• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Anladım canım doğru sıkıntıyı ileride ikiniz çekeceksiniz.
Ama erkekte alması gereken şeyleri alsın canım birikimi yoksa neden evlilik işine giriyor ki bence sen sadece alman gerekenleri al.[/QUOTEaASKER

ASKERDEN GELİNCE NİŞAN OLUCAK AMA DEDİĞİM GİBİ AİLE ARASI NİŞANI BİZDE KIZ TARAFI YAPAR.
ÇALIŞMAYA BAŞLICAK PARAYI TOPLUCAK TABİKİ BENDE SONRA ALIŞVERİŞE BİRLİKTE ÇIKICAZ EV İÇİN KENDİ ZEVKLERİMİZE GÖRE BERABER ALICAZ YİNE O KENDİ PAYINA DÜŞENİ BENDE KENDİ PAYIMA DÜŞENİ ALICAZ AMA BERABER SEÇİCEZ VE AİLELERİ KARIŞTIRMAYACAĞIZ

en güzeli kuzum kimseye müdane etmemek :16::16:

benim düğünüm 2015 mayısta olacak. Yağmur yağar diye kır düğünü istememe rağmen vazgeçtim:14: Ferah yüksek tavanlı kolonsuz kapalı bir mekan arıyorum ben de:ssz:

o zor işte aslında tavanı kaldırılan bi düğün salonu olsa iyi olur deme. Yağmur yağmayınca açarlar hehe:46::46:

durmak yok yola devammm :27::27:

valla nrde vardır bilmiyorum ben:44:

evlilik seti cemil ipekçi fransız dantelli işlemeli iç kısmı pamuk saten dış kısmı parlak saten pike ve nevresim takımı bir arada 700 tl nevresim takımıda 108 tl özdilek kuzularım:32:

Aaa fiyatı çok uygunmuş çok ucuz geldi bana canımm ..
Bundan bi kaç takım alırız valla :27:

durmak yok yola devammm :27::27:

valla nrde vardır bilmiyorum ben:44:

evlilik seti cemil ipekçi fransız dantelli işlemeli iç kısmı pamuk saten dış kısmı parlak saten pike ve nevresim takımı bir arada 700 tl nevresim takımıda 108 tl özdilek kuzularım:32:

nevresim takımı çok uygunmuş gerçekten bnm begendiklerim 200 küsürlerde stoklamak lazım :27::27:

Back