• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

[SUP][/SUP]

yok tatlım ya asosyal olduğum için evden işe işten eve o nedenle hiç ihtiyaç duymadım şimdide kaldım böyle

bence dolabına bir iki parça spor birşeyler al hem böyle zamanlarda kurtarıcı olur :16: Yada topuklu gömlek le git nolcak ki benim en sevdiğim tarz klasik ofis şıklığı :31: Keşke az boyum kısa olaydıda hep topuklu giyeydimm :30::30:

bence dolabına bir iki parça spor birşeyler al hem böyle zamanlarda kurtarıcı olur :16: Yada topuklu gömlek le git nolcak ki benim en sevdiğim tarz klasik ofis şıklığı :31: Keşke az boyum kısa olaydıda hep topuklu giyeydimm :30::30:

fıttırmak üzereyim gitmicem galiba:43:

Dun uyumusum azicik bakamadim :) sabah gordum yeni seyler bekliyorum idolumsun hatun :) izinden geliyorum

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

iyiymiş ben 42 bedenimmmm malesef

Alla alla ben gordum seni tatlisin sen giy topuklu ayakkabini git

Benim bacaklarim cok agriyor giyince sen aliskinsin giy hem daha seksi gosteriyor :) tuh yaaaa ben neden giyemiyorumm

$photo1.jpg kahvenin yanında lokumda olucak :) $images (2).jpg kürdanlarım bile süslü olcak:) $indir.jpg benim kdehlerim sade olur en fzla böyle kurdele baglarım çatalı bıçagı süslerim :):) $4736evdeniandavet.jpg böyle saksı olucak canım yine mor yada pembe çiçek olucak büfede:)
Dun uyumusum azicik bakamadim :) sabah gordum yeni seyler bekliyorum idolumsun hatun :) izinden geliyorum

Son düzenleme:
Bende boyle nisanim begenilsin istiyorum siradan olmasin :) her gonderidigin resmi kaydediyorum :) eheheh

ben detaylara çok takılırım herkes şaşırsın istiyorum nedense evdeki nişanlara pek önem vermiyolar:19:
neybu ney buu :27::27: Çok şirinmiş :8:

bunlar benim biriktirdiğim resimler kendi günümde hepsini uygulamayı planlıyorum:8:

ben detaylara çok takılırım herkes şaşırsın istiyorum nedense evdeki nişanlara pek önem vermiyolar:19:

bunlar benim biriktirdiğim resimler kendi günümde hepsini uygulamayı planlıyorum:8:

Evet ya kuru kuru nisan oluyor bende ozenmek istiyorum :)

Çok güzellermiş canım bizede fikir oldu bnm aklımda hiç böyle şeyler yoktu nişan içinn :31:

Back