- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 989
- 133
- 36
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #3.741
kim dedi
Bütün bloglarda o handan bahsediyolar belki sabun bile vardır ama emin değilim 5 katlı bi hanmış genelde hediyelik ve aksesuarları varmış
KARIŞIRSA BUYUKLER ARADA GENÇLER GİDİYOR HİÇ GEREĞİ YOK BİZ HALLEDİCEZ DİYİP BULAŞTIRMAMALIYIZ.TABİKİ BAZI KONULARDA DANIŞILIR
aynen her kafadan bi ses çıkıyor herkez bnm dediğim olsun istiyor . Aynen gerekilen konularda fikir alınır kalp kırmamak adına
aynen her kafadan bi ses çıkıyor herkez bnm dediğim olsun istiyor . Aynen gerekilen konularda fikir alınır kalp kırmamak adına
ZATEN KAYNANAM Bİ TUHAFFFFFFF. OĞLUNU HER ANNE GİBİ PAYLAŞMAK İSTEMİYOR KİMSEYLE. O DEĞİLDE BİDE YAKIN OTURMA DERDİ VAR.HERKES UZAK OL DİYOR AMA OTURDUKLARI APARTMANIN BEŞİNCİ KATINDA OLUCAZ TABİİ CAYDIRMAYA ÇALŞIYORUM AMA BAKALIM
kızlar ben çıkıyorum alyans bakmaya gidiyorum.
Dua edin içime sinen birşey olsun.
öpüldünüz ..
Çok güzel tatlım aşkla takınBen çok abartılı şeyleri sevmediğim için sade bir model tercih ettim rose-beyaz altın karışımı bakalım beğenecek misiniz
Eki Görüntüle 1153297 Eki Görüntüle 1153296
Bizim nişan mevuzusu karışık en geç Eylül'ün 6'sında olacak erkek arkadaşım daha erken gelebilirse bayramdan sonra olacak :/
Kız sen burada da mı varsıngünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Bir sıcak bir rüzgar basık bir hava sıcaktan bunaltıyor resmenaynen kuzum ya havada bi garip depresif bi ruh haline giricem birazdan
siz burda bensizz napıyosunuz beni beniiii mutlu hatununuzu nasıl unutursunuzzzzzbihter moundayım sınavlar aklımı başımdan aldıı
herkeseeee günaydınnnnnn
çok güzel tatlım aşkla takınhayırlı zamanda olur inşallah
kız sen burada da mı varsın
bir sıcak bir rüzgar basık bir hava sıcaktan bunaltıyor resmen
bihter ne yaptın böyle yıktın geçtin sınavlar nasıl geçiyor sınavlar bakıyım
ben şanslıyım valla kaynan konusundaZATEN KAYNANAM Bİ TUHAFFFFFFF. OĞLUNU HER ANNE GİBİ PAYLAŞMAK İSTEMİYOR KİMSEYLE. O DEĞİLDE BİDE YAKIN OTURMA DERDİ VAR.HERKES UZAK OL DİYOR AMA OTURDUKLARI APARTMANIN BEŞİNCİ KATINDA OLUCAZ TABİİ CAYDIRMAYA ÇALŞIYORUM AMA BAKALIM
Bihter ne yaptın böyle yıktın geçtin sınavlar nasıl geçiyor sınavlar bakıyım
ben şanslıyım valla kaynan konusunda
dün olan sınav resmen beni ezdi geçti:18: ama bugün ki sınav benden kurtulamaz 100 puan alcamm
NAZAR DEĞMESİNBİZİMKİDE İYİDE TUHAF HİPERAKTİF HATUN YA
kayınvalidemi aradım az önce hala ağlıyor yaa kıyamam ben ona yaaa uff
Kayınvalidemi aradım az önce hala ağlıyor yaa kıyamam ben ona yaaa uff
niye ki
Benim ki bana çeyiz hazırlıyo
oh oh bizim kayınbaba daha istekli. Ya benım kotu huyum arayıp sormamak askerde ya bizximki ilgilenmiyorum ailesıyle
Gez tabi gezburadayımda geziyommmmmmmm
dün olan sınav resmen beni ezdi geçti:18: ama bugün ki sınav benden kurtulamaz 100 puan alcamm
haftada bi ara canım nolcak ki:26:
gez tabi gez
hadi bakalım canımcım bugünde sen onu ez geç
ya nişanlı falan değilim ben insanlarla çok mesafeliyim huyum oyle sevdimmide değer verdimmide çok düşünürüm onlarda aramıyor amaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?