Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

bu çok güzel ya bende farklı bişeyler arıyorum

Benimde hoşuma gitmişti canım.
2 çeşit hediye yaptırıyorum birinin siparişini verdim ama aynaları gün içinde vereceğim.
Lavanta şişeleri yaptırdım bide cnım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydınlar herkese

Günaydınlar efendim

Canlarımmmm Günaydınnnnnnnn

Günaydınlar herkese

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

siz burda bensizz napıyosunuz beni beniiii mutlu hatununuzu nasıl unutursunuzzzzz bihter moundayım sınavlar aklımı başımdan aldıı
herkeseeee günaydınnnnnn

nazar boncugu çok şirin olmuş bence yaa Bendee istiyorumm bendeeeee

Ben bi tane beğenmiştim 1400 dediler canım oda ahım şahım bayılmadım yani.
Sanırım içime sinerek alamayacağım alyansımı

bayıldım yüzüklere
çok güldüm ya süper demişsin
az bile dedimm ona odun ama aklı başına geldi dünn
Günaydın canım sen biraz geç kaldın ondan

sınavlarım bitsin hepinizden önce burda olcam

Benimde hoşuma gitmişti canım.
2 çeşit hediye yaptırıyorum birinin siparişini verdim ama aynaları gün içinde vereceğim.
Lavanta şişeleri yaptırdım bide cnım.

şu küçük yastıkların içine kokulu sabun rendeleme işi süper ve çok güzel kokuyor herkeste rahatlıkla kullanır ve hatırlanır aslında.

şu küçük yastıkların içine kokulu sabun rendeleme işi süper ve çok güzel kokuyor herkeste rahatlıkla kullanır ve hatırlanır aslında.

Evet canım onlarda güzel.
Bide tatlı bi kutunun içine şekilli sabunlar koyuluyor pembe kalpli falan onlarda çok hoş duruyor

Evet canım onlarda güzel.
Bide tatlı bi kutunun içine şekilli sabunlar koyuluyor pembe kalpli falan onlarda çok hoş duruyor

ben şimdilikten araştırıyorum seneye nişan ama farklı şeyler istiyorum nişanda ve düğünde. asker yolu beklerken oyalanıyoruz boyle şeylerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…