• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kiz evin nereso susluyoruz :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

o güne özel kapı süsü oluyo canım:)
evin içinde kapı kollarına sandalyelere tül :)
güzel bir açıkbüfe :)
fotograflar için konuşma balonları çerçeve filan canım:)
fincan kulbuna kurdele hatta böyle küçük detaylar :) $10257768_233451703522461_6469448090504219087_n.jpg

Son düzenleme:
Oho sende neler varmis :) gonder gonder bana whatsaptan :)

uzun süredir bunlara takıldım canım...
yani gelen misafirlerim farklılıklarla karşılaşsın istiyorum herkesin aklında en azından bir detay kalsın:16:

uzun süredir bunlara takıldım canım...
yani gelen misafirlerim farklılıklarla karşılaşsın istiyorum herkesin aklında en azından bir detay kalsın:16:

Bende farklilik istiyorum :) bana gondersene bol bol :)

$20131118_120129[1].jpg kolonya şişeside süslencek ama benimki bu kdar kaba olmaz :) $images (3).jpg kapı süsü olarak bunlar var aklımda:) $IMG_8810.jpg böyle bişeyde yaptıracagım direk girişte durucak yine vazoda mor pembe ortancalar beyaz hasır mor tüllerle süslenmiş sepette hediyelerim duracak:) $sandalyem.jpg $94716398384771179_MzDNVstM_c.jpg $wed7.jpg $28341_original.jpg sandalye süslemeleri:1:ben mor ve tonlarını kullanıcam canım en çok bunları begndim bi köşesine mor tüller ve pembe ortancalar baglayabilirim:)
Tamamamm :) bekliyorumm

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1093715 kapı süsü olarak bunlar var aklımda:)Eki Görüntüle 1093710 böyle bişeyde yaptıracagım direk girişte durucak yine vazoda mor pembe ortancalar beyaz hasır mor tüllerle süslenmiş sepette hediyelerim duracak:)Eki Görüntüle 1093700 Eki Görüntüle 1093699 Eki Görüntüle 1093691 Eki Görüntüle 1093684 sandalye süslemeleri:1:ben mor ve tonlarını kullanıcam canım en çok bunları begndim bi köşesine mor tüller ve pembe ortancalar baglayabilirim:)

Coook guzellerrr ama evde yaparsam bunlari nasil yapucam kii

Coook guzellerrr ama evde yaparsam bunlari nasil yapucam kii

önce rengine karar ver canım sonra alışverişe çık :)
gerekli malzemeleri alırsan çokda güzel yaparsın :)

Kızlarr Günaydınnnn
Nasılsınız bugünnnn
Güzel Günler Bizim Olsun :16::16:

Back