• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kizlar gunaydinn

Yarin ise basliyorum dua edinnn lutfennn ;)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

İnşşallah iyi olur senin için canım :16: Zor bi iş bildiğim kadarıyla ama

Evet cok zorr insallah iyi olur ve calisirima surekli uzun zamandir evde oldugim icin cekiniyorumda yeni bir ortam vs

Iyiyim sen nasilsin bakalimmm :)

eh işte yarın adanadan arkadaşım gelecek öğlen beşiktaşta buluşacağız ama ben ne giycem yaa çıldıemak üzereyim işim gereği hep klasik giyiniyorum sıkıldım :18:

eh işte yarın adanadan arkadaşım gelecek öğlen beşiktaşta buluşacağız ama ben ne giycem yaa çıldıemak üzereyim işim gereği hep klasik giyiniyorum sıkıldım :18:

Bi konvers kot ve tisort giy git ;)

Bi konvers kot ve tisort giy git ;)

ne arar bende konvers kot
kumaş pantolon gömlek topuklu ayakkabı falan var akşam alışveriş yapsam abartmışmı olurum acabaa yada gitmesemmi acaba:27:

Evet cok zorr insallah iyi olur ve calisirima surekli uzun zamandir evde oldugim icin cekiniyorumda yeni bir ortam vs

Alışırsın kısa sürede canım inşallah ilk başta biraz kasıntılı bi süreç oluyo ama çabuk ısınıyosun:16:

ne arar bende konvers kot
kumaş pantolon gömlek topuklu ayakkabı falan var akşam alışveriş yapsam abartmışmı olurum acabaa yada gitmesemmi acaba:27:

Gel benden al :) yakiniz zatenn

Back