- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #3.781
koççççç. Evet sözluyum. Sende izmirdensin galiba. En son elbisemi arıyordun nişan için
bak şinci oldu muNasılda tanıdım ama Bende koçum , sende mi yoksa ?
Evet canım nişanlık bakıyorum ama cmrtesi sözlümle gidip bakıciğiz bulsam da kurtulsam
gizliden yazıyommmmmm
seni seni kk olsun bize bir şey olmaz
doktor gelince kapatıyorum nette sınırlı ya yakında sınırsız olcak .telden goruyorum msjları ama yazamıyorum cvp
okumadım ozel muayenehaneler sertifika istemiyor pek güven ve aracı onemli.aslında eski mesleğim kuaforum.
sınırsız olunca daha rahat edersin tabi
aynen öyleee vlla , bn tbbi skreterim de tabi artık kendi işimi yapmıyorum
öğğ geldiii özelde ki tbbi skrterlktn fazlasnı yapıodm çnküm
haddi iki koç ha. Bu arada benimkide çokkk ben koçlarla anlaşıyorum ya..
Karşıyakada güzel şeyler var. Mekandamı olucak evdemi . Ben abartıdan herzaman uzak duruyorum. Almıcam nişan elbisesi beyendiğim kuzenimn elbisesi var onu giyicem . Fazla mantıkçıyım. O kadar gereksiz masraf yapamam
evt canım çalışıyorum hkk bürosndym artıkın işimden de çok memnunum , maşallah diyimmmçalışıyrmusun ne iş. Benim iş kolay.kursa gidip sertifka alayım diyorum evlenınce hastane daha rahat olucak sanki
bende abartıyı sevmiyorum . Kalabalık olucağı için ev fikrinden vazgeçmiş durumdayız , 30 temmuz civciv sıcağı olucak bilirsin izmir i , o yüzden salon tutucaz , bende sade balık abiye diyordum ama maalesef vazgeçmiş durumdayım , çnkü byük olduğu için abiye giyen çok olucak ve ben gelin olarak hiç ortada olmuycam , balık model sade ve dikkat çekici nişanlık bakıyorum , cmrtsi çnkyaya bakıcaz kmraltnda hiç yok inşallah bulurum
evt canım çalışıyorum hkk bürosndym artıkın işimden de çok memnunum , maşallah diyimmmçok yere girip çıktım hiç birinden memnun kalmış değilim
Valla kuzum torpilin varsa al tabii , heryer de torpil geçiyor ve partilere bağlı , eşrfpşa hast.de de stajımı yaptm 9ay çoğu bilir beni orda severlerde ama kısmet işte , torpil olmayınca almıyorlarKpss den tbbi skrtrlk düşünüorum hayırlısı artıkınnn
aslen izmir mi ? Nerde oturuyorsun ?
bizim ev küçük. Yoksa evde yaparım güzel oluyor.ama mekan daha sağlıklı iş çıkmaz.evet farklı bişey bak herkes balık elbise giyiyor. Bende siyah var 1 beden sırt dekolteli aldım duruyor evde abimin düğünnde gymştim
evet canım bu sene balık modelçok yaygın ama ben pırpırlı tüllü kabarık balık nişanlk arıyorumayyy heyecn yaptmmm
Hmm anladım canım , varto neresi oluo ?yok aslın vartoluyum. çiğlide kuzenımde kalıyorum ailele aram pek sıkı değil. Arada gidiyorum
hmm anladım canım , varto neresi oluo ?
Ev fikrinden vazgeçince maalesef fikir değiştrdim , salonda herkes gibi abiye giymem uygun değil , prenses de istemiyorumm gelinlik gibii herkes giyiyor :120: benim aradığım biraz daha iddaalı ama sade balık bakalım bakalım inş. kafamdkini bulurmmsanki önceki yorumlarında öyle aramadığını yazmştın kararınımı değiştrdin.
ev fikrinden vazgeçince maalesef fikir değiştrdim , salonda herkes gibi abiye giymem uygun değil , prenses de istemiyorumm gelinlik gibii herkes giyiyor :120: Benim aradığım biraz daha iddaalı ama sade balık bakalım bakalım inş. Kafamdkini bulurmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?