- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- 118
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Hiç spor giyinmiyormusun canım
Gel benden al :) yakiniz zatenn
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
[SUP][/SUP]
yok tatlım ya asosyal olduğum için evden işe işten eve o nedenle hiç ihtiyaç duymadım şimdide kaldım böyle
Günaydın ben çok iyiyim sen nasılsın
günaydın canımm
bence dolabına bir iki parça spor birşeyler al hem böyle zamanlarda kurtarıcı olurYada topuklu gömlek le git nolcak ki benim en sevdiğim tarz klasik ofis şıklığı Keşke az boyum kısa olaydıda hep topuklu giyeydimm
olmaz sen 36 bedensindir
Ben mi :) hic gulecegim yoktuuu :)
34 mü.............
Ben aslinda yogummm :) 38 bedencikimmm
iyiymiş ben 42 bedenimmmm malesef
Dun uyumusum azicik bakamadim :) sabah gordum yeni seyler bekliyorum idolumsun hatun :) izinden geliyorum
Eki Görüntüle 1094194 benim kdehlerim sade olur en fzla böyle kurdele baglarım çatalı bıçagı süslerim :):)Eki Görüntüle 1094193 böyle saksı olucak canım yine mor yada pembe çiçek olucak büfede:)
Eki Görüntüle 1094196 kürdanlarım bile süslü olcak:)Eki Görüntüle 1094194 benim kdehlerim sade olur en fzla böyle kurdele baglarım çatalı bıçagı süslerim :):)Eki Görüntüle 1094193 böyle saksı olucak canım yine mor yada pembe çiçek olucak büfede:)
ben detaylara çok takılırım herkes şaşırsın istiyorum nedense evdeki nişanlara pek önem vermiyolarBende boyle nisanim begenilsin istiyorum siradan olmasin :) her gonderidigin resmi kaydediyorum :) eheheh
neybu ney buuÇok şirinmiş
ben detaylara çok takılırım herkes şaşırsın istiyorum nedense evdeki nişanlara pek önem vermiyolar
bunlar benim biriktirdiğim resimler kendi günümde hepsini uygulamayı planlıyorum
ben detaylara çok takılırım herkes şaşırsın istiyorum nedense evdeki nişanlara pek önem vermiyolar
bunlar benim biriktirdiğim resimler kendi günümde hepsini uygulamayı planlıyorum
Çok güzellermiş canım bizede fikir oldu bnm aklımda hiç böyle şeyler yoktu nişan içinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?