• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Burasi amma sessiz bu aralar herkes cok yogun anlasilann

Dun ben disarida doluya yakalandim aman disari cikarken dikkat edin he

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor![/QUOTE]
aman bişey olmazz yaa:52::52:
Eki Görüntüle 1142650 Ahahahah:60:hava çok yağmurlu nasıl gezceniz kız:52:

Günaydın canım nasılsın:21:
kız şarkhan kapalı bölge:27::27: hem şemsiye diye bişey var ben alışveriş yapmak istiyorum sınavlarmda bitcek bişeylerle ugraşmazsam ona sararım biliyo ama sinirimi bouyo:27:

Son düzenleme:

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

kız şarkhan kapalı bölge:27::27: hem şemsiye diye bişey var ben alışveriş yapmak istiyorum sınavlarmda bitcek bişeylerle ugraşmazsam ona sararım biliyo ama sinirimi bouyo:27:[/QUOTE]

Aynen ya bende farkettim bu aralar pek giren çıkan yok :23: Dün benimde iş azıcık yoğundu , bir de ders çalışmaya çalışıyorum:1:

kız şarkhan kapalı bölge:27::27: hem şemsiye diye bişey var ben alışveriş yapmak istiyorum sınavlarmda bitcek bişeylerle ugraşmazsam ona sararım biliyo ama sinirimi bouyo:27:[/QUOTE]

Deme oyle dun kiyamet kopuyor sandim cok korktum cumartesiden sonra git o zaman yagmurlar dinicekmis :)

kız şarkhan kapalı bölge:27::27: hem şemsiye diye bişey var ben alışveriş yapmak istiyorum sınavlarmda bitcek bişeylerle ugraşmazsam ona sararım biliyo ama sinirimi bouyo:27:

Aynen ya bende farkettim bu aralar pek giren çıkan yok :23: Dün benimde iş azıcık yoğundu , bir de ders çalışmaya çalışıyorum:1:
[/QUOTE]

Bizde bahar temizligine basladik giremiyorum pek bos birakmayalim

Bizde bahar temizligine basladik giremiyorum pek bos birakmayalim

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor![/QUOTE]

Bırakmayalımmm :23::23::23:

Bir elinde şemsiye ne kadar kolay olur $d1d0d54f814529bab572f45f791e5b4c.gif :60:bakın o zaman canım ikna edersin sen gelsin bir:48:
Ahhh ahh bende daha ders çalışıcamm :1:

Benimde bir kaç işim var bugün yapasım yok hiç belgeler bana bakıyor ben kk ya :60::kkk:

Bir elinde şemsiye ne kadar kolay olur Eki Görüntüle 1142675 :60:bakın o zaman canım ikna edersin sen gelsin bir:48:

Benimde bir kaç işim var bugün yapasım yok hiç belgeler bana bakıyor ben kk ya :60::kkk:

şemsiyeleri poşetleri taşımak alinin işi ben alışveriş yaparımmm ayyy inşallah gideriz neyi nerden aldığımıı sizee anlatırımmm:52::52:

Back