• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Ay kızlar midem kalktı , iğrenç yemeklere baktım gazeteden ıyhh iğrenççç gerçekten:120::120::120:yarasa çorbası, tuna gözü , insan plesantası , böcekler , horoz ibiğii ayyy millette mide yok ot yerim onları yine yememmmm :18:
Kobra kalbi, yılan ve akrep şarabı , yıllanmış yumurta, eşşek arılı prinç,mantarlı tırtıl çorbası ve içinde kocamannnn tırtıll :120::120::120: koyun başı hemde bizimki gbi temizlenk değlll :120::120::120: dev karınca lavhaları, domuz cenini kızartmasıı :120: yılna dolma, kızarmış örümcek :120::120::120: öküz penisi:120: ayy mide falan kalmadı bnde :120::120::120:

Son düzenleme:
Ay kızlar midem kalktı , iğrenç yemeklere baktım gazeteden ıyhh iğrenççç gerçekten:120::120::120:yarasa çorbası, tuna gözü , insan plesantası , böcekler , horoz ibiğii ayyy millette mide yok ot yerim onları yine yememmmm :18:

Bende onlara bakmıştım dün çok igrençler dimi :27:

ıyyy nasıl yiyolar onları ben bi kere deniz mahsülleri salatası yemiştimm tabi içinde ahtapot kolları olduğunu bilmiyodumm yedim btirdim odun demesin mi koca bi ahtapotu yedin hatun afiyet olsun:53::53: ben ayyyy midem diye lavaboya koştum:10:

ıyyy nasıl yiyolar onları ben bi kere deniz mahsülleri salatası yemiştimm tabi içinde ahtapot kolları olduğunu bilmiyodumm yedim btirdim odun demesin mi koca bi ahtapotu yedin hatun afiyet olsun:53::53: ben ayyyy midem diye lavaboya koştum:10:

:27::27::27: hiç sormadın mı bu ne diye :9::9::9: ben farklı bi tat alınca incelerim merk ederm de
:32: afiyet olsunn artık :27:

akşam kardeşimi verdik,söz kesildi .. tektaş takıldı .. :123:
tüm evleneceklere mutluluklar diliorum musmutlu olun .. :16:

Back