- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.341
o kadar lezzetliydi artık balık mı ahtapot muayyy çok açtımm bide balıkla filan yedim yaa öyle tuhaf gelmemişti tadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kadar lezzetliydi artık balık mı ahtapot muayyy çok açtımm bide balıkla filan yedim yaa öyle tuhaf gelmemişti tadı
Ayyy ne iğrençlik hemde ögggg :120:
Şimdi evde kahvemi alıp film izlemek vardıPof benimde :18:
akşam kardeşimi verdik,söz kesildi .. tektaş takıldı .. :123:
tüm evleneceklere mutluluklar diliorum musmutlu olun ..
Şimdi evde kahvemi alıp film izlemek vardı
Çok teşekkürler kardeşinize de mutluluklar dileriz Rabbim hakkında hayırlı eylesin
çok teşekkür ederiz kardeşinizde çok mutlu olur inşallahakşam kardeşimi verdik,söz kesildi .. tektaş takıldı .. :123:
tüm evleneceklere mutluluklar diliorum musmutlu olun ..
o kadar lezzetliydi artık balık mı ahtapot mu
amin kuzum insallah,sizlerede hepinize mutluluklar :123:
çok teşekkür ederiz kardeşinizde çok mutlu olur inşallah
:123::123::123::123::123:
Kızlarr derse biraz molaa. Naparsınız kuzular yaa özlüyorum sizleri son durumlar ne hazırlıklar ne alemde bakalımmm
Leennn bugünn benimm doğum günümmmm kutlayınnnn hadiii :118::119:
Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ..
Eniştenizin facebook şifresini 1 hafta önce aldım.
Eski mesajlara baktığımda bi organizasyon şirketine evlilik teklifi organizasyonu düzenliyor musunuz yazmış onlarda telefon numarası vermişler vs
Neyse o organizasyon firmasının sitesine girdim genelde evlenme tekliflerini Sinemada yapıyorlar, biranda film duruyor ve ekrana benmle evlenir misin yazısı ve resim çıkıyor falan.
Sevgilim normalde sinemaya gitmeyi sevmez ama az önce garip bi şekilde askim yarın buluştuğumuzda sinemaya gidelim tamam mı dedi
Ayyy çok heyecanlıyımmm acaba edecek mi yarın bilmiyorum.
Ben yinede çok cici giyinip özenerek hazırlanayım.
Bide etmezse mors olurum
ayyyy kesin teklifff etcekkkkkKızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ..
Eski mesajlara baktığımda bi organizasyon şirketine evlilik teklifi organizasyonu düzenliyor musunuz yazmış onlarda telefon numarası vermişler vs
Neyse o organizasyon firmasının sitesine girdim genelde evlenme tekliflerini Sinemada yapıyorlar, biranda film duruyor ve ekrana benmle evlenir misin yazısı ve resim çıkıyor falan.
Sevgilim normalde sinemaya gitmeyi sevmez ama az önce garip bi şekilde askim yarın buluştuğumuzda sinemaya gidelim tamam mı dedi
Bide etmezse mors olurum
hahahahaaaaa Güldürdünnn beni deli kızz Hepi de bördey tuuyuu
Kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ..
Bide etmezse mors olurum
Hadi inşallah artıkk ay ne güzll olurr
ayyyy kesin teklifff etcekkkkk
musmutlu yılllarrr
Uwwwww çok romantikkkk Güzel haberleri bekliyoruzzz kuzumm inş
Amin canım benim inşallahEki Görüntüle 1142945amin kuzum insallah,sizlerede hepinize mutluluklar :123:
Canım doğum günün kutlu olsun nice ailenle sevdiğinle sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara kuzum herşey gönlünce olsun Eki Görüntüle 1142948 Eki Görüntüle 1142953 Eki Görüntüle 1142954Kızlarr derse biraz molaa. Naparsınız kuzular yaa özlüyorum sizleri son durumlar ne hazırlıklar ne alemde bakalımmm
Leennn bugünn benimm doğum günümmmm kutlayınnnn hadiii :118::119:
Oooo bence bir süpriz geliyor gibi kuzum ama gördüğünü bildiğini çaktırma her zamanki gibi süslen gitKızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ..
Bide etmezse mors olurum
Amin canım benim inşallahEki Görüntüle 1142945
Canım doğum günün kutlu olsun nice ailenle sevdiğinle sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara kuzum herşey gönlünce olsun Eki Görüntüle 1142948 Eki Görüntüle 1142949 Eki Görüntüle 1142951 Eki Görüntüle 1142953 Eki Görüntüle 1142954 Eki Görüntüle 1142955
Oooo bence bir süpriz geliyor gibi kuzum ama gördüğünü bildiğini çaktırma her zamanki gibi süslen git
Ne oldu canım hayırdır inşallah:26:hatunlar benim bir derdimm var
Yok bebeğim hiç bozuntuya vermem zaten
Heyecan bastı hemen yarın olsun ya
Ne oldu canım hayırdır inşallah:26:
Azıcık vereceksin ama anlamaz o da heyecandan kesin