• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

kız çeyizi adammı alıyor oh ne güzel ne almışki.gerçi biz eşyaları ortak alıcaz kendi paramızla

Benim ailem Yatak Odası Takımı.
Mutfak Eşyaları (Küçük Ev aletleri Tencere tak. Yemek Tak. Bardaklar. vs vs aklınıza gelecek herşey)
Halılar
Perdeler
Nevresim ve pike takımlarım
Yatak örtülerim
Aviize ve abajurum
Ve evde kullnacağım bir kaç aksesuarı alacak.
Belki unuttuğum detaylar vardır.
Annemler Beyaz eşyalarıda bize alalım diyor ama müsaade etmem.

yaa yağmur yağarsa:9:

şimdi kuzucum ben evlilik setiyle nevresim takımı alcam dedim beraber alırız beni bekle masraf yapma diye bi sürü laf etti:9:
ben şimdi onu dinlemeden gitsem adam yerine koymuyosun diye kvga etcez neyse bekliyim dedim
dün gitti aldık işteEki Görüntüle 1153335 Eki Görüntüle 1153336
şimdi onlarda herşey erkek tarafına ait canım ben bi valizle gitsem kimse bişey demez tabi bide sandık çeyizim olcak:9:

ohhh ohhh süpermiş.biz işkimiz eşyaları alıcaz ortak. düğünü inşallah babası yapıcak :nazar::nazar: yazın ne yağcak yağmur yaaaaaaaaaa eylül de belki seneye yaparız yada 2015 mayıs

Mutfak Eşyaları (Küçük Ev aletleri Tencere tak. Yemek Tak. Bardaklar. vs vs aklınıza gelecek herşey)
Halılar
Perdeler
Yatak örtülerim
Aviize ve abajurum

bizdede kız tarafı onları alıyor butun mutfak eşyalarını beyaz eşyaları falan diğeri erkek tarafı ama biz ikimiz düğünü erteleyip kendimiz alalım ve borçsuz evlenelım diyoruz bakalım kısmet

şimdi kuzucum ben evlilik setiyle nevresim takımı alcam dedim beraber alırız beni bekle masraf yapma diye bi sürü laf etti:9:
ben şimdi onu dinlemeden gitsem adam yerine koymuyosun diye kvga etcez neyse bekliyim dedim
şimdi onlarda herşey erkek tarafına ait canım ben bi valizle gitsem kimse bişey demez tabi bide sandık çeyizim olcak:9:

İnan çok beğendim örtülerini.
Markası ne nereden ve ne kadara aldın?

Eminönü'nde bulabilrsem ordan alacağım bulamazsam internetten. Eminönü'nde bu sabunlar nerede satılır hiçbir fikrim yok:44:

İşte aynı sorun bendede var illaki yaşadığım şehirde bu tarz şeyler satılıyordur ama ne tarz mağazalarda satılıyor onu bilmiorum ya :50:

Halılar
Perdeler
Yatak örtülerim
Aviize ve abajurum
geri kalanıda enişte alsın:1:
ohhh ohhh süpermiş.biz işkimiz eşyaları alıcaz ortak. düğünü inşallah babası yapıcak :nazar::nazar: yazın ne yağcak yağmur yaaaaaaaaaa eylül de belki seneye yaparız yada 2015 mayıs

haziranda sel bastı ya her yeri:27:

ben bölüm bölüm alıyorum çeyizi hatunlar yani öyle yapmaya çalışıyorum
mesela yatak o dası için
6 nevresim takımı
1 evlilik seti
2 battaniye
2 yorgan
4 yastık
1 pike takımı
2 alez
1 günlük yatak örtüsü :17:
şu an yatak odasında eksiğim alez ve yatak örtüsü unuttuğum bişey var mı:9:

hangi markadan kuzum bunlar begendimm benn :27:

bizdede kız tarafı onları alıyor butun mutfak eşyalarını beyaz eşyaları falan diğeri erkek tarafı ama biz ikimiz düğünü erteleyip kendimiz alalım ve borçsuz evlenelım diyoruz bakalım kısmet

Anladım canım doğru sıkıntıyı ileride ikiniz çekeceksiniz.
Ama erkekte alması gereken şeyleri alsın canım birikimi yoksa neden evlilik işine giriyor ki bence sen sadece alman gerekenleri al.

Benim düğünüm 2015 mayısta olacak. Yağmur yağar diye kır düğünü istememe rağmen vazgeçtim:14: Ferah yüksek tavanlı kolonsuz kapalı bir mekan arıyorum ben de:ssz:

ay bu aralar şu çeyiz işine çok ara verdimmmm yahuu :27:
durmak yok yola devammm :27::27:
Eminönü'nde bulabilrsem ordan alacağım bulamazsam internetten. Eminönü'nde bu sabunlar nerede satılır hiçbir fikrim yok:44:
valla nrde vardır bilmiyorum ben:44:
İnan çok beğendim örtülerini.
Markası ne nereden ve ne kadara aldın?

hangi markadan kuzum bunlar begendimm benn :27:

evlilik seti cemil ipekçi fransız dantelli işlemeli iç kısmı pamuk saten dış kısmı parlak saten pike ve nevresim takımı bir arada 700 tl nevresim takımıda 108 tl özdilek kuzularım:32:

geri kalanıda enişte alsın:1:

haziranda sel bastı ya her yeri:27:

ben bölüm bölüm alıyorum çeyizi hatunlar yani öyle yapmaya çalışıyorum
mesela yatak o dası için
6 nevresim takımı
1 evlilik seti
2 battaniye
2 yorgan
4 yastık
1 pike takımı
2 alez
1 günlük yatak örtüsü :17:
şu an yatak odasında eksiğim alez ve yatak örtüsü unuttuğum bişey var mı:9:

Alacak tabi enişteciğiniz :1:

Anladım canım doğru sıkıntıyı ileride ikiniz çekeceksiniz.
Ama erkekte alması gereken şeyleri alsın canım birikimi yoksa neden evlilik işine giriyor ki bence sen sadece alman gerekenleri al.[/QUOTEaASKER

ASKERDEN GELİNCE NİŞAN OLUCAK AMA DEDİĞİM GİBİ AİLE ARASI NİŞANI BİZDE KIZ TARAFI YAPAR.
ÇALIŞMAYA BAŞLICAK PARAYI TOPLUCAK TABİKİ BENDE SONRA ALIŞVERİŞE BİRLİKTE ÇIKICAZ EV İÇİN KENDİ ZEVKLERİMİZE GÖRE BERABER ALICAZ YİNE O KENDİ PAYINA DÜŞENİ BENDE KENDİ PAYIMA DÜŞENİ ALICAZ AMA BERABER SEÇİCEZ VE AİLELERİ KARIŞTIRMAYACAĞIZ

Back