- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.221
kızlar da kartonlara biz de yapamaz mıyız acaba konuşma balonu karton kesilir de o yazıları ne ile yazacağız ? :44:
kalın uçlu kalemler ile olur canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar da kartonlara biz de yapamaz mıyız acaba konuşma balonu karton kesilir de o yazıları ne ile yazacağız ? :44:
bunlar kadar güzel olur mu acaba :)
denesem mi acaba :)
kızlarrr nişan elbisesi sizce ne renk olmalııı? yani siz ne renk düşünüyosunuzz???
Tenine ne renk gidiyorsa onu al canım ben buğday tenli siyah saçlı olduğm için en çok saks mavisini yakıştırıyorum , nişanlğmda balık saks mavisi olucak
ben de buğday tenli siyah siyah saçlıyımm:13: kırmızı düşünüyorum ama kırmızı kınada güzel olurr aynı renk te giymek olmazz:26:gerçi daha varr ama kararsız olduğum için şimdiden düşünsem ii olcaksaks mavisi de güzewlmişş canımm eminim sana çok yakışıtarih belli mi?
ben de buğday tenli siyah siyah saçlıyımm:13: kırmızı düşünüyorum ama kırmızı kınada güzel olurr aynı renk te giymek olmazz:26:gerçi daha varr ama kararsız olduğum için şimdiden düşünsem ii olcaksaks mavisi de güzewlmişş canımm eminim sana çok yakışıtarih belli mi?
Eki Görüntüle 1137833 Eki Görüntüle 1137834 Eki Görüntüle 1137835
böyle bişi ama tabi güzel olabildiği kadar güzel ve farklı olsun yada düz sadece
kızlarrr nişan elbisesi sizce ne renk olmalııı? yani siz ne renk düşünüyosunuzz???
sen tercih etmezsin o zaman canım zaten böyle düşünürsek butik kurabiyelerde herkesde varKizlar bu konusma balonlari cok sacma ve gereksiz geliyo bana. Bi de herkeste var artik...
Bu arada nisanda dis mekan cekimi yaptiracak misiniz? Cok kararsiz kaldim ben...
Bu arada nisanda dis mekan cekimi yaptiracak misiniz? Cok kararsiz kaldim ben...
Ben yaptırmayacağım canım.