oldugu belliNişanda eğer çekim yaptırıcaksan bunlardan al canım çekimde detayları çektirtiyolarmış çok güzel duruyo çok hoşuma gıdıyo benım
terazi burcu olmanın avantajı mı dezavantajı mı bilmiyorum ama detaylarda boğuluyorum
her ayrıntıyı tek tek düşünüyorum tabi herşeyin fotoğrafı elimde olucak canım
Nişanlım Terazi burcuama detaylar bende yahu
neler var aklında
bizim nişan dışarda olcak büyük olasılıkla o yüzden söze çok özeniyorum
ilk gelcekler tanışma isteme olcak akşam yemegi yicekler 1 hafta sonra tekrar yüzük takmak için gelcekler:18:
İnşallah dilediğin gibi olur canım . Bende bakıyorum nişan masa süslemelerine de ortaya şamdan yana çiçekler pastalar börekler çörekler çok güzel olur bakim kiralama yeri var mı
terazi burcu olmanın avantajı mı dezavantajı mı bilmiyorum ama detaylarda boğuluyorum
her ayrıntıyı tek tek düşünüyorum tabi herşeyin fotoğrafı elimde olucak canım
aslında evimin bahçeli olmasını çok isterdim o zaman herşeyimle kendim ilgilenirdim
hemde fazla taşıyorum bu özelliğiTerazi burcu romantik olur genelde sende taşıosun bunu üzerinde belli
Evet ya ahhh ahh bende de yok maaleseff :26:
hemde fazla taşıyorum bu özelliği
kışın ortasında nişanlancak olmasam kumsalda iyi fikir
Eki Görüntüle 1094775
Ah fotoğrafları görünce içim gitti. Memuriyeti olursa erken nikah yapmak zorunda kalırsak kızlar ben nikahımı büle yapabilirim
Selam kizlar:)bende geldimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?