• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

kızlarrr nişan elbisesi sizce ne renk olmalııı? yani siz ne renk düşünüyosunuzz???

kızlarrr nişan elbisesi sizce ne renk olmalııı? yani siz ne renk düşünüyosunuzz???

Tenine ne renk gidiyorsa onu al canım :31: ben buğday tenli siyah saçlı olduğm için en çok saks mavisini yakıştırıyorum , nişanlğmda balık saks mavisi olucak :32::32:

Tenine ne renk gidiyorsa onu al canım :31: ben buğday tenli siyah saçlı olduğm için en çok saks mavisini yakıştırıyorum , nişanlğmda balık saks mavisi olucak :32::32:

ben de buğday tenli siyah siyah saçlıyımm:13: kırmızı düşünüyorum ama kırmızı kınada güzel olurr aynı renk te giymek olmazz:26:gerçi daha varr ama kararsız olduğum için şimdiden düşünsem ii olcak:9:saks mavisi de güzewlmişş canımm eminim sana çok yakışı:16:tarih belli mi?

ben de buğday tenli siyah siyah saçlıyımm:13: kırmızı düşünüyorum ama kırmızı kınada güzel olurr aynı renk te giymek olmazz:26:gerçi daha varr ama kararsız olduğum için şimdiden düşünsem ii olcak:9:saks mavisi de güzewlmişş canımm eminim sana çok yakışı:16:tarih belli mi?

Evet canım 30 temmuzda inşallah , bence sende dene saks mavisini ama capcanlı rengi olsun o siyah saçlılar muhtşm ykışıo :82:

$saks-mavisi-balýk-abiye-elbise.jpg $saks-mavisi-maksi-boy-elbise.jpg $saks-mavisi-öpücük-yaka-maxi-boy-elbise.jpg
Böyle bişi ama tabi güzel olabildiği kadar güzel ve farklı olsun yada düz sadece :16::16:

Kizlar bu konusma balonlari cok sacma ve gereksiz geliyo bana. Bi de herkeste var artik...

Bu arada nisanda dis mekan cekimi yaptiracak misiniz? Cok kararsiz kaldim ben...

Kizlar bu konusma balonlari cok sacma ve gereksiz geliyo bana. Bi de herkeste var artik...
sen tercih etmezsin o zaman canım zaten böyle düşünürsek butik kurabiyelerde herkesde var:1:
Bu arada nisanda dis mekan cekimi yaptiracak misiniz? Cok kararsiz kaldim ben...

dış mekan çekimi olmadan olur mu hiç insanlar sözde bile yaptırıyo:23:

Ben yaptırmayacağım canım.

Bir universite ogrencisi buldum 150 tlye 100 fotograf cekip 35 ini photoshoplayip dvd de teslim ediyormus. Fiyat cok iyi bence siz ne diyosunuz kizlar? Daha sonra 3-5 tanesini fotografcida cikarttiririm diyorum

Back