- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.701
kız çeyizi adammı alıyor oh ne güzel ne almışki.gerçi biz eşyaları ortak alıcaz kendi paramızla
benim adam saolsun eli boldur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız çeyizi adammı alıyor oh ne güzel ne almışki.gerçi biz eşyaları ortak alıcaz kendi paramızla
yaa yağmur yağarsa
şimdi kuzucum ben evlilik setiyle nevresim takımı alcam dedim beraber alırız beni bekle masraf yapma diye bi sürü laf etti
ben şimdi onu dinlemeden gitsem adam yerine koymuyosun diye kvga etcez neyse bekliyim dedim
dün gitti aldık işteEki Görüntüle 1153335 Eki Görüntüle 1153336
şimdi onlarda herşey erkek tarafına ait canım ben bi valizle gitsem kimse bişey demez tabi bide sandık çeyizim olcak
Çok güzel canım.
Netten mi sipariş vereceksin yoksa eminönünden falan mı alacaksın?
Benim ailem Yatak Odası Takımı.
Mutfak Eşyaları (Küçük Ev aletleri Tencere tak. Yemek Tak. Bardaklar. vs vs aklınıza gelecek herşey)
Halılar
Perdeler
Nevresim ve pike takımlarım
Yatak örtülerim
Aviize ve abajurum
Ve evde kullnacağım bir kaç aksesuarı alacak.
Belki unuttuğum detaylar vardır.
Annemler Beyaz eşyalarıda bize alalım diyor ama müsaade etmem.
Anladımm canımmm Ne demişler beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır :123:
yaa yağmur yağarsa
şimdi kuzucum ben evlilik setiyle nevresim takımı alcam dedim beraber alırız beni bekle masraf yapma diye bi sürü laf etti
ben şimdi onu dinlemeden gitsem adam yerine koymuyosun diye kvga etcez neyse bekliyim dedim
şimdi onlarda herşey erkek tarafına ait canım ben bi valizle gitsem kimse bişey demez tabi bide sandık çeyizim olcak
Eminönü'nde bulabilrsem ordan alacağım bulamazsam internetten. Eminönü'nde bu sabunlar nerede satılır hiçbir fikrim yok:44:
Senelerdir kavuşalım diye çırpınıyoruz şimdi de komutanlar taş koyuyor gidip orayı bombalayasım var[/QU
askerlik mantığın bittiği yer ya.
çok aptalca şeyler var .
İşte aynı sorun bendede var illaki yaşadığım şehirde bu tarz şeyler satılıyordur ama ne tarz mağazalarda satılıyor onu bilmiorum ya
geri kalanıda enişte alsınBenim ailem Yatak Odası Takımı.
Mutfak Eşyaları (Küçük Ev aletleri Tencere tak. Yemek Tak. Bardaklar. vs vs aklınıza gelecek herşey)
Halılar
Perdeler
Nevresim ve pike takımlarım
Yatak örtülerim
Aviize ve abajurum
Ve evde kullnacağım bir kaç aksesuarı alacak.
Belki unuttuğum detaylar vardır.
Annemler Beyaz eşyalarıda bize alalım diyor ama müsaade etmem.
ohhh ohhh süpermiş.biz işkimiz eşyaları alıcaz ortak. düğünü inşallah babası yapıcak yazın ne yağcak yağmur yaaaaaaaaaa eylül de belki seneye yaparız yada 2015 mayıs
yaa yağmur yağarsa
bizdede kız tarafı onları alıyor butun mutfak eşyalarını beyaz eşyaları falan diğeri erkek tarafı ama biz ikimiz düğünü erteleyip kendimiz alalım ve borçsuz evlenelım diyoruz bakalım kısmet
ohhh ohhh süpermiş.biz işkimiz eşyaları alıcaz ortak. düğünü inşallah babası yapıcak yazın ne yağcak yağmur yaaaaaaaaaa eylül de belki seneye yaparız yada 2015 mayıs
İstanbul'u bilen kızlar bir yardımcı oluverin bizlere
durmak yok yola devammmay bu aralar şu çeyiz işine çok ara verdimmmm yahuu
valla nrde vardır bilmiyorum ben:44:Eminönü'nde bulabilrsem ordan alacağım bulamazsam internetten. Eminönü'nde bu sabunlar nerede satılır hiçbir fikrim yok:44:
İnan çok beğendim örtülerini.
Markası ne nereden ve ne kadara aldın?
hangi markadan kuzum bunlar begendimm benn
geri kalanıda enişte alsın
haziranda sel bastı ya her yeri
ben bölüm bölüm alıyorum çeyizi hatunlar yani öyle yapmaya çalışıyorum
mesela yatak o dası için
6 nevresim takımı
1 evlilik seti
2 battaniye
2 yorgan
4 yastık
1 pike takımı
2 alez
1 günlük yatak örtüsü
şu an yatak odasında eksiğim alez ve yatak örtüsü unuttuğum bişey var mı
Senelerdir kavuşalım diye çırpınıyoruz şimdi de komutanlar taş koyuyor gidip orayı bombalayasım var
Anladım canım doğru sıkıntıyı ileride ikiniz çekeceksiniz.
Ama erkekte alması gereken şeyleri alsın canım birikimi yoksa neden evlilik işine giriyor ki bence sen sadece alman gerekenleri al.[/QUOTEaASKER
ASKERDEN GELİNCE NİŞAN OLUCAK AMA DEDİĞİM GİBİ AİLE ARASI NİŞANI BİZDE KIZ TARAFI YAPAR.
ÇALIŞMAYA BAŞLICAK PARAYI TOPLUCAK TABİKİ BENDE SONRA ALIŞVERİŞE BİRLİKTE ÇIKICAZ EV İÇİN KENDİ ZEVKLERİMİZE GÖRE BERABER ALICAZ YİNE O KENDİ PAYINA DÜŞENİ BENDE KENDİ PAYIMA DÜŞENİ ALICAZ AMA BERABER SEÇİCEZ VE AİLELERİ KARIŞTIRMAYACAĞIZ