- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.721
Ya doğma büyüme istanbulluyum ama hiç bilmiyorumm nerelerde satılır
Bir Derdim Var' a konu mu açsak napsak kesin bilenler vardır yardımcı olurlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya doğma büyüme istanbulluyum ama hiç bilmiyorumm nerelerde satılır
güçlerimizi birleştirelimmm
Anladım canım doğru sıkıntıyı ileride ikiniz çekeceksiniz.
Ama erkekte alması gereken şeyleri alsın canım birikimi yoksa neden evlilik işine giriyor ki bence sen sadece alman gerekenleri al.[/QUOTEaASKER
ASKERDEN GELİNCE NİŞAN OLUCAK AMA DEDİĞİM GİBİ AİLE ARASI NİŞANI BİZDE KIZ TARAFI YAPAR.
ÇALIŞMAYA BAŞLICAK PARAYI TOPLUCAK TABİKİ BENDE SONRA ALIŞVERİŞE BİRLİKTE ÇIKICAZ EV İÇİN KENDİ ZEVKLERİMİZE GÖRE BERABER ALICAZ YİNE O KENDİ PAYINA DÜŞENİ BENDE KENDİ PAYIMA DÜŞENİ ALICAZ AMA BERABER SEÇİCEZ VE AİLELERİ KARIŞTIRMAYACAĞIZ
en güzeli kuzum kimseye müdane etmemek
benim düğünüm 2015 mayısta olacak. Yağmur yağar diye kır düğünü istememe rağmen vazgeçtim Ferah yüksek tavanlı kolonsuz kapalı bir mekan arıyorum ben de
durmak yok yola devammm
valla nrde vardır bilmiyorum ben:44:
evlilik seti cemil ipekçi fransız dantelli işlemeli iç kısmı pamuk saten dış kısmı parlak saten pike ve nevresim takımı bir arada 700 tl nevresim takımıda 108 tl özdilek kuzularım
o zor işte aslında tavanı kaldırılan bi düğün salonu olsa iyi olur deme. Yağmur yağmayınca açarlar hehe
Bir Derdim Var' a konu mu açsak napsak kesin bilenler vardır yardımcı olurlar
Yerim seni günler çabucak geçsin ya
Ben açtım canım bir allahın kulu bilmiyor
Ben bugün çarşıya çıkıyorum alyanstan sonra bakınacağım bulursam yazarım sana
Bencede bebeğim
durmak yok yola devammm
valla nrde vardır bilmiyorum ben:44:
evlilik seti cemil ipekçi fransız dantelli işlemeli iç kısmı pamuk saten dış kısmı parlak saten pike ve nevresim takımı bir arada 700 tl nevresim takımıda 108 tl özdilek kuzularım
aynı şeyi düşünüyorum desem keşke bulsak öyle bir yer
Ciddi misin Şark Han diye bir yer varmış Eminönü'nde belki orada vardır
Aaa fiyatı çok uygunmuş çok ucuz geldi bana canımm ..
Bundan bi kaç takım alırız valla
KARIŞIRSA BUYUKLER ARADA GENÇLER GİDİYOR HİÇ GEREĞİ YOK BİZ HALLEDİCEZ DİYİP BULAŞTIRMAMALIYIZ.TABİKİ BAZI KONULARDA DANIŞILIR
Olabilir canım.
Ben gidecektim herkes gerek yok dedi
nevresim takımı çok uygunmuş gerçekten bnm begendiklerim 200 küsürlerde stoklamak lazım
kim dedi
bütün bloglarda o handan bahsediyolar belki sabun bile vardır ama emin değilim 5 katlı bi hanmış genelde hediyelik ve aksesuarları varmış
indirimdeydi
nevresim takımı çok uygunmuş gerçekten bnm begendiklerim 200 küsürlerde stoklamak lazım