• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Sevgilimin yeğenleri her sene okul kapanınca memlekete giderler, abisi de yıllık iznine denk getirir.
Mesele bu, hazır ailesi gelmişken hep beraber gitmek.:37:
Yalnız biz Mayıs diyoruz tamam diyorlar, gün vermiyorlar olmaz da demiyorlar sonradan şans eseri Haziran olmasının daha doğru olduğunu düşündüklerini duyuyoruz.
Beni geren de maalesef hareket edişleri oluyor, beklemek değil.
Bu kadar savsaklanıp, önemsenmeyecek bir konu değil çünkü bu, aksine çok ciddi bir mesele, tesadüfen öğrenmeseydik ne olacaktı Allah bilir.. :ssz:

saçma bir davranış olmuş ama boşver canım gerilme

o güne özel kapı süsü oluyo canım:)
evin içinde kapı kollarına sandalyelere tül :)
güzel bir açıkbüfe :)
fotograflar için konuşma balonları çerçeve filan canım:)
fincan kulbuna kurdele hatta böyle küçük detaylar :)Eki Görüntüle 1093368

ya ben de cok sevdim :) çok tatlı :) ama o ana kadar hep acılı tuzlu icecegini sansın :D :52:

biraz kapris yaparsın geçer:52:

yap canım sende seninde değişik fikirlerin var mı:1:

Şuan sindireceğim birşey olmamış gibi, bir tane daha bahane duyarsam o zaman söz, nişan yok benim isteğim öldü, tekrar gelmesini bekleyin. Eylüle kadar da gelmeyi düşünmüyormuş diyeceğim.. :52:

benimkisi çok sushi yiyor ben cok sevmiyorum o zaman bi keresinde gülüp senin kahvene wasabi koyucam göreceksin gününü demiştim :52:
baya bi korkmuştu :D :52::52::52:
şu an ben bile korktum:53::53:
Şuan sindireceğim birşey olmamış gibi, bir tane daha bahane duyarsam o zaman söz, nişan yok benim isteğim öldü, tekrar gelmesini bekleyin. Eylüle kadar da gelmeyi düşünmüyormuş diyeceğim.. :52:

eylül güzel fikir bence:1:

Sevgilimin yeğenleri her sene okul kapanınca memlekete giderler, abisi de yıllık iznine denk getirir.
Mesele bu, hazır ailesi gelmişken hep beraber gitmek.:37:
Yalnız biz Mayıs diyoruz tamam diyorlar, gün vermiyorlar olmaz da demiyorlar sonradan şans eseri Haziran olmasının daha doğru olduğunu düşündüklerini duyuyoruz.
Beni geren de maalesef hareket edişleri oluyor, beklemek değil.
Bu kadar savsaklanıp, önemsenmeyecek bir konu değil çünkü bu, aksine çok ciddi bir mesele, tesadüfen öğrenmeseydik ne olacaktı Allah bilir.. :ssz:

Haklısın kuzumm böyle sizinle oturup konuşmadan kendi başlarına karar almaları can sıkıcı malesef. Ama böyle zamanlarda istemediğimiz aksilikler oluyor hep sen canını sıkma kuzum güç olcagına geç olsun. Onlarda hatalarını anlar umarım

Ben geldim kızlar nerdesinizzz ?
Haftaya söz alışverişine çıkıcam fotoğrafları atarım artıkın :32:

$65678999090909.JPG benim açık büfemde az çok buna benziycek tabi daha güzel olcak:32: $fotoðraf.jpg çatal bıçaklarıda unutmuyorum bu örnek olsun diye:1: $65768787898.jpg kurabiyelik kurdele ile ne kadar farklı görünmüş ben boşuna detaylara takılmıyorum:9:

Son düzenleme:
Back