• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

çok teşekkür ederizz sende durumlar ne canımm:16:

Bende durumlar hala net değil cnm :S Erkek arkadaşım temmuzun ilk haftası askerden geliyor. geldiğinde ramazan zaten .Bayramın sonrasında da istemeye gelecekler ama bizim tarafta hala net bişey denilmedi :5:

o tarlatanlı kocaman elbselerden uzak dur bence daha uçuş uçuş bişey blursun canım:16:

Ayy ben sevmiyorum onları giyemem asla :52::52::52: a kesim sade cici elbise geçio aklımdan, balık abiye uzun kuyrklu sade kuyrğu fırfırlı güzel olabilir , ahh tosunum gelsede bir dolaşsak baksak mağzalara :51:

Bende durumlar hala net değil cnm :S Erkek arkadaşım temmuzun ilk haftası askerden geliyor. geldiğinde ramazan zaten .Bayramın sonrasında da istemeye gelecekler ama bizim tarafta hala net bişey denilmedi :5:

neden net birşey demyorlar ki bende eylülü bekliyorum ama ramazdan sonra herşey olabilir:26:

Ayy ben sevmiyorum onları giyemem asla :52::52::52: a kesim sade cici elbise geçio aklımdan, balık abiye uzun kuyrklu sade kuyrğu fırfırlı güzel olabilir , ahh tosunum gelsede bir dolaşsak baksak mağzalara :51:

bendeee eminönünee gitmek istiyorum ama adam burnunun ucunu bile şantiyeden çıkarmıyo:52:

Napıosunuzz kızlarr bu hafta ders çalışmam gerektiğinden pek aranızda olamıcamm unutmayın beni tmm mııı:43: Küserimm bak heeee :33:

Aile pek memnun değil istemiyorlar.Oyüzden
askerden bi gelsin düzelir canım herşey tam olarak sorun ne ki:44:
Tarih bi tam kesinleşsin canım çok şey yapıyorum hepsini tek tek yazacağım :1:
söylemezsen ölürüm meraktan:5:
Napıosunuzz kızlarr bu hafta ders çalışmam gerektiğinden pek aranızda olamıcamm unutmayın beni tmm mııı:43: Küserimm bak heeee :33:

seni unutmaya ömrüm yeter mi:52:

Back