Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Burasi amma sessiz bu aralar herkes cok yogun anlasilann

Dun ben disarida doluya yakalandim aman disari cikarken dikkat edin he

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor![/QUOTE]
aman bişey olmazz yaa
Eki Görüntüle 1142650 Ahahahahhava çok yağmurlu nasıl gezceniz kız

Günaydın canım nasılsın
kız şarkhan kapalı bölge hem şemsiye diye bişey var ben alışveriş yapmak istiyorum sınavlarmda bitcek bişeylerle ugraşmazsam ona sararım biliyo ama sinirimi bouyo

Son düzenleme:

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!
aman bişey olmazz yaa

kız şarkhan kapalı bölge hem şemsiye diye bişey var ben alışveriş yapmak istiyorum sınavlarmda bitcek bişeylerle ugraşmazsam ona sararım biliyo ama sinirimi bouyo[/QUOTE]

Aynen ya bende farkettim bu aralar pek giren çıkan yok Dün benimde iş azıcık yoğundu , bir de ders çalışmaya çalışıyorum

aman bişey olmazz yaa

kız şarkhan kapalı bölge hem şemsiye diye bişey var ben alışveriş yapmak istiyorum sınavlarmda bitcek bişeylerle ugraşmazsam ona sararım biliyo ama sinirimi bouyo[/QUOTE]

Deme oyle dun kiyamet kopuyor sandim cok korktum cumartesiden sonra git o zaman yagmurlar dinicekmis :)

aman bişey olmazz yaa

kız şarkhan kapalı bölge hem şemsiye diye bişey var ben alışveriş yapmak istiyorum sınavlarmda bitcek bişeylerle ugraşmazsam ona sararım biliyo ama sinirimi bouyo

Aynen ya bende farkettim bu aralar pek giren çıkan yok Dün benimde iş azıcık yoğundu , bir de ders çalışmaya çalışıyorum
[/QUOTE]

Bizde bahar temizligine basladik giremiyorum pek bos birakmayalim

Bizde bahar temizligine basladik giremiyorum pek bos birakmayalim

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor![/QUOTE]

Bırakmayalımmm

Bir elinde şemsiye ne kadar kolay olur bakın o zaman canım ikna edersin sen gelsin bir
Ahhh ahh bende daha ders çalışıcamm

Benimde bir kaç işim var bugün yapasım yok hiç belgeler bana bakıyor ben kk ya

Bir elinde şemsiye ne kadar kolay olur Eki Görüntüle 1142675 bakın o zaman canım ikna edersin sen gelsin bir

Benimde bir kaç işim var bugün yapasım yok hiç belgeler bana bakıyor ben kk ya

şemsiyeleri poşetleri taşımak alinin işi ben alışveriş yaparımmm ayyy inşallah gideriz neyi nerden aldığımıı sizee anlatırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…