• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kızlar ben çıkıyorum alyans bakmaya gidiyorum.
Dua edin içime sinen birşey olsun.
Öpüldünüz ..

aynen her kafadan bi ses çıkıyor herkez bnm dediğim olsun istiyor . Aynen gerekilen konularda fikir alınır kalp kırmamak adına :34:

ZATEN KAYNANAM Bİ TUHAFFFFFFF. OĞLUNU HER ANNE GİBİ PAYLAŞMAK İSTEMİYOR KİMSEYLE. O DEĞİLDE BİDE YAKIN OTURMA DERDİ VAR.HERKES UZAK OL DİYOR AMA OTURDUKLARI APARTMANIN BEŞİNCİ KATINDA OLUCAZ TABİİ CAYDIRMAYA ÇALŞIYORUM AMA BAKALIM

Ben çok abartılı şeyleri sevmediğim için sade bir model tercih ettim rose-beyaz altın karışımı bakalım beğenecek misiniz:6:

Eki Görüntüle 1153297 Eki Görüntüle 1153296

Bizim nişan mevuzusu karışık en geç Eylül'ün 6'sında olacak erkek arkadaşım daha erken gelebilirse bayramdan sonra olacak :/
Çok güzel tatlım aşkla takın:16:hayırlı zamanda olur inşallah:38:
günaydınnnnnnnnnnnnnnn:46::46::46:
Kız sen burada da mı varsın:27:
aynen kuzum ya havada bi garip depresif bi ruh haline giricem birazdan :30::31:
Bir sıcak bir rüzgar basık bir hava sıcaktan bunaltıyor resmen:52:
siz burda bensizz napıyosunuz beni beniiii mutlu hatununuzu nasıl unutursunuzzzzz:52::52: bihter moundayım sınavlar aklımı başımdan aldıı:9:
herkeseeee günaydınnnnnn:kkk:

Bihter ne yaptın böyle yıktın geçtin sınavlar nasıl geçiyor sınavlar bakıyım:27:

ZATEN KAYNANAM Bİ TUHAFFFFFFF. OĞLUNU HER ANNE GİBİ PAYLAŞMAK İSTEMİYOR KİMSEYLE. O DEĞİLDE BİDE YAKIN OTURMA DERDİ VAR.HERKES UZAK OL DİYOR AMA OTURDUKLARI APARTMANIN BEŞİNCİ KATINDA OLUCAZ TABİİ CAYDIRMAYA ÇALŞIYORUM AMA BAKALIM
ben şanslıyım valla kaynan konusunda:nazar::nazar:

Bihter ne yaptın böyle yıktın geçtin sınavlar nasıl geçiyor sınavlar bakıyım:27:

dün olan sınav resmen beni ezdi geçti:18: ama bugün ki sınav benden kurtulamaz 100 puan alcamm:37:

Son düzenleme:
Back