Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kızlar bu hatuna bayılıyorum ya , sarışın olsam bunun gibi olmak isterdin sanırım dizide ki oynadığı karekter beni etkiledi

Bende binceeemmmmm o supurgeyeeeeee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar moralim bozuk kavga ettik ve sinirle her zaman ki fevriliğimi gösterdim nişanı erteleyelim dedim

çıldırdın mııı noldu ki:26:

Kuzum ya dedim ki yarın dayımda sizin eve gelebilir bana demesin ki ya askim biliyorsun ev zaten küçük falan diye.
Ay delirdim resmen bağırdım çağırdım sen benim aileme değer vermiyrsun falan diye.
Ama tatlıya bağladık kuzucum

kızlar merhaba bi erkek arkadaşım var ve henüz tanışma aşamasındayız (ocakta tanıştık) erkek arkadaşımın 33 ben 27 yaşındayım yaşımız kemale erdi malum. en başta o evlenme istekliydi sonra yavaş yavaş geri çekti kendini. bende büyük bi pot kırarak geçenlerde elinden tutup
-işteeee ben burda nişanlanmak istiyorum dedim o da ne olacak burda dedi nişaaaan diye ciyakladım.
+hmmm güzelmiş dedi. biraz bozuldum ama pek belli etmedim.. sonra ben hayaller kurup onu ortak etmeye çalışdım sürekli o ise ara ara yorum yapsa da genelde kayıtsız kaldı

sonuca gelecek olursak;

ben evde değilde minik bi konakta nişan yapmak istiyorum hayatımda kimse yokken gidip mekan sahibiyle konuştum burada ne kadara nişan olur diye 100 kişi için 2 milyar gibi bi fiyat çıkardı sadece içecek var dedi. müzik falan olmayacak. ailemin durumu pek müsait değil benimde araba borcum var nisanda bitecek devlet memuruyum nişan yapacağım zaman 15 milyar kredi çeksem babamda 15 milyar düğününde yardım ederim dedi 30 milyarla kız evi olarak işin içinden sıyrılabilir miyiz sizce nişan, kdüğün falan herşey dahil

Hosgeldin canim :)
Muziksiz nisan mi olur hic bence daha arastir eminim daha guzel bi yer bulursun kendini bu kadar borca sokma bide daha bunun dugunu balayi vs var.hep borc mu odiceksin

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

mejaımla ilgilendiğin için teşekkür derim <3

sadece yüzk takma töreni istiyorum amcalar teyzeler tanışsın akrabalar kaynaşsın diye. erkek arkadaşım buralı değil.. sade bi kafe de tutamam çok ergen ve basitce. eve alamam çok kalabalık. onun annesi bile 11 kardeş.

merhaba canım bende evde yada cafede istemiyorum nişanı daha çok akşam yemegi havasında düşünüyorum yemek yeriz fotoğraf çekilir yüzükler takılır hediyelikler dağıtılır diye planlıyorum belki küçük bi fasıl grubuda bize eşlik eder ayrıca aramıza hoşgeldinn

aa evet fasıl harika olur yaa bi keman bi ud. çok tatlı (maliyet ne olur acaba ufff her şey para)

ve teşekkür derim aranıza iyki geldim bi çok güzel şey paylaşacağız inş.

aa evet fasıl harika olur yaa bi keman bi ud. çok tatlı (maliyet ne olur acaba ufff her şey para)

ve teşekkür derim aranıza iyki geldim bi çok güzel şey paylaşacağız inş.

valla bilmiyorum canım eğer istanbuldaysan florya sosyal tesisleri var ya 50 kişi yemekli 2.500 fiyat vermişti...
araştırmak lazımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…