• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Sözde çok bir ayrıntı olmuycaz . Nişanı süslemek istiyorum tabi onu düşünüorum bende :23:

neler var aklında:23:

bizim nişan dışarda olcak büyük olasılıkla o yüzden söze çok özeniyorum
ilk gelcekler tanışma isteme olcak akşam yemegi yicekler 1 hafta sonra tekrar yüzük takmak için gelcekler:18:

ilk gelcekler tanışma isteme olcak akşam yemegi yicekler 1 hafta sonra tekrar yüzük takmak için gelcekler:18:

canım bahçeniz varsa cok rahat olur ev olursa da misafirlere kucuk hediyeler hazırlarsın, söz magnetleri yada keseleri gibi mesela:31:

$melek-kanatli-seramik-melek-biblolu-dantelli-lavanta-kesesi-lavanta-yastigi.jpg bunlarda hediyeliklerim $melek-kanatli-seramik-melek-figurlu-keten-bebek-altin-yastigi.jpg bu yüzük yastığım olucak canım :)
canım bahçeniz varsa cok rahat olur ev olursa da misafirlere kucuk hediyeler hazırlarsın, söz magnetleri yada keseleri gibi mesela:31:

Son düzenleme:
Çok güzeller maşallah ince düşünülmüş detaylar oldugu belli :16: Nişanda eğer çekim yaptırıcaksan bunlardan al canım çekimde detayları çektirtiyolarmış çok güzel duruyo çok hoşuma gıdıyo benım:16:

terazi burcu olmanın avantajı mı dezavantajı mı bilmiyorum ama detaylarda boğuluyorum:9::9:
her ayrıntıyı tek tek düşünüyorum tabi herşeyin fotoğrafı elimde olucak canım:1::nazar::nazar:

İnşallah dilediğin gibi olur canım . Bende bakıyorum nişan masa süslemelerine de ortaya şamdan yana çiçekler pastalar börekler çörekler çok güzel olur bakim kiralama yeri var mı

İnşallah dilediğin gibi olur canım . Bende bakıyorum nişan masa süslemelerine de ortaya şamdan yana çiçekler pastalar börekler çörekler çok güzel olur bakim kiralama yeri var mı

aslında evimin bahçeli olmasını çok isterdim o zaman herşeyimle kendim ilgilenirdim:43::43::43:

terazi burcu olmanın avantajı mı dezavantajı mı bilmiyorum ama detaylarda boğuluyorum:9::9:
her ayrıntıyı tek tek düşünüyorum tabi herşeyin fotoğrafı elimde olucak canım:1::nazar::nazar:

Terazi burcu romantik olur genelde sende taşıosun bunu üzerinde belli :23:

$dugun-mekani-sahil-otomobili-klasik.jpg
Ah fotoğrafları görünce içim gitti. Memuriyeti olursa erken nikah yapmak zorunda kalırsak kızlar ben nikahımı büle yapabilirim :52::52::52::16::16::16:

Back