- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.321
niye be ne oldu şimdi :26::26::26:
İstemiyorum bunalım takılmanı..
Yakışmıyor sana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye be ne oldu şimdi :26::26::26:
Bu ara çok garipp la acıdım dicem de yok lan acımıyom bananee
İstemiyorum bunalım takılmanı..
Yakışmıyor sana.
Bir elinde şemsiye ne kadar kolay olur Eki Görüntüle 1142675 bakın o zaman canım ikna edersin sen gelsin bir
Benimde bir kaç işim var bugün yapasım yok hiç belgeler bana bakıyor ben kk ya
:26::26:yaz geldi ya artık insanın calışası gelmiyor
şemsiyeleri poşetleri taşımak alinin işi ben alışveriş yaparımmm ayyy inşallah gideriz neyi nerden aldığımıı sizee anlatırımmm
Ay kızlar midem kalktı , iğrenç yemeklere baktım gazeteden ıyhh iğrenççç gerçekten:120::120::120:yarasa çorbası, tuna gözü , insan plesantası , böcekler , horoz ibiğii ayyy millette mide yok ot yerim onları yine yememmmm :18:
Bugün izm. iyi amayaz geldiyse niye havalar kötü
:26::26:yaz geldi ya artık insanın calışası gelmiyor
Ay kızlar midem kalktı , iğrenç yemeklere baktım gazeteden ıyhh iğrenççç gerçekten:120::120::120:yarasa çorbası, tuna gözü , insan plesantası , böcekler , horoz ibiğii ayyy millette mide yok ot yerim onları yine yememmmm :18:
dua edinde gidiyımBende onları not alırım çok lazım olacakEki Görüntüle 1142680
Bugün izm. iyi ama
Dualarım seninle kuzum
Bende onlara bakmıştım dün çok igrençler dimi
Zaten hiç çalışasım yoktu yaz geldi artık evden işe gelesim bile yok
ıyyy nasıl yiyolar onları ben bi kere deniz mahsülleri salatası yemiştimm tabi içinde ahtapot kolları olduğunu bilmiyodumm yedim btirdim odun demesin mi koca bi ahtapotu yedin hatun afiyet olsun ben ayyyy midem diye lavaboya koştum
hiç sormadın mı bu ne diye ben farklı bi tat alınca incelerim merk ederm de afiyet olsunn artık