Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

ben şimdilikten araştırıyorum seneye nişan ama farklı şeyler istiyorum nişanda ve düğünde. asker yolu beklerken oyalanıyoruz boyle şeylerle

Allah tez zamanda kavuştursun o zaman
Benim haftaya nişanım.
Hala şu yaptığım hazırlıklara inanamıyorum.
Bildiğin nişanlanıyorum ya hey gidi

Allah tez zamanda kavuştursun o zaman
Benim haftaya nişanım.
Hala şu yaptığım hazırlıklara inanamıyorum.
Bildiğin nişanlanıyorum ya hey gidi

saol canım.herşey istediğin gibi olur inşallah. bizim küçük nişan olucak ama yinede bişeyler olsun diyorum farklı nişanda yapamazsam kınada artık ya..

saol canım.herşey istediğin gibi olur inşallah. bizim küçük nişan olucak ama yinede bişeyler olsun diyorum farklı nişanda yapamazsam kınada artık ya..

Ben nişanımı evde yapıyorum canım isteme ile bir olacak.
Annem bi yer tutalım dedi havuzaşını seviyorum ama kınam ve düğünüm havuzbaşında olacak nişana büyük birşeye hiç gerek yok

Ben nişanımı evde yapıyorum canım isteme ile bir olacak.
Annem bi yer tutalım dedi havuzaşını seviyorum ama kınam ve düğünüm havuzbaşında olacak nişana büyük birşeye hiç gerek yok

bizim evde küçük ancak büyükler gelir isteme olunur yuzukler takılır. ama küçük bi yerde tutabilirim. anneler meraklı herşey olsun istiyorlar. düğünde kır düğünü olucak kına taraftarı değilim ama istenirse yaparım.

kır düğünü mü ayyy sende bendensinnn hatunn

İnşallah herşey istediğimiz gibi olur yaş kaç sizin?

Dün enişte işteki stresini senden çıkarmış kuzu bardak yokmuydu elinde he??

dün yapmadı kuzum 1 hafta önce filandı
dün buluştuk aklını başından aldım zaten çeyiz aldı bana
eminönüne götürmüyo ya beni:44:
bi iki saat geçti aradım eminönüne ne zaman gidiyoruz dedim
aldıklarımızın etkisi ne çabuk geçti en az 2 hafta rahat ederim sanıyodum dedi

Ahahah oda fenaymış
Çeyizi neden alıyor yavrum kız tarafı almaz mı?
Bide ne aldınız anlat hele

aaaaaaa küçüksün bende o yaşlarda gösteriyorum

Küçüğüm ben hayata erken başladım ya
4 Yıllık üniversiteyi sırf Denizliyi sevemedim diye üstten dersler alarak yaz okuluna falan gelerek 2 yılda bitirdim.
Ve 2 yıldır çalışıyorum.
Sınıf arkadaşlarım daha yeni bu sene mezun oluyorlar.
Erkek arkadaşımlada ani bi evlenme kararı aldık herşeyi hızlı yaşıyorum allahım utandırmasın inşllah.

sıcakda kapalı alanda düğünmu yapılır ya açık olucak kimse sıkıntıya girmeden güzel zaman geçiricek. benimki çok meraklı oyle şeylere
yaa yağmur yağarsa
Ahahah oda fenaymış
Çeyizi neden alıyor yavrum kız tarafı almaz mı?
Bide ne aldınız anlat hele

şimdi kuzucum ben evlilik setiyle nevresim takımı alcam dedim beraber alırız beni bekle masraf yapma diye bi sürü laf etti
ben şimdi onu dinlemeden gitsem adam yerine koymuyosun diye kvga etcez neyse bekliyim dedim
dün gitti aldık işteEki Görüntüle 1153335
şimdi onlarda herşey erkek tarafına ait canım ben bi valizle gitsem kimse bişey demez tabi bide sandık çeyizim olcak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…